Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Η autofilms Γιώργο , εκεί έβαλα στο Leon μία χαρά τιμές έχει , για νανοκεραμικές τον λες και φτηνό όχι τσιμπημένο . Δεν μου άρεσε η μάρκα όμως

μου ειχε κανει καλη εντυπωση τηλεφωνικά, αλλα μου ειχε πει για απλες 180 ενω τις εβαλα αλλου με 100 και αψογη δουλεια στο φιλο ακη στα μελισσια (που πλεον δεν τον αλλαζω), οποτε μου ειχε κακοφανει... τι μαρκα βαζει κ δε σου αρεσει;

στο q εχω aswf νανοκεραμικη, πολυ καλη δεν εχω παραπονο (απο τον εγκαταστατη ειχα παραπονο που ηταν και στην αλλη ακρη της αθηνας)

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα xpel νανοκεραμικες σε troc στο tint.town . Η μεμβράνη κόβεται και τοποθετείται εσωτερικά και γυρω  απο το πλαίσιο με τις κάμερες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με ACC etc. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί και πριν αλλά για μένα το μεγαλύτερο θετικό εκτός απο τα γνωστά είναι η βελτίωση της ορατότητας το βραδυ. Κόβει αντανακλάσεις και οτι led έχει βάλει ο κάθε πικραμενος. Ειδικά αν υπαρχει και θέμα αστιγματισμού είναι must.   

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, diafana7789 είπε

Έβαλα xpel νανοκεραμικες σε troc στο tint.town . Η μεμβράνη κόβεται και τοποθετείται εσωτερικά και γυρω  απο το πλαίσιο με τις κάμερες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με ACC etc. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί και πριν αλλά για μένα το μεγαλύτερο θετικό εκτός απο τα γνωστά είναι η βελτίωση της ορατότητας το βραδυ. Κόβει αντανακλάσεις και οτι led έχει βάλει ο κάθε πικραμενος. Ειδικά αν υπαρχει και θέμα αστιγματισμού είναι must.   

τιμη;

ξερεις επισης τιμη και για απλη μεμβρανη;

(βλεπω κατι στο σαιτ αλλα δε ξερω αν ισχυουν)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

μου ειχε κανει καλη εντυπωση τηλεφωνικά, αλλα μου ειχε πει για απλες 180 ενω τις εβαλα αλλου με 100 και αψογη δουλεια στο φιλο ακη στα μελισσια (που πλεον δεν τον αλλαζω), οποτε μου ειχε κακοφανει... τι μαρκα βαζει κ δε σου αρεσει;

στο q εχω aswf νανοκεραμικη, πολυ καλη δεν εχω παραπονο (απο τον εγκαταστατη ειχα παραπονο που ηταν και στην αλλη ακρη της αθηνας)

armolan

4 λεπτά πριν, diafana7789 είπε

ήθελα να πάρω τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά είναι μακριά ρε γμτ και αυτοί , με βλέπω να παίρνω καμία άδεια για να πάω σε ώρα μη αιχμής

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

armolan

Τις εχω ακουσει δε πρεπει να εχω βαλει ποτε...

κακα τα ψεματα θωμα σε αυτα τα πραγματα δε μπορεις να περιοριστεις στα κοντινα μαγαζια, θα υποστεις μια ταλαιπωρια (το ιδιο εχω κ εγω με την αντιπροσωπεία, 1 φορα το χρονο ειναι...)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, paylidis said:

τιμη;

ξερεις επισης τιμη και για απλη μεμβρανη;

(βλεπω κατι στο σαιτ αλλα δε ξερω αν ισχυουν)

Οτι αναγράφει στο site. Περίπου 3 ώρες πήρε όλη η διαδικασία για 5θυρο + το παρμπριζ.

Επεξ/σία από diafana7789
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα στο civic (2008) μου είχε πει 100€ για την XR και 150€ για την xr plus στο παρμπρίζ.

200€ Xr,  350€ Xr plus για τα υπόλοιπα παράθυρα.

Δεν έχω βάλει ακόμα...

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

στο παρπριζ τι ποσοστό βάζετε; το βράδυ βλέπετε;

75% που είναι το νόμιμο μία χαρά είναι το βράδυ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

στο παρπριζ τι ποσοστό βάζετε; το βράδυ βλέπετε;

Μια χαρά είναι το βράδυ,επιβεβαιώνω κι εγώ,ακόμα και με χαμηλό φωτισμό σε επαρχίακο δρόμο 

XPEL και Madico που έβαζε η carglass 

Για το FR με ζήτησαν να στείλω τον σειριακό αριθμό του οχήματος για να ελέγξουν τον εξοπλισμό.

Αισθητήρα βροχής έχει μόνο στο καθρέφτη οπότε δεν υπήρξε πρόβλημα # το acc αν δε κάνω λάθος είναι στο μικρό τετράγωνο radar του προφυλακτηρα

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2
Δημοσ.

Οι μεμβράνες στο παμπρίζ βοηθάνε καθόλου στο θάμπωμα το χειμώνα? Η είναι το ίδιο? Το hyundai νιώθω ότι δεν έχει ποιοτικό παρμπρίζ και σχετικά γρήγορα γεμίζει και τη θαμπάδα από μάκα εσωτερικά. Ακόμα και 2-3 μέρες μετά από πλύσιμο. Αυτά διοεθώνονται με τις μπροστινές καθόλου?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

Οι μεμβράνες στο παμπρίζ βοηθάνε καθόλου στο θάμπωμα το χειμώνα? Η είναι το ίδιο? Το hyundai νιώθω ότι δεν έχει ποιοτικό παρμπρίζ και σχετικά γρήγορα γεμίζει και τη θαμπάδα από μάκα εσωτερικά. Ακόμα και 2-3 μέρες μετά από πλύσιμο. Αυτά διοεθώνονται με τις μπροστινές καθόλου?

https://www.detailsmatterllc.com/car-interior-plastics-off-gassing/#:~:text=New%2C synthetic products are the,the glass%2C clouding it up.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Υπάρχει κάποιο προϊόν που δουλεύει? να καθυστερήσει όλο αυτό το φαινόμενο?

το φαινομενο δεν καθυστερει, κανεις δεν μπορεί να σου πει ακομα και το ποτε θα παρουσιαστει η ποτε θα σταματησει, off gassing μπορεις να εχεις για χρονια η να μην εχεις καθολου στην αρχη και να το δεις ξαφνικα στην 5ετια ας πουμε, καθαρισμα με διαλυμα ισοπροπυλικης με νερο 20/100 το τζάμι , ακομα και το ηλεκτρονικο τσιγαρο θα αφησει "λαδιλα"   πανω του μετα απο λιγο καιρο, επισης εννοειται οτι αμαξι στον ηλιο και γενικα σε ψηλες θερμοκρασιες το κανει χειροτερο,

επίσης είναι ο κύριος λόγος που αποτυγχάνουν οι κεραμικές σε εσωτερικά πλαστικά σε καινούρια ή και σε λίγων ετών αυτοκίνητα.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Thanks 1
  • Δημιουργία νέου...