dafnoula13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Αδερφεεεεεεε, όταν φτάσεις c-class και την δώσεις στο τρίμηνο, γιατί το ambient ligthing δεν βγαίνει σε μπορντοροδοκοκκινο....Εδω είμαι εγώ, το πήρα είναι δικό μου...
john1987 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Καλα αυτό δεν το συζητώ - δε θυσιάζεις τόσα πολλά για ένα αυτοκίνητο ειδικά από τη στιγμή που δεν κάνεις πολλά χλμ. 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Αδερφεεεεεεε, όταν φτάσεις c-class και την δώσεις στο τρίμηνο, γιατί το ambient ligthing δεν βγαίνει σε μπορντοροδοκοκκινο....Εδω είμαι εγώ, το πήρα είναι δικό μου... εξηγώ τους λόγους που μπήκε αγγελία μαν οπότε δεν νομίζω να φτάσω σε c-class έχω και την γυναίκα που μόλις πέτυχε ένα Leon και μου έστειλε να μην το πουλήσω γιατί είναι πανέμορφο 😒 Μετά εγώ φταίω για τις αποφάσεις που παίρνω ? 😂 2
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, john1987 είπε Προβλέπω να ανοίγει και η σύζυγος νήμα😁 άσε μόλις γύρισε και μου είπε να σβήσω την αγγελία 🤣 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, tsofras είπε άσε μόλις γύρισε και μου είπε να σβήσω την αγγελία 🤣 Κάνε τράμπα το Leon με το C3 της γυναίκας, άντε τώρα. 4
atrigane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Κάνε τράμπα το Leon με το C3 της γυναίκας, άντε τώρα. Και βάλτη να πληρώνει τις δόσεις! 3
and_64 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε δεν νομίζω να φτάσω σε c-class Την είδα πριν λίγο στην εκκα που έχει ενα ωραίο demo με διαφορα πακέτα πάνω και αρρώστησα... Καλού κακού μην περνάς έξω απο mercedes εσύ 😂😂 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε εξηγώ τους λόγους που μπήκε αγγελία μαν οπότε δεν νομίζω να φτάσω σε c-class έχω και την γυναίκα που μόλις πέτυχε ένα Leon και μου έστειλε να μην το πουλήσω γιατί είναι πανέμορφο 😒 Μετά εγώ φταίω για τις αποφάσεις που παίρνω ? 😂 Να την ακους την γυναίκα σου 1
john1987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά εγώ έχω πάθει πλάκα με το εσωτερικό της νέας c-class😁 1
and_64 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, john1987 είπε Παιδιά εγώ έχω πάθει πλάκα με το εσωτερικό της νέας c-class😁 Ισχύει είναι αλλού, κατα βάση ειναι κοπια της s class
Thanos1921 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μήπως να σκεφτείς σοβαρά να νοικιάσεις κάποιο αμάξι; Αν όχι μακροπρόθεσμα, έστω μέχρι να καταλήξεις κάπου πιο σίγουρα. Το μικρό αμάξι, χειροκίνητο και τα λεφτά στην τσέπη το παίξαμε στο vol2 με το ibiza και είχε τα ίδια αποτελέσματα :p
Peugeot208 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ ήξερα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή όταν έδινα την προκαταβολή 🤣 Μεταξύ μας, όλοι το ξέραμε..... και ο πωλητής της Seat χαχχαχα
mp123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, john1987 είπε Παιδιά εγώ έχω πάθει πλάκα με το εσωτερικό της νέας c-class😁 Τιμουλα παρακαλώ για την c class ?
tsofras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Thanos1921 είπε Μήπως να σκεφτείς σοβαρά να νοικιάσεις κάποιο αμάξι; Αν όχι μακροπρόθεσμα, έστω μέχρι να καταλήξεις κάπου πιο σίγουρα. Το μικρό αμάξι, χειροκίνητο και τα λεφτά στην τσέπη το παίξαμε στο vol2 με το ibiza και είχε τα ίδια αποτελέσματα 😛 Εκεί έχω πει έκανα βλακεία έπρεπε να είχα μείνει σε αυτή την επιλογή, θα είχα ξεχρεωσει και θα ήμουν κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις