Grim Ripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως είχα πει για το rx8 και ας βγάνει μόνο το ΣΚ. 😛
tzampatzis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 22 minutes ago, tsofras said: Να πάρουμε τα αμάξια μας να ανέβουμε Σέρρες Been there, done it! Αλλά δεν είναι να βάλεις σε πίστα το αμάξι που βάζεις και την οικογένεια σου μέσα.
imr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 45 minutes ago, tsofras said: Να πάρουμε τα αμάξια μας να ανέβουμε Σέρρες Τι sim racing Εσυ το τζιπ τι να το βαλεις πιστα 🤣 Περ απο την πλακα εγω δεν εγω βαλει το κανονικο μου αμαξι πιστα ουτε προκειται. Ειναι παρα πολυ μεγαλη η καταπονηση. Για τετοια σπορ χρειαζεται ενα μονο για λιωσιμο
filarhos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, oykas2001 said: Off topic: Το passat πόσο το έδωσες τελικά; Δεν το έδωσα... Το θεωρούσα μεγάλο λάθος να το δώσω φτηνά. Οπότε έδωσα το πουντο που έφυγε σχετικά εύκολα... Οπότε το μικρό μου αυτοκίνητο πόλης είναι ένα passat... Το καλό είναι το εντός πόλης καίει 7-8λ/100χλμ, αλλά κάνει 3 Χιλ χλμ τον χρόνο όλα όλα... Όταν με το καλό μπορέσω να πάρω άλλο, ή δώσουν στην σύζυγο, τότε θα το δώσω όσο έχει αξία τοτε... Υ.Γ. Όταν έδωσα τελικά το πουντο, με κάλεσε ένας γνωστός για το πασσατ και έδινε 6-7. Τελικά πήρε ένα insignia... 1
oykas2001 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, filarhos said: Δεν το έδωσα... Το θεωρούσα μεγάλο λάθος να το δώσω φτηνά. Οπότε έδωσα το πουντο που έφυγε σχετικά εύκολα... Οπότε το μικρό μου αυτοκίνητο πόλης είναι ένα passat... Το καλό είναι το εντός πόλης καίει 7-8λ/100χλμ, αλλά κάνει 3 Χιλ χλμ τον χρόνο όλα όλα... Όταν με το καλό μπορέσω να πάρω άλλο, ή δώσουν στην σύζυγο, τότε θα το δώσω όσο έχει αξία τοτε... Υ.Γ. Όταν έδωσα τελικά το πουντο, με κάλεσε ένας γνωστός για το πασσατ και έδινε 6-7. Τελικά πήρε ένα insignia... Καλά έκανες, κι εμένα μου το ζαχαρώναν στη δουλειά συνάδελφοι με τέτοια τιμή (~7-8 χιλιάρικα) αλλά δεν έχω εναλλακτική για καινούριο, έτυχε και τρέξιμο με πρόβλημα υγείας της συζύγου, οπότε...
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Καλά έκανες, κι εμένα μου το ζαχαρώναν στη δουλειά συνάδελφοι με τέτοια τιμή (~7-8 χιλιάρικα) αλλά δεν έχω εναλλακτική για καινούριο, έτυχε και τρέξιμο με πρόβλημα υγείας της συζύγου, οπότε... Περαστικά να είναι 1
john1987 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/to-proto-suv-coupe-tis-cupra-me-toys-340-ippoys-sto-meros-apo-to-opoio-pire-to-onoma-toy-video.10203910.html Οσον αφορά το δερμάτινο σαλόνι (και επισκευή) κατέληξα στο auto perfect στο Χαλάνδρι. Απλά δεν έχω λεφτά.ακομα για δέρμα. Θωμά τώρα το πήρες ρε φίλε κάτσε ήρεμα λίγο να δεις ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από john1987
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, john1987 είπε https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/to-proto-suv-coupe-tis-cupra-me-toys-340-ippoys-sto-meros-apo-to-opoio-pire-to-onoma-toy-video.10203910.html Οσον αφορά το δερμάτινο σαλόνι (και επισκευή) κατέληξα στο auto perfect στο Χαλάνδρι. Απλά δεν έχω λεφτά.ακομα για δέρμα. Θωμά τώρα το πήρες ρε φίλε κάτσε ήρεμα λίγο να δεις ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Το ξέρω ότι θα τις καλύψει , για τα λεφτά το μετάνιωσα περισσότερο Αν τουλάχιστον έπαιρνα και σε αίσθηση αυτό που θέλω δεν θα το είχα μετανιώσει τόσο Τεσπα τον επόμενο μήνα πάλι τα λέμε μην σας ζαλίσω
john1987 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που σου αρέσει σε αίσθηση είναι άβολο για σένα. 2
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, john1987 είπε Αυτό που σου αρέσει σε αίσθηση είναι άβολο για σένα. Ακριβώς! Κ εμένα αντίστοιχα μου αρέσουν οι γίγαντες στο φούρνο (ειδικά με λίγο τσιγαρισμένο πρώτα λουκάνικο προβατίνα) αλλά για ένα 24ωρο+ μετά είναι άβολο όποτε τους αποφεύγω 😂 Η για να στο πάω σε πιο σοβαρά, κ εμένα μου αρέσουν τα χαμηλά σεντάν αλλά μετά από μερικούς μήνες χρήσης χρειάζομαι κλαρκ για να βγω! Σίγουρα δεν έχω την αίσθηση οδήγησης που θα ήθελα αλλά μετά από μια ηλικία προέχει η υγεία κ η άνεση μας όποτε από εμένα πλέον μόνο suv… 1
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, paylidis είπε Ακριβώς! Κ εμένα αντίστοιχα μου αρέσουν οι γίγαντες στο φούρνο (ειδικά με λίγο τσιγαρισμένο πρώτα λουκάνικο προβατίνα) αλλά για ένα 24ωρο+ μετά είναι άβολο όποτε τους αποφεύγω 😂 Η για να στο πάω σε πιο σοβαρά, κ εμένα μου αρέσουν τα χαμηλά σεντάν αλλά μετά από μερικούς μήνες χρήσης χρειάζομαι κλαρκ για να βγω! Σίγουρα δεν έχω την αίσθηση οδήγησης που θα ήθελα αλλά μετά από μια ηλικία προέχει η υγεία κ η άνεση μας όποτε από εμένα πλέον μόνο suv… Σιγά μωρέ Γιώργο , πόσα μπες-βγες κάνουμε την μέρα δλδ ? Εγώ 2 και αν Το κάθισμα σε Hatchback αν το βάλεις τέρμα ψηλά θα είναι όπως το έχω στη μέση στο Formentor Για την ανάρτηση να συμφωνήσω , αλλά τόσα χρόνια χωρίς SUV τι έκαναν δλδ οι οδηγοί? Και άντε πες συμφωνώ και στα παραπάνω , αν είναι να πάρεις οδηγικά αδιάφορο αμάξι , ας το πάρεις αδιάφορο στο σύνολο. Εκεί με καίει εμένα Οκ όχι πως είναι αδιάφορο σε σχέση με τα άλλα SUV που καβάλησα , αλλά u got the point Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από tsofras 2
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Σιγά μωρέ Γιώργο , πόσα μπες-βγες κάνουμε την μέρα δλδ ? Εγώ 2 και αν Το κάθισμα σε Hatchback αν το βάλεις τέρμα ψηλά θα είναι όπως το έχω στη μέση στο Formentor Για την ανάρτηση να συμφωνήσω , αλλά τόσα χρόνια χωρίς SUV τι έκαναν δλδ οι οδηγοί? Και άντε πες συμφωνώ και στα παραπάνω , αν είναι να πάρεις οδηγικά αδιάφορο αμάξι , ας το πάρεις αδιάφορο στο σύνολο. Εκεί με καίει εμένα Οκ όχι πως είναι αδιάφορο σε σχέση με τα άλλα SUV που καβάλησα , αλλά u got the point Κοιτα προσωπικά το σκεφτόμουν να πάρω το αμάξι γιατί πάνω από 15-20’ με έπιανε η μέση μου, όποτε ήταν μονόδρομος το ψηλό αμάξι τελικά… ενταξει στο παρελθον ήταν αλλιώς τα πράγματα, μπαίναμε 4 άτομα και ένα κυβικό μπαγκάζια σε ένα cherry κ φεύγαμε διακοπές 400+ χλμ χωρίς ac- άλλαξαν οι καιροί 😊 το πρόβλημα σε ένα είναι ότι περίμενες το ultimate λόγω τιμής - πράγμα που δε βρήκες ή θεωρείς ότι δεν αξίζει τη διαφορά τελικά αλλά δεδομένης της αγοράς νομίζω ότι έκανες τη βέλτιστη επιλογή για τα γούστα σου κ προκειμένου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο… 4
dstilio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μα αφού δεν έχει το κεφάλι του ήσυχο ήδη, νομίζω δε θα το έχει ποτέ. Παντως εγώ προσωπικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας θα βρω κάτι να μου αρέσει. Στο παρασύνθημα, αφού το λεον στη μέση ρύθμιση καθίσματος είναι σχεδόν ίδιο… πως και δεν σου έλυσε τα προβλήματα πριν; Πυτε το λεον ήταν τέλειο για εσένα. Πάμε τώρα με την αμαξάρα που πήρες, που πραγματικά σχεδόν όλοι εδώ μέσα το βλέπουμε ανώτερο του Λεον. 1
tsofras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, dstilio είπε Μα αφού δεν έχει το κεφάλι του ήσυχο ήδη, νομίζω δε θα το έχει ποτέ. Παντως εγώ προσωπικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας θα βρω κάτι να μου αρέσει. Στο παρασύνθημα, αφού το λεον στη μέση ρύθμιση καθίσματος είναι σχεδόν ίδιο… πως και δεν σου έλυσε τα προβλήματα πριν; Πυτε το λεον ήταν τέλειο για εσένα. Πάμε τώρα με την αμαξάρα που πήρες, που πραγματικά σχεδόν όλοι εδώ μέσα το βλέπουμε ανώτερο του Λεον. Μα ούτε αυτό μου τα έλυσε, στο ταξίδι μία από τα ίδια ήταν. Απλά γλυτώνω τώρα κούραση από ανάρτηση και κιβώτιο. Τεσπα δεν χρειάζεται να με πείσετε απλά σας είπα την ανησυχία μου Θα δείξει με τον καιρό 1
telis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Όλα τα νέα αυτοκίνητα είναι καλά μωρέ, δεν παίζει και τόσο ρόλο ο τύπος του 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις