Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Οι μεμβράνες στο παμπρίζ βοηθάνε καθόλου στο θάμπωμα το χειμώνα? Η είναι το ίδιο? Το hyundai νιώθω ότι δεν έχει ποιοτικό παρμπρίζ και σχετικά γρήγορα γεμίζει και τη θαμπάδα από μάκα εσωτερικά. Ακόμα και 2-3 μέρες μετά από πλύσιμο. Αυτά διοεθώνονται με τις μπροστινές καθόλου?

δεν παίζει ρόλο η μεμβράνη , το θάμπωμα είναι λόγω υγρασίας που περνά γενικά στο αμάξι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Όταν έχεις φουσκωμένο καπό

IMG_20240209_081727197.jpg.ced118434661db9df22ee6a9a2f4738b.jpg

Δεν βλέπεις την τύφλα σου 😂 σαν το βατανεν

Για αυτό το αφήνεις άπλυτο να μη κάνει αντανάκλαση 😂

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

κακως το επλυνες θα το παω και εγω για πλυσιμο αυριο οποτε θα βρεξει 😆

Δευτέρα θα βρέξει Αττική. Ρε παιδιά εμείς τι φταίμε???🙃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δευτέρα θα βρέξει Αττική. Ρε παιδιά εμείς τι φταίμε???🙃

ε εαν ειναι δευτερα καλα ειναι, αλλες φορες μεχρι να το παρω απο το πλυντηριο εχει ηδη βρεξει ενω ειχε λιακαδα και καμια προγνωση βροχής....... 😅

Ακυρη ανησυχία: θωμα κατι λεγαμε παλια για το πως πρεπει να δουλευεται το dsg για να μειωσεις τις πιθανότητες σπασιματος, θυμασαι τι;

Επεξ/σία από paylidis

12 λεπτά πριν, paylidis είπε

ε εαν ειναι δευτερα καλα ειναι, αλλες φορες μεχρι να το παρω απο το πλυντηριο εχει ηδη βρεξει ενω ειχε λιακαδα και καμια προγνωση βροχής....... 😅

Ακυρη ανησυχία: θωμα κατι λεγαμε παλια για το πως πρεπει να δουλευεται το dsg για να μειωσεις τις πιθανότητες σπασιματος, θυμασαι τι;

Τα περισσότερα τα έχουν φτιάξει μέσω software

Μην κάνεις crawling (πάντα να ξεκινάς με γκάζι δλδ)

Μην καρφώνεις όπισθεν , σταματάς τελείως περνάς απο νεκρά για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά την βάζεις

Μην κατεβάζεις χειροκίνητα ταχύτητα αν είσαι στο drive απο τα paddles

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τα περισσότερα τα έχουν φτιάξει μέσω software

Μην κάνεις crawling (πάντα να ξεκινάς με γκάζι δλδ)

Μην καρφώνεις όπισθεν , σταματάς τελείως περνάς απο νεκρά για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά την βάζεις

Μην κατεβάζεις χειροκίνητα ταχύτητα αν είσαι στο drive απο τα paddles

Το 1ο δε το επιασα... να μη το αφηνω να τσουλαει δλδ;

Το δευτερο το σκεφτομουν και εγω αλλα ειναι ενα θεμα στο παρκαρισμα, ποσο να περιμενει ο απο πισω;

Το 3ο οκ το εκανα 2-3 φορες, κλαιν, πιο ευκολο το kickdown... εν τω μεταξύ σε 2-3 kickdown μυρισε ο δισκος, λογικο; θεωρητικα στρωνει ακομα...

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το 1ο δε το επιασα... να μη το αφηνω να τσουλαει δλδ;

Το δευτερο το σκεφτομουν και εγω αλλα ειναι ενα θεμα στο παρκαρισμα, ποσο να περιμενει ο απο πισω;

Το 3ο οκ το εκανα 2-3 φορες, κλαιν, πιο ευκολο το kickdown... εν τω μεταξύ σε 2-3 kickdown μυρισε ο δισκος, λογικο; θεωρητικα στρωνει ακομα...

Ναι όσο μπορείς να μην το αφήνεις να τσουλάει

Ας περιμένει ο πίσω 2s , μας έχει φάει το άγχος

• Like 1

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι όσο μπορείς να μην το αφήνεις να τσουλάει

Ας περιμένει ο πίσω 2s , μας έχει φάει το άγχος

Καλα γενικα δεν υπαρχει και λογος να τσουλαει, εχει κ το autohold με το που προχωρησουν ξεκιναω

για την οπισθεν ειναι λιγο ζορικο, και απο θεμα συνηθειας με τα χειροκινητα

σε γενικες γραμμες ευχαριστο ειναι παντως, οχι ΕΑΤ8 ουτε το ZF της BMW αλλα ευχαριστο

38 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλα γενικα δεν υπαρχει και λογος να τσουλαει, εχει κ το autohold με το που προχωρησουν ξεκιναω

για την οπισθεν ειναι λιγο ζορικο, και απο θεμα συνηθειας με τα χειροκινητα

σε γενικες γραμμες ευχαριστο ειναι παντως, οχι ΕΑΤ8 ουτε το ZF της BMW αλλα ευχαριστο

Θα το συνηθίσεις George , και εγώ το συνήθισα και την πάω χαλαρά την όπισθεν πλέον

• Like 1

νομίζω πλέον έχουν λυθεί τα περισσότερα θέματα με τα dsg. είμαι σε πολλές ομάδες στο fb στο vw group δεν έχω δει κάποιον να γράφει κάποιο πρόβλημα για τα καινούρια μοντέλα με dsg.

• Like 1

54 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

νομίζω πλέον έχουν λυθεί τα περισσότερα θέματα με τα dsg. είμαι σε πολλές ομάδες στο fb στο vw group δεν έχω δει κάποιον να γράφει κάποιο πρόβλημα για τα καινούρια μοντέλα με dsg.

πολυ αμφιβαλλω... για την ακριβεια εχω αντιθετη εικονα για μοντελα τριετίας-τετραετίας που εβγαλαν ηδη πρόβλημα...

θα φανει στο χειροκροτημα που λενε...

• Like 3

57 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

επειδή είναι καινούρια

• Like 2

• Δημιουργία νέου...