filarhos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στο id3, αφού έχουμε βάλει σε όλα του ευρύτερου οικογενειακού κύκλου 7 οχηματα, βάλαμε και εμπρός το διαφανές που δεν φαινεται. Μάλιστα δέκα μέρες έκανα να βάλω και με ενόχλησε... Πλέον όλα καλά. Μεγάλη διαφορά με εμπρός μεμβράνη. Και εννοείται είναι τόσο λίγο το νερό που ρίχνουν που δεν φοβάμαι ζημιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Για ποιό λόγο καίγεστε για μπροστά μεμβράνες για UV προστασία? Το παρμπρίζ από μόνο του δίνει ελάχιστο 98% βάση νομοθεσίας, τα πλευρικά είναι το πρόβλημα. Τι να σε πω , όταν κάνω ταξίδι είναι εμφανής η διαφορά απο την ζέστη που νιώθω απο το παρμπριζ σε σχέση με τα αμάξια που είχα μεμβράνη μπροστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tsofras είπε Τι να σε πω , όταν κάνω ταξίδι είναι εμφανής η διαφορά απο την ζέστη που νιώθω απο το παρμπριζ σε σχέση με τα αμάξια που είχα μεμβράνη μπροστά Άλλο η ζέστη, μιλάω για UV που αναφέρθηκε, η ζέστη κατά το μεγαλύτερο μέρος δεν προέρχεται από την uv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Για να βοηθήσω: Ένα καλοκαίρι πήγαμε διακοπές με τη σύζυγο με αυτοκίνητο χωρίς εμπρός μεμβράνη και κάηκε σε όλα τα ακάλυπτα για καλοκαίρι μέρη. Το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερα χλμ ίδια εποχή, κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, filarhos είπε Για να βοηθήσω: Ένα καλοκαίρι πήγαμε διακοπές με τη σύζυγο με αυτοκίνητο χωρίς εμπρός μεμβράνη και κάηκε σε όλα τα ακάλυπτα για καλοκαίρι μέρη. Το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερα χλμ ίδια εποχή, κανένα πρόβλημα. δεν στέκει εκτός και αν το παρμπριζ είχε αλλαχτεί με κάποιο απο τα βάθη της ζιμπάμπουε και ηταν εκτός νόμιμων προδιαγραφών, το κάψιμο είναι από τις uv, μπροστά δεν θα έπρεπε να περνάνε σχεδόν καθόλου uv Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Από καινούριο το είχα και δεν είχαμε αλλάξει παρμπρίζ. Ειχα βάλει φιμε σε όλο εκτός του μπροστινού. Το καλοκαίρι κάηκε και από Σεπτέμβρη πήγαμε και βάλαμε. Το επόμενο δεν κάηκε... κάπου μετρούσαν uv και έβγαζε νούμερο πάντως και μόλις πήραμε το id πραγματικά με γυαλιά ηλίου με ενοχλούσε και ζεσταινόμαστε. Μόλις βάλαμε όλα καλά. Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση μόλις φτιάξει ο καιρός να το δεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Και εγώ πάντως τόσα αμάξια όποτε βάζω φιμε δεν έχει καμία σχέση και η ζέστη και η αίσθηση ότι σε καίει ο ήλιος και η δυσκολία να βλέπεις χωρίς γυαλιά. Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω την δυσκολία να κοπεί η μπροστά και να μπει κάτω από την κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως. Εγώ στο civic που έχει όλους τους αισθητήρες/κάμερες κτλ., μια χαρά είχα βάλει διάφανη νανοκεραμική μπροστά. Τι σχέση έχει ρε παιδιά με τις κάμερες; Οι κάμερες βρίσκονται σε δικό τους πλαίσιο και κοιτάζουν έξω. Η μεμβράνη μπαίνει από μέσα και επίσης δεν πλησιάζει στις κάμερες καθώς οι τελευταίες είναι προστατευμένες στο πλαίσιο τους. Τώρα βέβαια άλλαξα παρμπριζ λόγω ραγίσματος και δεν έχω βάλει ακόμη. Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να δω αν θα την παλέψω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από sargus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, sargus είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως. Εγώ στο civic που έχει όλους τους αισθητήρες/κάμερες κτλ., μια χαρά είχα βάλει διάφανη νανοκεραμική μπροστά. Τι σχέση έχει ρε παιδιά με τις κάμερες; Οι κάμερες βρίσκονται σε δικό τους πλαίσιο και κοιτάζουν έξω. Η μεμβράνη μπαίνει από μέσα και επίσης δεν πλησιάζει στις κάμερες καθώς οι τελευταίες είναι προστατευμένες στο πλαίσιο τους. Τώρα βέβαια άλλαξα παρμπριζ λόγω ραγίσματος και δεν έχω βάλει ακόμη. Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να δω αν θα την παλέψω. Μα αυτό λέω και στο Leon ακριβώς το ίδιο ήταν και μία χαρά έβαλα . Αφού είναι μέσα σε ξεχωριστό πλαίσιο και δεν έχει σχέση η μεμβράνη πάει απο κάτω Ο καθένας τα δικά του λέει δεν υπάρχει αυτό , 4 τηλέφωνα , 4 διαφορετικές απόψεις Τραγικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Θα κάνετε κάνα meet up ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, tsofras είπε Μακριά μου πέφτει Μόλις πήρα και σε carglass 275e για Xpel νανοκεραμικές εκτός απο μπροστά Μου είπε ότι δεν βάζουν μπροστά στα αμάξια που έχουν κάμερα για την διατήρηση λωρίδας γιατί επηρεάζει αλλιώς θα έβαζαν γιατί έχουν νόμιμη σκουρότητα. Κοίταξε ειδικά για το Formentor και μου είπε δεν μπαίνει. Ρώτησα αν μπορεί να κοπεί σε εκείνο το σημείο και μου είπε όχι θα ενοχλεί πάλι (λες και με ενδιαφέρει η αλλαγή λωρίδας που την κλείνω) Στο leon που είχα βάλει δεν είχα θέμα πάντως , βέβαια τώρα έχω και ACC οπότε δεν ξέρω αν παίζει με την κάμερα στο παρπριζ ή τον αισθητήρα στον προφυλακτήρα Meh δεν ξέρω τι να κάνω , αν δεν βάλω μπροστά πιστεύω δεν έχει νόημα Ποιες νανοκεραμικές; νομίζω η xpel έχει 2 ποιότητες. Δεν καταλαβαίνω πως θα επιρεάσει τους αισθητήρες στο παρπριζ μιας και δεν θα μπει από πάνω η μεμβράνη. Ίσως απλά θέλουν να το αποφύγουν. Για το ACC στο Troc που είχα ήταν πίσω από το σήμα της VW είχα ακούσει το USS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, tsofras είπε Μα αυτό λέω και στο Leon ακριβώς το ίδιο ήταν και μία χαρά έβαλα . Αφού είναι μέσα σε ξεχωριστό πλαίσιο και δεν έχει σχέση η μεμβράνη πάει απο κάτω Ο καθένας τα δικά του λέει δεν υπάρχει αυτό , 4 τηλέφωνα , 4 διαφορετικές απόψεις Τραγικό θωμα ειναι ενας καλος (αν και λιγο τσιμπημένος) κοντα στην εθνικη αμυνα, εκει ρωτησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Ποιες νανοκεραμικές; νομίζω η xpel έχει 2 ποιότητες. Δεν καταλαβαίνω πως θα επιρεάσει τους αισθητήρες στο παρπριζ μιας και δεν θα μπει από πάνω η μεμβράνη. Ίσως απλά θέλουν να το αποφύγουν. Για το ACC στο Troc που είχα ήταν πίσω από το σήμα της VW είχα ακούσει το USS. Δεν μου φάνηκε ότι θέλουν να το αποφύγουν γιατί μου είπαν βάζουν μπροστά (είχα βάλει στο Leon 3 εκεί) , όταν τους είπα το αμάξι το κοίταξε και μου λέει έχει κάμερα οπότε δεν μπαίνει. Στην ερώτηση αν κοπεί πως γίνεται να έχει θέμα , η απάντηση ήταν ..... θα έχει. Καμία λογική δεν βρίσκω Η lumar δεν βάζει μπροστά γιατί φοβάται μην γίνει ζημιά με τα νερά Η 3Μ μου είπαν δεν έχουν νόμιμη για μπροστά Η Xpel εδώ νότια το ίδιο Η carglass δεν βάζει για την κάμερα αλλά έχει νόμιμη xpel για μπροστά 🤣 Στην autofilms που έβαλα στο Leon , βάζει παντού , άριστη εγκατάσταση , πολύ καλή τιμή , απογοήτευση οι μεμβράνες αστα διάλια Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το κάψιμο δεν είναι από τις UV που όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί κόβει και το εργοστασιακό γυαλί αλλά από τις IR. Έχω βάλει κι εγώ στο παρμπρίζ (armolan νανοκεραμικές) και πιστεύω ότι κάνει μεγάλη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, paylidis είπε θωμα ειναι ενας καλος (αν και λιγο τσιμπημένος) κοντα στην εθνικη αμυνα, εκει ρωτησες; Η autofilms Γιώργο , εκεί έβαλα στο Leon μία χαρά τιμές έχει , για νανοκεραμικές τον λες και φτηνό όχι τσιμπημένο . Δεν μου άρεσε η μάρκα όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις