Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Και το leon ετριζε αλλά

Ήταν 14 χιλιάρικα φθηνότερο

Έτριζε απλά στον αεραγωγό αν το ακούμπαγες

Αυτό είναι κουδουνίστρα σε κάθε λακούβα και φοβάμαι επειδή ούτε μήνα δεν κράτησε που το έφτιαξαν , μήπως παραμείνει έτσι

To τριξιμο ειναι κατι που δεν αποδεχομαι... Ουδεποτε το δεχομουν-ιδίως επειδη πληρωνα "premium", και η τελευταία Bmw μετα τον 1.5 χρονο ετριζε και την κρατησαν μια εβδομάδα και κυριολεκτικά εσκασε μεχρι που την εδωσα (η φαση ηταν παρτε την, κρατηστε την οσο θελετε αλλα οταν θα ερθω να τη παρω δε θα ξανακουσω τιποτα). Αντιθετα η Ε60 δεν ειχε κανει κιχ. Δυστυχως λόγω των ολο και φθηνότερων υλικών αυτα ειναι πλεον αναμενομενα...

Ομοιως και στο audi ειχα τριξιμο στο καθισμα απο την αρχη και το πηγα 3 φορες, τη τριτη μονο για αυτό και με ψιλοασχημο τροπο απαιτώντας να φτιαχτει... Δε γλυτώνεις, θα το ξαναπας, απλα καντους το λιανα οτι δεν το αποδεχομαι να τριζει 38000 αμαξι.-

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και το leon ετριζε αλλά

Ήταν 14 χιλιάρικα φθηνότερο

Έτριζε απλά στον αεραγωγό αν το ακούμπαγες

Αυτό είναι κουδουνίστρα σε κάθε λακούβα και φοβάμαι επειδή ούτε μήνα δεν κράτησε που το έφτιαξαν , μήπως παραμείνει έτσι

Αυτό! Δίνεις τόσα ευρώ δεν μπορείς να κοροιδεύεις τα ασιατικά αδερφέ.

• Like 2

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Αυτό! Δίνεις τόσα ευρώ δεν μπορείς να κοροιδεύεις τα ασιατικά αδερφέ.

Καλά εμένα το μόνο που με χαλάει στα ασιάτικα είναι ότι δεν έχουν το "τιμόνι" του Γερμανού (τουλάχιστον σε όσα οδήγησα )

Ποιοτικά τα τελευταία δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι (στης ίδια περίπου αξίας)

• Like 3

Καλημέρες

Έτσι για να ευθυμήσουμε

Είδα στο όνειρο μου εχθές το βράδυ ότι είχα στην καμπούρα μου ένα Leon λες και ήμουν σαλιγκάρι και σερνόμουν στον δρόμο.

Αν αυτό δεν είναι οιωνός για το "μόνο hatchback" δεν ξέρω τι είναι :D

• Haha 12

6 ώρες πριν, paylidis είπε

αλλαξε μαξιλαρι θωμα 🤣

κατα τα αλλα ειδα αυτο κ λεω ποσο μεγαλη αληθεια...

Γιώργο απο όσο με θυμάμαι πήγαινα σε εκθέσεις ή αντιπροσωπείες και έβαζα το κάθισμα σε κάθε αμάξι όσο πιο χαμηλά μπορούσα 🤣

Δεν μπορώ να το αποβάλω με τίποτα , όπως δεν μπορώ να μπαίνω στο δικό μου και όταν κάθομαι να κουνιέται πέρα δώθε λες και είναι πλοίο.

Ναι το έχω ξαναπεί δεν είναι SUV , μου είναι πολύ άνετο στη μέση , είναι πανέμορφο για τα δικά μου γούστα , αλλά ειλικρινά δεν μου προσφέρει καμία συγκίνηση. Τεσπα , θα έρθει και η ώρα του και αυτουνού , ας μην το χρώσταγα και μπορεί να είχε φύγει ήδη. Αγγελία έχει μπει πάντως και όποτε φύγει

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Tο δίνεις και με το μετρητό στο χέρι χτυπάς το civic. 

To σκέφτηκα και αυτό αλλά αν φύγει θα πάρω κάτι χωρίς δάνειο μέχρι 25-26 χιλιάρικα

Κουράστηκα να πληρώνω , είδα το λάθος με το Formentor  , 4 χρόνια δόσεις και το χιλιάρικο στην ασφάλεια , αν είχα και +500 για το δίλιτρο ... πεταμένα λεφτά για την χρήση μου

Το έκανα το κομμάτι μου εντάξει φτάνει :D

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 3

7 λεπτά πριν, tsofras είπε

To σκέφτηκα και αυτό αλλά αν φύγει θα πάρω κάτι χωρίς δάνειο μέχρι 25-26 χιλιάρικα

Κουράστηκα να πληρώνω , είδα το λάθος με το Formentor  , 4 χρόνια δόσεις και το χιλιάρικο στην ασφάλεια , αν είχα και +500 για το δίλιτρο ... πεταμένα λεφτά για την χρήση μου

Το έκανα το κομμάτι μου εντάξει φτάνει :D

Κλίνεις προς τα κάπου;

10 hours ago, paylidis said:

αλλαξε μαξιλαρι θωμα 🤣

κατα τα αλλα ειδα αυτο κ λεω ποσο μεγαλη αληθεια...

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μου έχει τύχει:

Με σταματάει αστυνομικός για αναστροφή με το εμ εξ.

Βλέπει δίπλωμα και μου λέει "δεν είναι για την ηλικία μας αυτά..." Εντωμεταξυ ίδια χρονιά γεννημένοι και οι δύο στα 30 μας.

Συγνώμη, ήθελα να πω, αλλά με τις σπουδές μου πήρε 5 χρόνια να καταφέρω να πάρω το αυτοκίνητο που ήθελα για βόλτες. Όταν άλλοι φίλοι μου σε αντίστοιχες θέσεις πληρώνονται από τα 18 τους. Βέβαια τώρα παίρνουν τα ίδια που έπαιρναν και πριν 10 χρόνια, ενώ εγώ τα τριπλά...

Υ.Γ. έκανα την πάπια γιατί δεν με έγραψε για αρκετά ευρώ και παράδοση διπλώματος.

• Like 4

Τέλος πάντων θα δω πως θα νιώσω πάλι με το αμάξι αντικατάστασης και αν μου φτιάξουν το δικό μου , γιατί αν παραμείνει κουδουνίστρα και πηγαίνω κάθε μήνα συνεργείο δεν βλέπω μέλλον

• Like 1

5 minutes ago, tsofras said:

Απο την άλλη σκέφτομαι μήπως κάνω πάλι βλακείες

Εγώ λέω να το κρατήσεις.

Ένα γούστο κάνουμε, δεν αξίζει να μπεις πάλι σε περιπέτειες...

Εγώ το γυρνάω πλέον στα ιστορικά.

Έχω την 146 μου, τώρα μαζεύω την ξανθιά του θείου μου. Δύο ήδη, αν καταφέρω και πάρω και μια gtv κι ένα οστό της σουπιάς έκλεισα... Θέλω κι άλλα αλλά ήδη δεν έχω που να τα βάλω.

2 minutes ago, tsofras said:

Τέλος πάντων θα δω πως θα νιώσω πάλι με το αμάξι αντικατάστασης και αν μου φτιάξουν το δικό μου , γιατί αν παραμείνει κουδουνίστρα και πηγαίνω κάθε μήνα συνεργείο δεν βλέπω μέλλον

Πανω σε αυτό: 

Το id τρίζει κάπου στο ταμπλό. Αλλά μαζί συντονίζει και το κάθισμα του μικρού οπότε δεν με ενδιαφέρει.

Καλά να είμαστε και 6-7 χρόνια θα πάρουμε άλλο.

Θωμά μήπως να έβαζες κάτι να κάνει περισσότερο θόρυβο από το αυτοκίνητο;

Βασικά έχω άλλη πρόταση, για να γουστάρεις ήχο και δύναμη, αλλά θα σου την πω αφού τελειώσει η εγγύηση...

• Like 1

• Δημιουργία νέου...