Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν αλλαζει κατι ουσιαστικο, απλα καθεσαι λιγο πιο ψηλα και μπαινεις βγαινεις πιο ευκολα στο αυτοκινητο

@tsofras λογικά αυτό θα σε έχει βολέψει μιας και είσαι ψηλός(αν θυμάμαι καλά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, atrigane είπε

@tsofras λογικά αυτό θα σε έχει βολέψει μιας και είσαι ψηλός(αν θυμάμαι καλά)

Καλά 1.83 είμαι όχι ιδιαίτερα ψηλός , βολεύει όντως αλλά άντε να το κάνω μαξ 4 φορές την μέρα το μπες -βγες

• Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

σχεδόν άδειος ο δρόμος Συγγρού - Αμφιθέα

καταρχας τι ωρα γυριζεις κ ειναι αδεια η συγγρου-αμφιθεας
και κατα 2ον, τι σοι συγκινηση να νιωσεις εκει;;; 

εγω θυμαμαι πχ οταν δουλευα αεροδρομιο, πολλες φορες γυριζα απογευμα μεσω αγια μαρινας, να εχω το δειλινο μπροστα μου και τα λιμανακια πιο κατω να με περιμενουν για 3-4 στροφες να νιωσουμε λιγη οδηγηση

• Like 1

7 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

καταρχας τι ωρα γυριζεις κ ειναι αδεια η συγγρου-αμφιθεας
και κατα 2ον, τι σοι συγκινηση να νιωσεις εκει;;; 

εγω θυμαμαι πχ οταν δουλευα αεροδρομιο, πολλες φορες γυριζα απογευμα μεσω αγια μαρινας, να εχω το δειλινο μπροστα μου και τα λιμανακια πιο κατω να με περιμενουν για 3-4 στροφες να νιωσουμε λιγη οδηγηση

5 παρά

Καλά ρε παιδιά όταν λέμε για συγκίνηση δεν μιλάμε να κάνω την ανάβαση της Κύμης

Κατεβαίνεις μία Συγγρού , μπαίνει στο πεταλάκι κάτω απο την Αμφιθέας στη γέφυρα , κάθεσαι και σε κανα φανάρι πρώτος και λες να πατήσω λίγο μέχρι το επόμενο :D

Ε όλο το παραπάνω , όσο αστείο και αν ακούγεται αλλιώς το βιώνεις με ένα χαμηλό αλλιώς με ένα ψηλότερο

• Like 3

19 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχει τρομερό πάτημα όντως , δεν σε φοβίζει καθόλου, δεν νιώθεις να γέρνεις, αλλά σαν hatchback προφανώς και δεν είναι

Πάω , έρχομαι στη δουλειά, άνετο, ξεκούραστο, αδιάφορο 

μια χαρά , άρα κασταλάξες για το κύριο όχημα , τώρα ψάξε άλλο ένα για γούστα 😁

• Like 1

• ξεκλειδώθηκε και έγινε υπόμνημα αυτό το θέμα

Άντε τις ξανά ανοίγω γιατί βλέπω ότι αρκετοί (μαζί και εγώ) θέλουμε να πούμε κάτι άσχετο και γεμίζουμε τα άλλα θέματα

Ας κάνω την αρχή λοιπόν :D

Σε συνέχεια της επισκευής το αμάξι είναι κομπλέ δεν ακούγεται πλέον τίποτα.

Έχω βρει την θέση του καθίσματος που δεν με ενοχλεί καθόλου τουλάχιστον μέσα στην πόλη , έχω κάνει μέχρι και ώρα μέσα σε κίνηση και κατέβηκα μία χαρά .

Οι χώροι βολεύουν αφάνταστα όπως και το μεγαλύτερο άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ και οι λεβιέδες που έχει στο πορτ μπαγκαζ για να ρίχνεις τα καθίσματα. Το έχω κάνει ντάτσουν μεταφέροντας χαλιά , ξύλα , καδρόνια :D

Έφτασα αισίως τα 1000χλμ , το έχω συνηθίσει πλέον (φάνηκε και όταν καβάλησα το Leon αντικατάστασης για 2 μέρες). Αν εξαιρέσουμε ότι οπτικά με κερδίζει περισσότερο το Leon και οδηγικά η αίσθηση οδήγησης , τείνω να πιστέψω ότι έκανα τελικά καλή επιλογή για τα θέματα που έχω. Σκέφτομαι ότι μου άρεσε το Leon και πόναγα στο μπες-βγες , στις λακούβες και κατα την οδήγηση.

Πλέον μπαίνω σαν άνθρωπος και δεν έχω καμία ενόχληση

Από αυτόματο κιβώτιο δεν ξαναφεύγω

Πιστεύω το καλοκαίρι στις διακοπές θα δείξει τα "δόντια του"

Μου λείπει αφάνταστα η ηλιοροφή

Η γυναίκα μου το έχει ερωτευτεί , θέλει να το κρατήσει όταν με πιάσει πάλι να αλλάξω. Ελπίζω να βγεί απροβλημάτιστο και να το κρατήσουμε

Φτου φτου , εκτός του θέματος με το τρίξιμο δεν έχει παρουσιάσει κάτι άλλο και ειδικά η οθόνη που την φοβόμουν.

Μου έφυγαν οι ιδέες προς πώληση , οπότε περιμένω τα πεταλάκια και το προστατευτικό που σας έγραψα

Σειρά έχουν αντηλιακές μεμβράνες. Λέω να πάω σε Xpel νανοκεραμικές μιας και με τις προηγούμενες δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος

Αυτά τα είπα και ηρέμησα :D

• Like 11
  • Thanks 5

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

σωραιοςςςςςςςςςςς

(γενικα)

υ.γ.: βολευουν ρε συ θωμα τα ατιμα τα ψηλα, κακα τα ψεματα.........μεγαλωσαμε κιολας!

you-are-old-boomer.gif

21 λεπτά πριν, paylidis είπε

σωραιοςςςςςςςςςςς

(γενικα)

υ.γ.: βολευουν ρε συ θωμα τα ατιμα τα ψηλα, κακα τα ψεματα.........μεγαλωσαμε κιολας!

Σιγά μωρέ Γιώργο , ας μην είχα την μέση μου εγώ , ο πατέρας μου στα 72 του και είναι με το Clio.

Όταν πήγα να πάρω το formentor απο την επισκευή ήταν ένας κύριος 55+ , ήρθε με το Q2 που είχε για να παραλάβει Cupra Leon VZ . Εγώ τον ζήλεψα πάντως :D

Αλλά οκ , είπαμε , το σημαντικό είναι να μπορείς να το οδηγήσεις κιόλας

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Σιγά μωρέ Γιώργο , ας μην είχα την μέση μου εγώ , ο πατέρας μου στα 72 του και είναι με το Clio.

Όταν πήγα να πάρω το formentor απο την επισκευή ήταν ένας κύριος 55+ , ήρθε με το Q2 που είχε για να παραλάβει Cupra Leon VZ . Εγώ τον ζήλεψα πάντως :D

Αλλά οκ , είπαμε , το σημαντικό είναι να μπορείς να το οδηγήσεις κιόλας

καλα μερικοι τα οδηγανε κι ας πονανε... εχω παραδειγμα ψιλο με μηχανη, εχει τρελο θεμα στους σπονδυλους/συνδεσμους, με χειρουργεια κλπ κ του την εχουν απαγορευσει αλλα αρνειται να κατεβει... με ενα οριο ομως...

και εγω λιγο μεση - λιγο γονατο - λιγο που θελω την ανεση μου μεγαλωνοντας κ δε βαζω νερο στο κρασι μου στο τελος θα καταληξω με land rover τα εχουμε πει 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, paylidis said:

καλα μερικοι τα οδηγανε κι ας πονανε... εχω παραδειγμα ψιλο με μηχανη, εχει τρελο θεμα στους σπονδυλους/συνδεσμους, με χειρουργεια κλπ κ του την εχουν απαγορευσει αλλα αρνειται να κατεβει... με ενα οριο ομως...

και εγω λιγο μεση - λιγο γονατο - λιγο που θελω την ανεση μου μεγαλωνοντας κ δε βαζω νερο στο κρασι μου στο τελος θα καταληξω με land rover τα εχουμε πει 😅

Τι να το κανεις το land rover...τις μισες μερες χωρις αμαξι θα εισαι (τις αλλες μισες θα εισαι με απιστευτη ανεση σα μαγικο χαλι - και με το αγχος μην ερθουν οι αλλες μισες) :P 

Επεξ/σία από jimmysss!
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού ξαναάνοιξε το θέμα και με αφορμή το σχόλιο που αναφέρει ότι βρήκε τη θέση καθίσματος θα θέσω ένα ερώτημα που με ανησυχεί χρόνια και δεν έχω βρει άλλη λύση.

Όταν πας το αυτοκίνητο για service/ πλύσιμο κλπ που θα το οδηγήσει άλλος πως βρίσκεις πάλι τη θέση που σε βόλευε;

Πάντως είναι πολύ εντυπωσιακό αμάξι. Ειδικά το γκρι είναι έρωτας. Στα μάτια μου ματίζει και λίγο το χρώμα και είναι τέλειο.

Και εγώ τα προτιμώ τα ψηλά πάντως και ας είμαι 33. Από όλες τις απόψεις πολύ πιο άνετο. Αυτό το tucson είναι έρωτας.

Επεξ/σία από sotiris123
  • Like 1

25 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Αφού ξαναάνοιξε το θέμα και με αφορμή το σχόλιο που αναφέρει ότι βρήκε τη θέση καθίσματος θα θέσω ένα ερώτημα που με ανησυχεί χρόνια και δεν έχω βρει άλλη λύση.

Όταν πας το αυτοκίνητο για service/ πλύσιμο κλπ που θα το οδηγήσει άλλος πως βρίσκεις πάλι τη θέση που σε βόλευε;

Πάντως είναι πολύ εντυπωσιακό αμάξι. Ειδικά το γκρι είναι έρωτας. Στα μάτια μου ματίζει και λίγο το χρώμα και είναι τέλειο.

Και εγώ τα προτιμώ τα ψηλά πάντως και ας είμαι 33. Από όλες τις απόψεις πολύ πιο άνετο. Αυτό το tucson είναι έρωτας.

Και εμένα μου αρέσει πολύ το χρώμα , αλλά του Leon μου αρέσει λίγο περισσότερο , ήμουν σε δίλημμα είπα για αλλαγή να πάρω αυτό .

Για την θέση του οδηγού κάνω το μπακαλίστικο αφού την βρώ , πόσα "κλακ" είναι μέχρι τέρμα πίσω και αντίστοιχα το ύψος - μέση έτσι ώστε να μην χάσω την ρύθμιση :D

2 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Τι να το κανεις το land rover...τις μισες μερες χωρις αμαξι θα εισαι (τις αλλες μισες θα εισαι με απιστευτη ανεση σα μαγικο χαλι - και με το αγχος μην ερθουν οι αλλες μισες) :P 

Για αυτό δε το παίρνω..! 😂

59 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Υπάρχει το κόλπο με το σημάδι στις ράγες του καθίσματος - το είχαμε κάνει όταν μοιραζόμασταν σε παλιότερη δουλειά ένα αμάξι 3 άτομα 😁

• Like 1

• Δημιουργία νέου...