tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, atrigane είπε Όχι ρε συ αλίμονο, προσωπικά σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να ρε συ και γω ακόμα δεν έχω ξεπεράσει ότι δεν πήρα το TT, έστω και 2ο χέρι. (χωρίς να έχω γκρίνια, απλά μπήκα στη θέση του μπαμπά όπως λες και'συ). Μην πάθεις το ίδιο. Μα και εγώ δεν πρόκειται να ξεπεράσω ότι δεν έχω ένα αμάξι που το γουστάρω , αλλά έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις , χάνεις κάτι - κερδίζεις κάτι . Ας μετατρέψω την στεναχώρια του αυτοκινήτου σε στιγμές χαράς με την οικογένεια. Τώρα και το έχω να κάθεται και ζορίζομαι οικονομικά για βόλτες 4
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, atrigane είπε Όχι ρε συ αλίμονο, προσωπικά σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να ρε συ και γω ακόμα δεν έχω ξεπεράσει ότι δεν πήρα το TT, έστω και 2ο χέρι. (χωρίς να έχω γκρίνια, απλά μπήκα στη θέση του μπαμπά όπως λες και'συ). Μην πάθεις το ίδιο. Εγώ τι να πω που μπήκα στη θέση του μπαμπά χωρίς να είμαι μπαμπάς; 😂😂😂 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Εγώ τι να πω που μπήκα στη θέση του μπαμπά χωρίς να είμαι μπαμπάς; 😂😂😂 κοιτάς μπροστά εσύ 1
atrigane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Εγώ τι να πω που μπήκα στη θέση του μπαμπά χωρίς να είμαι μπαμπάς; 😂😂😂 Είσαι ένα βήμα μπροστά! 1
Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς. Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/ εγώ ήμουν πολλά βήματα μπροστά 😅 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε εγώ ήμουν πολλά βήματα μπροστά 😅 Εγώ ήξερα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή όταν έδινα την προκαταβολή 🤣
mp123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς. Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/ Μην έχεις βαριά καρδιά. Εγω 10 έχω αλλάξει ποτέ δεν τα έδωσα με στεναχώρια. Δεν σου κάθησε καλά οκ πας στο επόμενο.Ολα για καλό είναι. Φιατ 500 . Μόνο αυτό να πάρεις. Για μπαγκαζιέρα έχεις το c3.
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mp123 είπε Μην έχεις βαριά καρδιά. Εγω 10 έχω αλλάξει ποτέ δεν τα έδωσα με στεναχώρια. Δεν σου κάθησε καλά οκ πας στο επόμενο.Ολα για καλό είναι. Φιατ 500 . Μόνο αυτό να πάρεις. Για μπαγκαζιέρα έχεις το c3. Αν το C3 ήταν τούρμπο απλά θα έπαιρνα ένα μικρό και εγώ , αλλά με μπαγκαζιέρα φορτωμένο και 80 άλογα θα βελάξει το κακόμοιρο Τεσπα θα δείξει πως θα πάει η πώληση. Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς 1
Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Τεσπα θα δείξει πως θα πάει η πώληση. Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς Το πρώτο τηλέφωνο θα δείξει αν είσαι έτοιμος να το δώσεις. Είχα βάλει κι εγώ πριν χρόνια το δικό μου και μόλις με πήρε ο πρώτος κώλωσα και του έλεγα δικαιολογίες ότι ήμουν εκτός Αθηνών και θα τον πάρω όταν γυρίσω κλπ. Με πήρε και δεύτερος του λέω το έδωσα και κατέβασα την αγγελία. Και το έχω ακόμα 2
filarhos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν το C3 ήταν τούρμπο απλά θα έπαιρνα ένα μικρό και εγώ , αλλά με μπαγκαζιέρα φορτωμένο και 80 άλογα θα βελάξει το κακόμοιρο Τεσπα θα δείξει πως θα πάει η πώληση. Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς Καλά για ένα ταξίδι στο τόσο αν δεν έχεις απαιτήσεις θα πάει... Βέβαια δεν θα σκέφτεσαι προσπεράσεις και τέτοια... Και εθνική οδό δεν ξέρω αν μπορεί να κρατήσει τα 120 σταθερά (βέβαια θα κάψει όσο περισσότερο μπορεί χαχα)... Αλλά καλύτερα έτσι και δεν χρωστάς πουθενά. Και βάλε στην άκρη, για κάτι λίγο, αργότερα... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από filarhos 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, filarhos είπε Καλά για ένα ταξίδι στο τόσο αν δεν έχεις απαιτήσεις θα πάει... Βέβαια δεν θα σκέφτεσαι προσπεράσεις και τέτοια... Και εθνική οδό δεν ξέρω αν μπορεί να κρατήσει τα 120 σταθερά (βέβαια θα κάψει όσο περισσότερο μπορεί χαχα)... Αλλά καλύτερα έτσι και δεν χρωστάς πουθενά. Και βάλε στην άκρη, για κάτι λίγο, αργότερα... Στο μόνο που δεν κάνω εκπτώσεις είναι η ασφάλεια επειδή θα έχω και τα παιδιά μέσα (όχι πως δεν σκέφτομαι και την ασφάλεια για εμένα και την γυναίκα) 42 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το πρώτο τηλέφωνο θα δείξει αν είσαι έτοιμος να το δώσεις. Είχα βάλει κι εγώ πριν χρόνια το δικό μου και μόλις με πήρε ο πρώτος κώλωσα και του έλεγα δικαιολογίες ότι ήμουν εκτός Αθηνών και θα τον πάρω όταν γυρίσω κλπ. Με πήρε και δεύτερος του λέω το έδωσα και κατέβασα την αγγελία. Και το έχω ακόμα Έχεις δίκιο σε αυτό για αυτό έβαλα και αυτή την τιμή. Αν πάρει κάποιος χωρίς μα-μου τότε οκ Σε αυτή τη φάση δεν πέφτω ούτε χιλιάρικο , θα το χωνέψω και θα δω 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2021 στις 11:03 ΜΜ, korakios είπε αν δεν κοιμάσαι στο γκαράζ δίπλα στο αμάξι μην αγχώνεσαι 😁 το χρώμα θα το παρατηρείς λίγο πριν και λίγο μετά που θα μπαινοβγαίνεις στο αμάξι , άντε σε κανα πλύσιμο το οτι δεν πήρες βενζίνη ήταν και το ποιο σημαντικό με τα χλμ που κάνεις Τωρα καταλαβα γτ με θεωρουν παλαβο. Ετοιμαζω σλιπινμπαγκ σε λιγο. Ηδη εχει μπει αυτο στην πυλωτη ... . με βλεπω να το ονομαζω cafe milano το παρκινγκ. Ναι εχω καταντησει γραφικος! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από NTC Labs
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το πρώτο τηλέφωνο θα δείξει αν είσαι έτοιμος να το δώσεις. Είχα βάλει κι εγώ πριν χρόνια το δικό μου και μόλις με πήρε ο πρώτος κώλωσα και του έλεγα δικαιολογίες ότι ήμουν εκτός Αθηνών και θα τον πάρω όταν γυρίσω κλπ. Με πήρε και δεύτερος του λέω το έδωσα και κατέβασα την αγγελία. Και το έχω ακόμα Το έχω κάνει κ εγώ 😂 κ με το Ε87 είχα στείλει πολλούς που δε μου έκαναν, ήθελα να το πάρει κάποιος που να το γουστάρει πραγματικά για να το χαρεί 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Στο μόνο που δεν κάνω εκπτώσεις είναι η ασφάλεια επειδή θα έχω και τα παιδιά μέσα (όχι πως δεν σκέφτομαι και την ασφάλεια για εμένα και την γυναίκα) Έχεις δίκιο σε αυτό για αυτό έβαλα και αυτή την τιμή. Αν πάρει κάποιος χωρίς μα-μου τότε οκ Σε αυτή τη φάση δεν πέφτω ούτε χιλιάρικο , θα το χωνέψω και θα δω Κ πολύ καλά θα κανείς να μην πέσεις καθόλου. Για αυτό σου είπα βγάλε κ το συζητήσιμη κ βάλτο στα 23 τελική. Δε καίγεσαι να το δώσεις… για 1-1.5 χρόνο τουλάχιστον οι τιμές θα είναι στο θεό… 2
john1987 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Θωμά αν σε χαλάει το οικονομικό δώσε το προφανως. Είναι πολύ όμορφο παντως. 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, john1987 είπε Θωμά αν σε χαλάει το οικονομικό δώσε το προφανως. Είναι πολύ όμορφο παντως. Το ξέρω ότι είναι όμορφο , και άσχετα από αυτά που με χαλάνε είναι γενικά ωραίο "αμάξι" Απλά στη φάση που είμαι καλύτερα να πηγαίνω ένα 2μερο στο Ναύπλιο κάθε μήνα που λέει ο λόγος αντί για την δόση του αυτοκινήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις