dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Πες τα αυτά στην σύζυγο που το γουστάρει και πες μας τι σου απάντησε.🙃 Πέρα από την πλάκα συμφωνώ. 😆 3
tsofras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Πες τα αυτά στην σύζυγο που το γουστάρει και πες μας τι σου απάντησε.🙃 Πέρα από την πλάκα συμφωνώ. 😆 Ναι έχει βλέψεις να το πάρει 🤣 Βγήκα εχθές για την κοπή της πίτας με την δουλειά , γύρισα βραδάκι με σχετικά άδειο δρόμο (προφανώς καθαρός απο ποτά δεν πίνω όταν οδηγώ ) Ε ήθελα ένα hatchback να γουστάρω ακόμη και χειροκίνητο 1
Grim Ripper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Καλά τα λέγαμε για το Leon οι υπόλοιποι. 😛 Βέβαια είναι και η μέση σου ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να το έχεις σε 2η μοίρα. Σε περίπτωση που πας στο leon ξανά (σίγουρο βασικά, ούτε ο ΟΠΑΠ δεν σε αφήνει να το παίξεις), δεν υπάρχουν τίποτα καθίσματα ή ακόμα και μαξιλάρια για να μην σου δημιουργεί θέματα; 2
Nabuko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1. Kάθε πότε θα κόβεις πίτες? 2. Κάθε πότε θα πετυχαίνεις άδειο δρόμο στην Αθήνα? 6 3
tsofras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Καλά τα λέγαμε για το Leon οι υπόλοιποι. 😛 Βέβαια είναι και η μέση σου ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να το έχεις σε 2η μοίρα. Σε περίπτωση που πας στο leon ξανά (σίγουρο βασικά, ούτε ο ΟΠΑΠ δεν σε αφήνει να το παίξεις), δεν υπάρχουν τίποτα καθίσματα ή ακόμα και μαξιλάρια για να μην σου δημιουργεί θέματα; Αυτό που κατάλαβα τώρα που έχω το Formentor είναι 1) με κούραζε ο συμπλέκτης 2) δεν είχα το κάθισμα όσο ψηλά έπρεπε. Τώρα το έχω ψηλά στο Formentor, βέβαια βοηθάει ότι είναι πιο ψηλά και το κάθισμα από μόνο του οπότε είμαι σχεδόν καθιστός αντί για λίγο ξαπλωτος Το ξέρω ρε γμτ ότι για το θέμα μου τέτοιο αμάξι χρειάζεται, αλλά μάλλον δεν θα το αποδεχθώ ποτέ 😂 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε 1. Kάθε πότε θα κόβεις πίτες? 2. Κάθε πότε θα πετυχαίνεις άδειο δρόμο στην Αθήνα? 1. Πίτα σημαίνει βραδυνή βόλτα 2. Συμφωνώ σε αυτό αλλά ακόμη και έτσι θα προτιμούσα να είμαι χαμηλά Ξαναλέω βέβαια ότι σε όλη την ανησυχία βοηθάει και το κόστος του αυτοκινήτου μαζί με την μικτή Αν δεν είχα χασουρα επέστρεφα σε Leon ή θα σκεφτόμουν και ένα Mazda 3
zanskou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θωμά η πρώτη καψούρα είναι και παντονινή ρε φίλε, το καταλαβαίνω, αλλά με όσα είχες τραβήξει με το Leon τι συζητάς ; Άσε που για το θέμα της θέσης, το να κάθεσαι ψηλά σε χαμηλό hatchback είναι άβολο. ίσως να μην σε ενοχλούσε η μέση αλλά πιθανότατα θα σε έπιανε ο αυχένας. τα ίδια πάντως για να μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σκεφτόμουν κι εγώ για κάμποσο καιρό όταν έδωσα το Ceed και πήρα την Corolla. ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. το είχα ξεχρεώσει κάνα χρόνο κλπ και μου την έδωσε αφού μπορούσα να πάρω για πρώτη φορά ένα αμάξι ακριβώς όπως το ήθελα οπότε κατά καιρούς με τριγυρνούσαν κάποιες αμφιβολίες. τώρα αν με ξαναπετάξεις σε χειροκίνητο, παίζει να κάτσω απέξω κλαίγοντας (εκτός αν είναι κανένα τετρακίνητο GR-Yaris ξέρω 'γώ που μπορεί και να το δεχθώ ) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από zanskou 1 1
tsofras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, zanskou είπε Θωμά η πρώτη καψούρα είναι και παντονινή ρε φίλε, το καταλαβαίνω, αλλά με όσα είχες τραβήξει με το Leon τι συζητάς ; Άσε που για το θέμα της θέσης, το κάθεσαι ψηλά σε χαμηλό hatchback είναι άβολο. ίσως να μην σε ενοχλούσε η μέση αλλά σε έπιανε ο αυχένας. τα ίδια πάντως για να μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σκεφτόμουν κι εγώ για κάμποσο καιρό όταν έδωσα το Ceed και πήρα την Corolla. ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. το είχα ξεχρεώσει κάνα χρόνο κλπ και μου την έδωσε αφού μπορούσα να πάρω για πρώτη φορά ένα αμάξι ακριβώς όπως το ήθελα οπότε κατά καιρούς με τριγυρνούσαν κάποιες αμφιβολίες. τώρα αν με ξαναπετάξεις σε χειροκίνητο, παίζει να κάτσω απέξω κλαίγοντας (εκτός αν είναι κανένα τετρακίνητο GR-Yaris ξέρω 'γώ που μπορεί και να το δεχθώ ) Κοίτα Ζαννή αυτό που σκέφτεσαι μετά είναι ότι έφυγες από ένα αμάξι των 24.000€ και πηγές σε ένα των 38.000€ Οπότε η λογική λέει να δώσεις ένα αμάξι που έχει θέματα γιαενα πάει σε ένα αντίστοιχο που δεν έχει. Σίγουρα δεν θα ήθελα 17.000€ ( μαζί με τόκους) για να φτιάξω ότι προβλήματα θα έβγαζε το Leon και 30 χρονια να το είχα. Απλά με έπιασε να το διώξω να ηρεμήσω αφού είχα και τα άλλα θεματαυ. Το έβλεπα όμως και ελιωνα και οδηγικά ήταν απίστευτο, με το Formentor χαίρομαι την άνεση, το αυτόματο, τις λακούβες, τους χώρους αλλά ούτε οδηγικά με κάνει να νιώθω κάτι ούτε οπτικά εισπράττω αυτό που θέλω. Τεσπά τα είπα και ηρέμησα. Το μελλον θα δείξει, έχω ξαναπεί αν καταφέρω να το κρατήσω μέχρι το καλοκαίρι μάλλον θα αλλάξω γνώμη 2
Nabuko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 12 ώρες πριν, tsofras είπε 2) δεν είχα το κάθισμα όσο ψηλά έπρεπε. Βρήκα τη λύση στο πρόβλημά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Leon με ηλιοροφή. 5
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, Nabuko είπε Βρήκα τη λύση στο πρόβλημά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Leon με ηλιοροφή. Θα με πονάει μετά ο αυχένας απο τον αέρα ρε μαν. Δεν το σκέφτηκες καλά 🤣 3
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Yo Έτσι για να μου βγεί ξινό το Formentor , άρχισε να τρίζει πάλι ο ουρανός . 19 του μήνα ραντεβού , αμάξι αντικατάστασης και πάλι απο την αρχή 1 7
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 σορι που θα το πω αλλά είναι πολύ γιωτάδες οι vagαίοι ρε φίλε. 5
zanskou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Yo Έτσι για να μου βγεί ξινό το Formentor , άρχισε να τρίζει πάλι ο ουρανός . 19 του μήνα ραντεβού , αμάξι αντικατάστασης και πάλι απο την αρχή οχι ρε συ 😕 1
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 28 λεπτά πριν, dtk-386 είπε σορι που θα το πω αλλά είναι πολύ γιωτάδες οι vagαίοι ρε φίλε. πρωτη φορα ξαναγινεται... τουλαχιστον παιρνεις το ασιατικο, ξερεις οτι θα τριζει, τριζει απο τη πρωτη μερα, κ δεν εχεις expectations! Αυτοι δεν εχουν το θεο τους! 🤣 1 1
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, paylidis είπε πρωτη φορα ξαναγινεται... τουλαχιστον παιρνεις το ασιατικο, ξερεις οτι θα τριζει, τριζει απο τη πρωτη μερα, κ δεν εχεις expectations! Αυτοι δεν εχουν το θεο τους! 🤣 Και το leon ετριζε αλλά Ήταν 14 χιλιάρικα φθηνότερο Έτριζε απλά στον αεραγωγό αν το ακούμπαγες Αυτό είναι κουδουνίστρα σε κάθε λακούβα και φοβάμαι επειδή ούτε μήνα δεν κράτησε που το έφτιαξαν , μήπως παραμείνει έτσι 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις