Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ήδη έχω 13.5 κατανάλωση μέσα στην Αθήνα

Βαρυ αμαξι, λογικο.

αποφευγω παντως να το κυκλοφορω σε στενα μερη, ειναι πολυ δυσκολο να το παρκαρω αλλα και δεν εχει και ορατοτητα γυρω γυρω και φοβαμαι μη το φαω πουθενα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Βαρυ αμαξι, λογικο.

αποφευγω παντως να το κυκλοφορω σε στενα μερη, ειναι πολυ δυσκολο να το παρκαρω αλλα και δεν εχει και ορατοτητα γυρω γυρω και φοβαμαι μη το φαω πουθενα

Τι αμάξι είχες πριν αν επιτρέπεται ?

Ρωτάω επειδή εκτός απο το ύψος δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το Leon οπότε εγώ μέσα σε λίγες μέρες το συνήθισα

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ρωτάω επειδή εκτός απο το ύψος δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το Leon οπότε εγώ μέσα σε λίγες μέρες το συνήθισα

Αυτο που εχω ακομα

micra k11 1.3 lpg mod 2000

στην οικογενεια υπαρχει και ενα forester 2.0 2004, το οποιο παρολο τον ογκο του το παρκαρω και το κουμανταρω πανευκολα, γιατι εχει απιστευτα καλη ορατοτητα γυρω γυρω, κατι που το cupra δεν εχει δυστυχως.

Ακομα και με τους αισθητηρες και την καμερα, δεν αρκει για να κινηθω αναμεσα σε χαμηλα εμποδια πχ κολωνακια και πεζοδρομια.

• Like 1

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Α ξεχασα!

επισης, το cupra αντικατεστησε ενα t-roc

18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Α ξεχασα!

επισης, το cupra αντικατεστησε ενα t-roc

θυμάσαι το Κ11 αλλά δεν θυμήθηκες το TRoc? Τόσο πολύ δεν θες να το θυμάσαι? :lol:

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

θυμάσαι το Κ11 αλλά δεν θυμήθηκες το TRoc? Τόσο πολύ δεν θες να το θυμάσαι? :lol:

Το k11 το εχω απο το 2000

το troc ηταν leasing:P

13 ώρες πριν, tsofras είπε

Εντάξει στα ταξίδια τουλάχιστον είμαι στο 7

Πάντως καίει περισσότερο απο το Leon δεν ξέρω αν φταίει το αυτόματο και το extra βάρος , φαντάζομαι αυτό φταίει

Το αυτοματο φταίει θωμα. Και εμένα καίει παραπάνω από το q, το οποίο είναι και >300 κιλά βαρύτερο 

• Like 1

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Το αυτοματο φταίει θωμα. Και εμένα καίει παραπάνω από το q, το οποίο είναι και >300 κιλά βαρύτερο 

Για πες ρε George πως σου φαίνεται το αμάξι ?

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Για πες ρε George πως σου φαίνεται το αμάξι ?

Ετοιμάζω review. :) 

Με μια πρόταση, καλύτερο από ότι το περίμενα αλλά πολύ μικρό για τα γούστα μου. 

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μακάρι όλα τα μακάρι. 😡😡😡

Βγήκε ο αδερφός μου για δουλειά / βόλτα και μου λέει ότι το αμάξι θέλει πλύσιμο επειδή κάτι έπεσε και δεν φεύγει όταν βάζει τους υαλοκαθαριστήρες.

Κάποιος που δεν θέλω να αναφέρω τι είναι έριξε αυγά στο αμάξι και εκτός από αυτό το χαράκωσε κιόλας.

• Confused 2
  • Sad 11

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Μακάρι όλα τα μακάρι. 😡😡😡

Βγήκε ο αδερφός μου για δουλειά / βόλτα και μου λέει ότι το αμάξι θέλει πλύσιμο επειδή κάτι έπεσε και δεν φεύγει όταν βάζει τους υαλοκαθαριστήρες.

Κάποιος που δεν θέλω να αναφέρω τι είναι έριξε αυγά στο αμάξι και εκτός από αυτό το χαράκωσε κιόλας.

Κρίμα ρε φίλε, δυστυχώς υπάρχει μεγάλη κακία στον κόσμο.

Εμείς να είμαστε καλά τα σίδερα φτιάχνουν

• Like 2

4 λεπτά πριν, polyvios είπε

Εξομολογήσου τέκνο μου...

Ε μία το πληρώνω κανα 600αρι τον μήνα , μία το καβαλάω και δεν νιώθω καμία συγκίνηση , αχρείαστος όγκος για 10 μέρες το καλοκαίρι, δεν θέλει και πολύ ......

Μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι κακώς πούλησα το Leon και ας με χάλαγε ότι με χάλαγε . Είχα ξεχρεώσει  ενώ τώρα  θα πληρώνω για άλλα 4 χρόνια . Με εξαίρεση την άνεση προτιμούσα το Leon ως σύνολο. Ανοίχτηκα αρκετά χωρίς ιδιαίτερο λόγο

• Confused 1
  • Sad 2

• Δημιουργία νέου...