paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, telis είπε Όλα τα νέα αυτοκίνητα είναι καλά μωρέ, δεν παίζει και τόσο ρόλο ο τύπος του εγω μια φορα τα σενταν προτιμω, τα λεω.. αλλα η αναγκη με εριξε στα σουβ 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, paylidis είπε εγω μια φορα τα σενταν προτιμω, τα λεω.. αλλα η αναγκη με εριξε στα σουβ 😂 Εδώ σεντάν... αλλά έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα με επιστημονικά δεδομένα και αναλύσεις ψηφίζω SUV δαγκωτό!! 1 ώρα πριν, telis είπε Όλα τα νέα αυτοκίνητα είναι καλά μωρέ, δεν παίζει και τόσο ρόλο ο τύπος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 εγω οπως το βλεπω πλεον, τα αυτοκινητα εχουν εξελιχθει τοσο που πλεον δεν εχουν κατι να δωσουν. Μονο το αλμα στα ηλετρικα ειναι σοβαρη αναβαθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε εγω οπως το βλεπω πλεον, τα αυτοκινητα εχουν εξελιχθει τοσο που πλεον δεν εχουν κατι να δωσουν. Αρκει να εχεις αυτοκινητο τελευταιων χρονων. Για εμας που εχουμε ξεμεινει με 15ετιας+ εχουν μεγαλη διαφορα με τα καινουρια. Απο σοβαρα θεματα οπως ασφαλειας μεχρι διευκολυνσης και ανεσης. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αρκει να εχεις αυτοκινητο τελευταιων χρονων. Για εμας που εχουμε ξεμεινει με 15ετιας+ εχουν μεγαλη διαφορα με τα καινουρια. Απο σοβαρα θεματα οπως ασφαλειας μεχρι διευκολυνσης και ανεσης. αυτη ειναι η ουσία... η ασφαλεια πανω απο όλα... εκει υπερεχουν τα καινουργια με το αυτοματο φρεναρισμα, τη τυφλη γωνια, το lane assist κλπ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, paylidis είπε Ακριβώς! Κ εμένα αντίστοιχα μου αρέσουν οι γίγαντες στο φούρνο (ειδικά με λίγο τσιγαρισμένο πρώτα λουκάνικο προβατίνα) αλλά για ένα 24ωρο+ μετά είναι άβολο όποτε τους αποφεύγω 😂 Η για να στο πάω σε πιο σοβαρά, κ εμένα μου αρέσουν τα χαμηλά σεντάν αλλά μετά από μερικούς μήνες χρήσης χρειάζομαι κλαρκ για να βγω! Σίγουρα δεν έχω την αίσθηση οδήγησης που θα ήθελα αλλά μετά από μια ηλικία προέχει η υγεία κ η άνεση μας όποτε από εμένα πλέον μόνο suv… Ετσι εσεις τα παπουδια, ενω εμεις τα νιατα δε μασαμε να πουμενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Ετσι εσεις τα παπουδια, ενω εμεις τα νιατα δε μασαμε να πουμενε για εσας ειναι η ζωη και τα χατς 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, paylidis είπε για εσας ειναι η ζωη και τα χατς 😁 φυσικα , δεν πηραμε ακομα συνταξη να εχωμε q4, λεγε τωρα δουλεια θα κανουμε η πρεπει ναρθω να σε κανω κανταδα? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε φυσικα , δεν πηραμε ακομα συνταξη να εχωμε q4, λεγε τωρα δουλεια θα κανουμε η πρεπει ναρθω να σε κανω κανταδα? Εννοειται θα κανουμε δουλεια... θα κανονισω ενα σαββατο η μια κυριακη να ερθω με καφεδες να συνεχισω με γουρνοπουλες κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 I am a sucker for sedans ! Αισθάνομαι ότι στην Corolla κάθομαι πιο χαμηλά από ότι με το Yaris του '15. Ωραία αίσθηση που σε κάνει να νιώθεις ένα με το αυτοκίνητο. Σε αυτό τον καταλαβαίνω τον Θωμά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Νομίζω τα sedan είναι μακράν τα πιο άνετα σε ταξίδι. Και στο κάτω κάτω το formentor για suv/crossover πρέπει να έχει καλό πάτημα σε σχέση με κάτι βάρκες άλλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, john1987 είπε Νομίζω τα sedan είναι μακράν τα πιο άνετα σε ταξίδι. Και στο κάτω κάτω το formentor για suv/crossover πρέπει να έχει καλό πάτημα σε σχέση με κάτι βάρκες άλλες. Έχει τρομερό πάτημα όντως , δεν σε φοβίζει καθόλου, δεν νιώθεις να γέρνεις, αλλά σαν hatchback προφανώς και δεν είναι Πάω , έρχομαι στη δουλειά, άνετο, ξεκούραστο, αδιάφορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, tsofras said: Έχει τρομερό πάτημα όντως , δεν σε φοβίζει καθόλου, δεν νιώθεις να γέρνεις, αλλά σαν hatchback προφανώς και δεν είναι Πάω , έρχομαι στη δουλειά, άνετο, ξεκούραστο, αδιάφορο Ρε συ πηγενε ελα στη δουλειά τι ακριβώς να σε συγκινήσει? Να κάθεσαι ποιο χαμηλά στην κηφησιας τι να το κάνεις? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, imr είπε Ρε συ πηγενε ελα στη δουλειά τι ακριβώς να σε συγκινήσει? Να κάθεσαι ποιο χαμηλά στην κηφησιας τι να το κάνεις? Δεν πάμε όλοι στους ίδιους δρόμους ρε μαν , το πρωί έχω κίνηση όταν επιστρέφω είναι σχεδόν άδειος ο δρόμος Συγγρού - Αμφιθέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 28 minutes ago, tsofras said: Δεν πάμε όλοι στους ίδιους δρόμους ρε μαν , το πρωί έχω κίνηση όταν επιστρέφω είναι σχεδόν άδειος ο δρόμος Συγγρού - Αμφιθέα Ναι ρε συ και παλι δεν ειναι καμια αναβαση να ευχαριστηθεις οδηγηση. Δεν αλλαζει κατι ουσιαστικο, απλα καθεσαι λιγο πιο ψηλα και μπαινεις βγαινεις πιο ευκολα στο αυτοκινητο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις