paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, tsofras είπε ήθελα να στο πω και αυτό Η γελοιότητα στο μεγαλείο της αν είναι αυτό… που λογικά αυτό θα είναι γιατί απάντησαν στοχευμένα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Η γελοιότητα στο μεγαλείο της αν είναι αυτό… που λογικά αυτό θα είναι γιατί απάντησαν στοχευμένα… Καλά έχουν βάλει στο δικό σου soundbox ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά έχουν βάλει στο δικό σου soundbox ? από ότι φαίνεται ναι... τούμπανο είναι δέρμα αλκαντάρα μισό μισό τα πάντα έχει, το χαζοηχείο δε θα είχε..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Καλή εβδομάδα σε όλους ήρθε η ρεζέρβα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μεγειες και αχρείαστη να είναι! Τι διάσταση είναι; Κοιτάω και για το id3. Γενικά ενώ δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ρεζέρβα πάνω από δέκα χρόνια εχω μια σιγουριά να έχω μαζί μου μια, για τα ταξίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Ασχετα αν έχεις ρεζέρβα ή κιτ επισκευής, αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να «εκπαιδευτεί» σε αυτό που έχει. 1) κιτ επισκευής: διάβασε και δες σε βίντεο τι πρέπει να κανεις 2) ρεζέρβα: δες ότι έχεις ολα τα εργαλεία και δες πως γίνεται η διαδικασία. κατα 95% θα σου τύχει όταν θα βρέχει, θα χιονίζει, όταν θα είσαι μακριά από διανυκτερεύον βουλκανιζατέρ, όταν δεν θα έχεις μπαταρία στο κινητό, όταν βιάζεσαι γιατί κάτι σημαντικό συμβαίνει. Σημειωση: αυτό είναι και υπενθύμιση για εμενα !!!! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, filarhos είπε Μεγειες και αχρείαστη να είναι! Τι διάσταση είναι; Κοιτάω και για το id3. Γενικά ενώ δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ρεζέρβα πάνω από δέκα χρόνια εχω μια σιγουριά να έχω μαζί μου μια, για τα ταξίδια. thank you 125/70/18 14 λεπτά πριν, dstilio είπε Ασχετα αν έχεις ρεζέρβα ή κιτ επισκευής, αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να «εκπαιδευτεί» σε αυτό που έχει. 1) κιτ επισκευής: διάβασε και δες σε βίντεο τι πρέπει να κανεις 2) ρεζέρβα: δες ότι έχεις ολα τα εργαλεία και δες πως γίνεται η διαδικασία. κατα 95% θα σου τύχει όταν θα βρέχει, θα χιονίζει, όταν θα είσαι μακριά από διανυκτερεύον βουλκανιζατέρ, όταν δεν θα έχεις μπαταρία στο κινητό, όταν βιάζεσαι γιατί κάτι σημαντικό συμβαίνει. Σημειωση: αυτό είναι και υπενθύμιση για εμενα !!!! Σωστός Τα έχω όλα , άφησα και το ΚΙΤ επισκευής στην τσάντα μέσα δεξιά να το έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 51 minutes ago, tsofras said: thank you 125/70/18 Σωστός Τα έχω όλα , άφησα και το ΚΙΤ επισκευής στην τσάντα μέσα δεξιά να το έχω Ξέχασα να ρωτήσω πόσο στοίχισε και πόσο καιρό έκανε να έρθει. Θυμάμαι ότι κάπου το έγραψες αλλά δεν το βρίσκω... Λογικά κάνει και για το id3 η ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, filarhos είπε Ξέχασα να ρωτήσω πόσο στοίχισε και πόσο καιρό έκανε να έρθει. Θυμάμαι ότι κάπου το έγραψες αλλά δεν το βρίσκω... Λογικά κάνει και για το id3 η ίδια... 205ε με τα μεταφορικά , σε 9 μέρες ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, tsofras είπε 205ε με τα μεταφορικά , σε 9 μέρες ήρθε ebay τελικα ή από αυτόν εδω στην Ελλάδα που ειχες βρει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, zanskou είπε ebay τελικα ή από αυτόν εδω στην Ελλάδα που ειχες βρει ; ebay απο αυτόν που πήρες και εσύ έψαξα και βρήκα και την διάσταση για το δικό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Θωμάς (εγώ δλδ) - Ρε παιδιά το σκέφτομαι για το Formentor γιατί δεν κυκλοφορεί Αθήνας Club - Έλα ρε Θωμά αφού δεν περνάς κέντρο, αν χρειαστεί κάτι μία στις τόσες παίρνεις το μικρό Θωμάς - Ε εντάξει ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Club - Ε εντάξει είσαι υπερβολικός Θωμάς - οκ δίκιο έχετε Φέτος αλλάζει κτίριο η εταιρεία και μάλλον θα πάμε Μαρούσι. Προφανώς μετά από 15 χρόνια έπρεπε να γίνει όταν αγόρασα αμάξι που δεν κυκλοφορεί 🤣 Προφανώς για χαβαλε έγραψα τον διάλογο δεν λέω ότι φταίνε οι κουβέντες, αλλά τι γκαντεμια είναι αυτή? Και δεν κυκλοφορώ και θα καίω τον πάτο μου. Καλά πήγε και αυτό 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Και δεν κυκλοφορώ Tι εννοείς δεν κυκλοφορείς? Δακτύλιο? αν ναι που κολλάει ο δακτύλιος με το να πηγαίνεις Μαρούσι? Χάνω κάτι? 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Tι εννοείς δεν κυκλοφορείς? Δακτύλιο? αν ναι που κολλάει ο δακτύλιος με το να πηγαίνεις Μαρούσι? Χάνω κάτι? 🤔 Ναι δακτύλιο εννοώ, από Κηφισίας δεν κυκλοφορείς σε πιάνει ο δακτύλιος Από Καρέα αντίο ζωή για να πας από το Π. Φάληρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Από Καρέα αντίο ζωή για να πας από το Π. Φάληρο Σίγουρα? δεν ξέρω και τι ώρα θα ξεκινάς. Κηφισός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις