and_64 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 3 hours ago, sotiris123 said: Αφού ξαναάνοιξε το θέμα και με αφορμή το σχόλιο που αναφέρει ότι βρήκε τη θέση καθίσματος θα θέσω ένα ερώτημα που με ανησυχεί χρόνια και δεν έχω βρει άλλη λύση. Όταν πας το αυτοκίνητο για service/ πλύσιμο κλπ που θα το οδηγήσει άλλος πως βρίσκεις πάλι τη θέση που σε βόλευε; Αν δεν έχεις μνήμες δεν την ξαναβρίσκεις ποτέ 😂😂😂 6 hours ago, tsofras said: Οι χώροι βολεύουν αφάνταστα όπως και το μεγαλύτερο άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ και οι λεβιέδες που έχει στο πορτ μπαγκαζ για να ρίχνεις τα καθίσματα. Το έχω κάνει ντάτσουν μεταφέροντας χαλιά , ξύλα , καδρόνια Και μετά λέγατε για μένα που έβαλα κατι ωραιότατες καθαρές κούτες στη stelvio... Άντε επιτέλους να το πάρεις απόφαση και να το ευχαριστηθείς (έστω και χωρίς οροφή!)
Papakaliati Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 16 minutes ago, and_64 said: Αν δεν έχεις μνήμες δεν την ξαναβρίσκεις ποτέ 😂😂 Βασικά όχι απαραίτητα μνήμες, ηλεκτρικό κάθισμα απλά. Βρίσκεις την ιδανική θέση πολύ εύκολα άμα μπορείς να κανείς τροποποιήσεις καθώς οδηγείς. 2
sotiris123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, paylidis είπε Υπάρχει το κόλπο με το σημάδι στις ράγες του καθίσματος - το είχαμε κάνει όταν μοιραζόμασταν σε παλιότερη δουλειά ένα αμάξι 3 άτομα 😁 είναι μία λύση και αυτή το έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω ασχοληθεί. θα το δω όμως. 11 ώρες πριν, and_64 είπε Αν δεν έχεις μνήμες δεν την ξαναβρίσκεις ποτέ 😂😂😂 Άρα η λύση είναι η αποδοχή και να ψάχνεις κάθε φορά τι σε βολέυει. Για ένα διήμερο θα κυκλοφορώ με του πατέρα μου το αμάξι. opel insignia Α 1.8 140hp. Πραγματικά απορώ πως οδηγούσα σε αυτό το αμάξι. Τιμόνι ΠΟΛΥ σκληρό. Μούρη τεράστια. Βάρος το αμάξι. Για κανά ταξίδι καλό είναι αλλά για πόλη κουραστικό αλλά χαίρεσαι το γκάζι σε σχέση με τα μικρά. Αν εξαιρέσουμε το τι ζημιά έχει βγάλει ήταν και θα είναι αμαξάρα αν το θες για βόλτα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από sotiris123
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 11 ώρες πριν, and_64 είπε Και μετά λέγατε για μένα που έβαλα κατι ωραιότατες καθαρές κούτες στη stelvio... αν δε βαλεις καδρονια καυσοξυλα και χαλια στο αμαξι δεν το εχεις χρησιμοποιησει... εαν βαλεις και μπαζα σαν εμενα τοτε εισαι master mind αρχοντας... 24 λεπτά πριν, sotiris123 είπε είναι μία λύση και αυτή το έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω ασχοληθεί. θα το δω όμως. 11 ώρες πριν, and_64 είπε ναι βολευει, διαφορετικο χρώμα για το καθεναν κ τελος
and_64 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 12 hours ago, sotiris123 said: Άρα η λύση είναι η αποδοχή και να ψάχνεις κάθε φορά τι σε βολέυει. Εξαρτάται...οσο είχα αυτοκίνητα με χειροκίνητα καθίσματα πολλές φορές σε ταξίδι μπορεί να έπαιζα συνέχεια μεχρι να το φέρω εκεί που θέλω. Μεσα στην πόλη ή σε σύντομες γενικά διαδρομές οχι το ίδιο γιατί δεν προλάβαινε να με ενοχλήσει. Αλλά σπάνια δίνω αυτοκίνητο για πλύσιμο, τα πλένω μονος μου και πλέον τυχαίνει να εχουν όλα ηλεκτρικά (το ενα + μνήμες) 12 hours ago, paylidis said: αν δε βαλεις καδρονια καυσοξυλα και χαλια στο αμαξι δεν το εχεις χρησιμοποιησει... εαν βαλεις και μπαζα σαν εμενα τοτε εισαι master mind αρχοντας... Άρχοντα αν βάλω καδρόνια πάνε τα καθίσματα και οι ταπετσαρίες στις πόρτες, τα πήραμε στο χέρι 😂 Αν είναι να κάτσω να καλύπτω με πανιά κλπ για να φορτώσω μετά αστο, βρίσκω βαν δανεικό και τελειώνει η υπόθεση. Τα υπόλοιπα ναι, τα βάζω κατα καιρούς (ξύλα αυστηρά με σακιά!) 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, and_64 είπε Άρχοντα αν βάλω καδρόνια πάνε τα καθίσματα και οι ταπετσαρίες στις πόρτες, τα πήραμε στο χέρι 😂 Αν είναι να κάτσω να καλύπτω με πανιά κλπ για να φορτώσω μετά αστο, βρίσκω βαν δανεικό και τελειώνει η υπόθεση. Τα υπόλοιπα ναι, τα βάζω κατα καιρούς (ξύλα αυστηρά με σακιά!) Έλα ρε δε παθαίνουν τίποτα αν μπουν σωστά και δεν ακουμπάνε. Καλά πανιά εννοείται εάν είναι δικό σου το αμάξι κ σε νοιάζει υποτυπωδώς Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από paylidis
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 ενας λεπτος ήχος απο το DSG, σαν ηλεκτρονικος θα ελεγα - ισως στη 2α ή 3η, ειναι λογικος ή ειναι ιδεα μου;
dstilio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, paylidis said: ενας λεπτος ήχος απο το DSG, σαν ηλεκτρονικος θα ελεγα - ισως στη 2α ή 3η, ειναι λογικος ή ειναι ιδεα μου; Το ερώτημα είναι, ποτέ κάποιο σύμπτωμα είναι αρκετό για να αξίζει να το τσεκάρει μηχανικός; Το εργατικά ζητάνε για να κάνουν τέτοια αυτοψία;
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, dstilio είπε Το ερώτημα είναι, ποτέ κάποιο σύμπτωμα είναι αρκετό για να αξίζει να το τσεκάρει μηχανικός; Το εργατικά ζητάνε για να κάνουν τέτοια αυτοψία; εντος εγγυησης τιποτα... προφανως με το παραμικρο συμπτωμα αξιζει! Πηρα τηλ, περιμενω να με παρουν... δε το πιανει καν το κινητο στην ηχογραφηση 😄
tsofras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, paylidis είπε ενας λεπτος ήχος απο το DSG, σαν ηλεκτρονικος θα ελεγα - ισως στη 2α ή 3η, ειναι λογικος ή ειναι ιδεα μου; Το ακούς εσωτερικά με κλειστά παράθυρα?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Το ακούς εσωτερικά με κλειστά παράθυρα? ετσι μου φαινεται... απειροελαχιστα ομως... απλα με τους θορυβους με ξερετε ειμαι ψειρας σαν ενα στιγμιαιο μπιπ 1-2 δευτερολεπτων
tsofras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, paylidis είπε ετσι μου φαινεται... απειροελαχιστα ομως... απλα με τους θορυβους με ξερετε ειμαι ψειρας σαν ενα στιγμιαιο μπιπ 1-2 δευτερολεπτων έτσι κάνει ? ή έτσι ?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Όχι καμία σχέση αυτό που λέω εγώ είναι αναιπαισθητο και για 1-2 Δευτέρα. Αυτο που μου είπαν πριν λίγο είναι ότι κατά 99% είναι το χαζόsoundactor 😂😂😂 που κάνει fake ήχους μηχανής κλπ
tsofras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 38 λεπτά πριν, paylidis είπε Όχι καμία σχέση αυτό που λέω εγώ είναι αναιπαισθητο και για 1-2 Δευτέρα. Αυτο που μου είπαν πριν λίγο είναι ότι κατά 99% είναι το χαζόsoundactor 😂😂😂 που κάνει fake ήχους μηχανής κλπ ήθελα να στο πω και αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις