paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Να πεις ότι είναι κ ψηλό πάει κ έρχεται. Κανονικό θα το έλεγα 😂 απλά είναι το σύνδρομο του αποχωρισμού από το λεον Θα σου περάσει..! 1
tzampatzis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, tsofras said: Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Αφού στα σχολεία και σε δουλειές εντός Αθήνας πας, τι συγκίνηση να βρεις? Που το οδήγησες χθες ώστε να μείνεις με αυτή τη αρνητική αίσθηση στο τέλος της μέρας? Καλά εκεί που λες ότι προτιμάς το χειροκίνητο Leon με έστειλες! 2
turbat0s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, tsofras είπε Παιδιά δεν νομίζω να το συνηθίσω το αμάξι και να μου αρέσει πραγματικά. Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Κρίμα ένα κάρο λεφτά, έχω απογοητευτεί περισσότερο με την επιλογή μου Αυτά είπα να το μοιραστώ Έλα ρε Θωμά, κρίμα. Δεν περίμενα ότι θα με επιβεβαιώσεις τόσο γρήγορα... Δώσε λίγο χρόνο στο αμαξάκι σου, δεν είσαι και 20 χρονών, σε δραστηριότητες και φυσικοθεραπείες πηγαινοέρχεσαι απότι λες, προέχει η άνεση πια. Καλά το ''άνετα γύρναγα στο Le(m)on έστω και χειροκίνητο'' το αφήνω ασχολίαστο 3
imr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 11 hours ago, tsofras said: Παιδιά δεν νομίζω να το συνηθίσω το αμάξι και να μου αρέσει πραγματικά. Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Κρίμα ένα κάρο λεφτά, έχω απογοητευτεί περισσότερο με την επιλογή μου Αυτά είπα να το μοιραστώ Που ακριβως δεν σου προκαλει συγκινηση? Αν και δεν το εχω οδηγηση δεν μπορω να φανταστω οτι εχει αισθητη διαφορα απο το leon. Αν υπαρχουν διαφορες θα ειναι στο οριο που δεν νομιζω οτι το πλησιαζει κανενας απο εμας. Η οδηγικη συγκινηση φευγει και λογω ηλικιας, οχι απαραιτητα λογω αυτοκινητου. Εαν τα χιλιομετρα που κανεις ειναι να πας τα παιδια σολειο και σουπερμαρκετ ε τι να συγκινηθεις. Απο οταν παντρευτηκα και μπηκε σχεδον μονιμο cruise control στο αυτοκινητο δεν υποαρχει οδηγηκη ευχαριστηση. Αν σε ενδιαφερει οδηγηκη ευχαριστηση ισως πρεπει να σκεφτεις κατι αλλο, (να στησεις ενα αγωνιστικο και να κατεβεις σε αγωνες, να ξεκινησεις καρτ, ακομα και να στησεις sim racing rig) 1
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, imr είπε Που ακριβως δεν σου προκαλει συγκινηση? Αν και δεν το εχω οδηγηση δεν μπορω να φανταστω οτι εχει αισθητη διαφορα απο το leon. Αν υπαρχουν διαφορες θα ειναι στο οριο που δεν νομιζω οτι το πλησιαζει κανενας απο εμας. Η οδηγικη συγκινηση φευγει και λογω ηλικιας, οχι απαραιτητα λογω αυτοκινητου. Εαν τα χιλιομετρα που κανεις ειναι να πας τα παιδια σολειο και σουπερμαρκετ ε τι να συγκινηθεις. Απο οταν παντρευτηκα και μπηκε σχεδον μονιμο cruise control στο αυτοκινητο δεν υποαρχει οδηγηκη ευχαριστηση. Αν σε ενδιαφερει οδηγηκη ευχαριστηση ισως πρεπει να σκεφτεις κατι αλλο, (να στησεις ενα αγωνιστικο και να κατεβεις σε αγωνες, να ξεκινησεις καρτ, ακομα και να στησεις sim racing rig) Δεν μπορώ να το εξηγήσω , αν είσαι λάτρης των χαμηλών όπως εγώ , τα άλλα σου φαίνονται λεωφορεία. Δεν νιώθεις ένα με τον δρόμο ρε παιδί μου , βλέπεις με μεγαλύτερη απόσταση απο το έδαφος ένα μεγαλύτερο παρπριζ
poihths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, tsofras said: Δεν μπορώ να το εξηγήσω , αν είσαι λάτρης των χαμηλών όπως εγώ , τα άλλα σου φαίνονται λεωφορεία. Δεν νιώθεις ένα με τον δρόμο ρε παιδί μου , βλέπεις με μεγαλύτερη απόσταση απο το έδαφος ένα μεγαλύτερο παρπριζ Θωμά ασχολήσουμε με κανένα αλλο πιο φθηνό σπορ!
imr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, tsofras said: Δεν μπορώ να το εξηγήσω , αν είσαι λάτρης των χαμηλών όπως εγώ , τα άλλα σου φαίνονται λεωφορεία. Δεν νιώθεις ένα με τον δρόμο ρε παιδί μου , βλέπεις με μεγαλύτερη απόσταση απο το έδαφος ένα μεγαλύτερο παρπριζ Ναι αλλά αυτό δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην οδήγηση συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Κάρτ έχεις κάνει? Εκεί θα το βρεις αυτό που θέλεις. Η να πάρεις ένα mx5 για βολτες
NTC Labs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, imr είπε Ναι αλλά αυτό δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην οδήγηση συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Κάρτ έχεις κάνει? Εκεί θα το βρεις αυτό που θέλεις. Η να πάρεις ένα mx5 για βολτες και θα διαλυσει την μεση του 1
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, imr είπε Ναι αλλά αυτό δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην οδήγηση συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Κάρτ έχεις κάνει? Εκεί θα το βρεις αυτό που θέλεις. Η να πάρεις ένα mx5 για βολτες Έκανα καρτ όσο είχαμε στον Άγιο Κοσμά Είπαμε χαμηλό αλλά όχι και τόσο
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 tsof εγω παντως οπως σου ειχα πει μεχρι 25 χιλιαρικα τα δινω.....το προβλημα ειναι οτι δεν τα εχω. Κρατησε το το αμαξακι ρε φιλε να το χαρεις. 1
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Kοίτα να δεις που τελικά είχαν δίκιο όσοι ψήφισαν πατίνι 😄 1
li@m Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Πούλα το πριν χάσει κι άλλο την αξία του. Το έχεις ήδη αρκετό καιρό 🤡
imr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, NTC Labs said: και θα διαλυσει την μεση του Ε γενικά όλα τα χαμηλά αυτοκίνητα είναι πρόβλημα για την μεση. Μόνη εναλλακτική ένα Sim rig
tzampatzis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, imr said: Αν σε ενδιαφερει οδηγηκη ευχαριστηση ισως πρεπει να σκεφτεις κατι αλλο, (να στησεις ενα αγωνιστικο και να κατεβεις σε αγωνες, να ξεκινησεις καρτ, ακομα και να στησεις sim racing rig) Αυτό με το sim racing ισως να είναι πολύ καλή πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να πάω (πρέπει να έχει ένα γλυφάδα και ένα Ηλιούπολη, εδώ πιο βόρεια δε ξέρω κάτι). Αλλιώς να βάλουμε όλοι μαζί λεφτά να έχουμε ένα φτηνό weekend racing car και να του άλλαζουμε τα φώτα εναλλάξ στις πίστες (καλά και νομικά δε ξέρω αν γίνεται αυτό, just brainstorming).
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Να πάρουμε τα αμάξια μας να ανέβουμε Σέρρες Τι sim racing
Προτεινόμενες αναρτήσεις