Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Xperl και 3Μ , Lumar δεν έχουν νόμιμες για μπροστά μου είπαν

Xpel έχω στο fr, νομιμες,τοποθέτηση  από carglass , κάποιοι φοβούνται να βάλουν μπροστινό παρμπρίζ λόγω ηλεκτρονικών συστημάτων και λόγω των νερών κατά την εγκατάσταση. 

Εμένα ήταν και αντικατάσταση παρμπρίζ σαν εργασία εκείνη την ημέρα,οπότε βολεψε τον εγκαταστατη 😂

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, terry308 είπε

Xpel έχω στο fr, νομιμες,τοποθέτηση  από carglass , κάποιοι φοβούνται να βάλουν μπροστινό παρμπρίζ λόγω ηλεκτρονικών συστημάτων και λόγω των νερών κατά την εγκατάσταση. 

Εμένα ήταν και αντικατάσταση παρμπρίζ σαν εργασία εκείνη την ημέρα,οπότε βολεψε τον εγκαταστατη 😂

Το ξέρω Λευτέρη η Lumar δεν βάζει για αυτό τον λόγο

Xpel που ρώτησα βάζουν αλλά δεν εχουν νόμιμη για μπροστά

Θα πάρω carglass από εβδομάδα είχα βάλει στο προηγούμενο Leon και ήταν κομπλέ η τοποθέτηση όπως και στου πατέρα μου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Όταν λέμε νόμιμη εννοούμε να είναι διάφανη τελείως μπροστά; 

Εννοούμε να έχει όριο συντελεστή μετάδοσης φωτός 75% μπροστά , 70% για οδηγό συνοδηγό και εφόσον έχει καθρέφτες όσο θέλει για τα πίσω χωρίς περιορισμό

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tsofras said:

Εννοούμε να έχει όριο συντελεστή μετάδοσης φωτός 75% μπροστά , 70% για οδηγό συνοδηγό και εφόσον έχει καθρέφτες όσο θέλει για τα πίσω χωρίς περιορισμό

Για οδηγού-συνοδηγού και πίσω ναι, το ξέρω. Για το παρμπρίζ μπροστά εννοώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Για οδηγού-συνοδηγού και πίσω ναι, το ξέρω. Για το παρμπρίζ μπροστά εννοώ.

Για όλα σου έγραψα , 75% μπροστά

• Like 1
Δημοσ.

πωωω τραγωδια το Μαρουσι - Φαληρο.. δεν παλευεται με τιποτα , που να εμπαινες κανονικα και κεντρο.. 
εδω κ 1.5 χρονο εχω χαλαρωσει που εχει βαλει η εταιρεια μου minivan και μας παει/φερνει απο Νοτια-Μαρουσι 

να σε βαλω στο γκρουπακι μας να ανεβαινεις Καλιμαρμαρο;; :D 

ωραιο το shuttle bus παντως, σχολας ακριβως, κοιμασαι ή αραζεις μεσα, δεν οδηγεις καθολου, ελαχιστοποιεις τα εξοδα σου κλπ.. (οκ ωραιοποιω την "μιζερια" καθως κανουμε 2 ωρες συνολο αλλα εχει καποια καλα)  

σχετικα με μεμβρανες ειχα παει και τα 2 μασ αμαξια στου @paylidis . πολυ ικανοποιημενος. 

https://maps.app.goo.gl/fx69qrSMwgZKtbxn8

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

πωωω τραγωδια το Μαρουσι - Φαληρο.. δεν παλευεται με τιποτα , που να εμπαινες κανονικα και κεντρο.. 
εδω κ 1.5 χρονο εχω χαλαρωσει που εχει βαλει η εταιρεια μου minivan και μας παει/φερνει απο Νοτια-Μαρουσι 

ωραιο το shuttle bus παντως, σχολας ακριβως, κοιμασαι ή αραζεις μεσα, δεν οδηγεις καθολου, ελαχιστοποιεις τα εξοδα σου κλπ.. (οκ ωραιοποιω την "μιζερια" καθως κανουμε 2 ωρες συνολο αλλα εχει καποια καλα)  

μεγαλη ανεση και μεγαλη υποθεση το οτι σε περιμενει το λεωφορειο για να φυγεις... ;) 

3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

σχετικα με μεμβρανες ειχα παει και τα 2 μασ αμαξια στου @paylidis . πολυ ικανοποιημενος. 

πριν λιγο εκλεισα ραντεβου 😆

ανεβηκαν οι τιμες ομως γμτ

χαλαλι του ομως ειναι καλος

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

μεγαλη ανεση και μεγαλη υποθεση το οτι σε περιμενει το λεωφορειο για να φυγεις... ;) 

Ναι δεν το συζητω καν, πλεον ειναι ελαχιστα τα χιλιομετρα που κανω με το αμαξι, φαντασου εχω και ηλεκτικο πατινι που πηγαινω στη σταση, το φορτωνω στη πισω πορτα του minivan, φορτιζω και στο γραφειο :)  

μια χαρα ο Ακης, αν ειχα 3ο αμαξι, θα το πηγαινα κι εκεινο

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

Μακριά μου πέφτει

Μόλις πήρα και σε carglass

275e για Xpel νανοκεραμικές εκτός απο μπροστά

Μου είπε ότι δεν βάζουν μπροστά στα αμάξια που έχουν κάμερα για την διατήρηση λωρίδας γιατί επηρεάζει αλλιώς θα έβαζαν γιατί έχουν νόμιμη σκουρότητα. Κοίταξε ειδικά για το Formentor και μου είπε δεν μπαίνει. Ρώτησα αν μπορεί να κοπεί σε εκείνο το σημείο και μου είπε όχι θα ενοχλεί πάλι (λες και με ενδιαφέρει η αλλαγή λωρίδας που την κλείνω)

Στο leon που είχα βάλει δεν είχα θέμα πάντως , βέβαια τώρα έχω και ACC οπότε δεν ξέρω αν παίζει με την κάμερα στο παρπριζ ή τον αισθητήρα στον προφυλακτήρα

Meh δεν ξέρω τι να κάνω , αν δεν βάλω μπροστά πιστεύω δεν έχει νόημα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

ουτε εγω εχω βαλει μποστα (ακομη κ διαφανη για UV προστασια που ζητησα) βασικα η πλειοψηφια των επαγγελματιων δεν βαζει επειδη εχει ενα σωρο αισθητηρες, καμερες κλπ 

σε πιο παλια αμαξια που δεν εχουν ηλεκτρονικα, βαζουν εχω δει.. 

προφανως θα εβαζα περιμετρικα, ειναι μεγαλη η αλλαγη στην θερμοκρασια/αισθηση της καμπινας, δεν το συζητω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μακριά μου πέφτει

Μόλις πήρα και σε carglass

275e για Xpel νανοκεραμικές εκτός απο μπροστά

Μου είπε ότι δεν βάζουν μπροστά στα αμάξια που έχουν κάμερα για την διατήρηση λωρίδας γιατί επηρεάζει αλλιώς θα έβαζαν γιατί έχουν νόμιμη σκουρότητα. Κοίταξε ειδικά για το Formentor και μου είπε δεν μπαίνει. Ρώτησα αν μπορεί να κοπεί σε εκείνο το σημείο και μου είπε όχι θα ενοχλεί πάλι (λες και με ενδιαφέρει η αλλαγή λωρίδας που την κλείνω)

Στο leon που είχα βάλει δεν είχα θέμα πάντως , βέβαια τώρα έχω και ACC οπότε δεν ξέρω αν παίζει με την κάμερα στο παρπριζ ή τον αισθητήρα στον προφυλακτήρα

κανει τρελη διαφορα και χωρις το παρπριζ θωμα... το εχω ζησει στο πετσι μου 😅

ο ακης πχ που συζητάμε και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ εγκαταστατης (εως σημερα ο 5ος που παω κ σε αυτον θα παραμείνω) ειναι κατηγορηματικά αρνητικός στη μπροστινή οταν εχει καμερες κλπ στο καθρεφτη

επισης καλες χρυσες οι νανοκεραμικές (αυτες εχω στο audi) αλλα δε πειθομαι μετα απο χρονια χρήσης οτι αξιζουν 2.5 φορες επανω απο τις απλες

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tsofras είπε

μα η κάμερα εφάπτεται στο παρμπριζ και η μεμβράνε μπαίνει από μέσα. τι πιο απλό από το να την κόψουν στο σχήμα του μηχανισμού της κάμερας και να την κολλήσουν ; 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

κανει τρελη διαφορα και χωρις το παρπριζ θωμα... το εχω ζησει στο πετσι μου 😅

ο ακης πχ που συζητάμε και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ εγκαταστατης (εως σημερα ο 5ος που παω κ σε αυτον θα παραμείνω) ειναι κατηγορηματικά αρνητικός στη μπροστινή οταν εχει καμερες κλπ στο καθρεφτη

επισης καλες χρυσες οι νανοκεραμικές (αυτες εχω στο audi) αλλα δε πειθομαι μετα απο χρονια χρήσης οτι αξιζουν 2.5 φορες επανω απο τις απλες

Και εμένα δεν με έπεισαν , οι απλές 3Μ καλύτερες ήταν

22 λεπτά πριν, zanskou είπε

μα η κάμερα εφάπτεται στο παρμπριζ και η μεμβράνε μπαίνει από μέσα. τι πιο απλό από το να την κόψουν στο σχήμα του μηχανισμού της κάμερας και να την κολλήσουν ; 

έλα ντε για αυτό ρώτησα

Δημοσ.

Για ποιό λόγο καίγεστε για μπροστά μεμβράνες για UV προστασία? Το παρμπρίζ  από μόνο του δίνει ελάχιστο 98% βάση νομοθεσίας, τα πλευρικά είναι το πρόβλημα.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...