tsofras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 @JailbrokenDiesel Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που να ξέρει το αμάξι και να θέλει συγκεκριμένα αυτό . Βλέπω χαμηλές τιμές σε ίδιας χρονολογίας ή του 01 με διπλάσια-τριπλάσια χιλιόμετρα αλλά έχει και τούρμπο με 190 άλογα ακόμη και αέριο. Το ότι είναι δίλιτρο δεν πειράζει για τον Φόρο αφού είναι 23 ετών αλλά θα έχει τεκμήριο οπότε δεν θα το προτιμήσει κάποιος που κοιτάει να έχει χαμηλά τα λογιστικά του , + κατανάλωση όπως είπαν , + το σήμα που θα πληρώνει Μήπως τελικά τον συμφέρει αν πάει για καινούριο να το δώσει ανταλλαγή + επιδότηση αν βρει ? 3
and_64 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Αυτό αν δεν γίνει αέριο φαλήρισες πάνω στο 3μηνο 😂 Ακόμα κι ετσι ομως, το 2023 δεν έχει κανένα νόημα να καις 15lt/100 για να έχεις forester ατμόσφαιρα... να ηταν το τουρμπατο το συζητάγαμε (που απο μνήμης πρέπει να πίνει άνετα 18-20/100 ακόμα και στοκ!) 2
filarhos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 On 22/10/2023 at 10:42, paylidis said: Δυστυχως δε θα πιάσει πολλά παραπάνω από ότι βλέπεις στο καρ. Θεωρητικα μπορείς εφοσον είναι άψογο όπως λες κ με τόσα λογά χλμ να βάλεις τη μέλος τη τιμή ενός αντίστοιχου. ειδαλλως εάν είναι να το δώσεις όσο πιάνει στη πραγματικότητα σίγουρα θα φύγει εντός του μήνα @filarhos έψαχνες ένα παλιό suv… Ναι έψαχνα, αλλά δυστυχώς μετά τις τελευταίες αγορές, δεν υπάρχει περιθώριο... Σε δύο τρία χρόνια το υπολογίζω... Ειδικά αν δώσουν στην σύζυγο κάποια στιγμή εταιρικό θα είναι πιο εύκολο... Αλλά δυστυχώς σε αυτή την 'κατηγορία' τα δίνεις τζάμπα. Ότι έχει πιάσει τα 20 έτη πέφτει η αξία του πολύ κι ας είναι άψογο. (Εδώ 2 χιλ€ μας έδιναν για το πασσατ του '06 1.6 με 90χιλχλμ.). Υ.Γ. Εγώ ψιλοεχω καταλήξει, λόγω τιμής σε Sorento που με 5 αγοράζω δύο, ένα για κίνηση και ένα για ανταλλακτικά... 1
NTC Labs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε bmw ποιο απο ολα;; το πιο βρωμικο μπας και πλυθει κιολας
NTC Labs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε To audi ειναι πλεον το πιο βρωμικο 😅 πατινι ειναι?
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε πατινι ειναι? με τα χλμ που κανει το λες κ πατινι... απο πατινια τοτε το Mi 3 ειναι το πλεον βρωμικο...
oykas2001 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, filarhos said: Ναι έψαχνα, αλλά δυστυχώς μετά τις τελευταίες αγορές, δεν υπάρχει περιθώριο... Σε δύο τρία χρόνια το υπολογίζω... Ειδικά αν δώσουν στην σύζυγο κάποια στιγμή εταιρικό θα είναι πιο εύκολο... Αλλά δυστυχώς σε αυτή την 'κατηγορία' τα δίνεις τζάμπα. Ότι έχει πιάσει τα 20 έτη πέφτει η αξία του πολύ κι ας είναι άψογο. (Εδώ 2 χιλ€ μας έδιναν για το πασσατ του '06 1.6 με 90χιλχλμ.). Υ.Γ. Εγώ ψιλοεχω καταλήξει, λόγω τιμής σε Sorento που με 5 αγοράζω δύο, ένα για κίνηση και ένα για ανταλλακτικά... Off topic: Το passat πόσο το έδωσες τελικά;
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 22/10/2023 στις 2:50 ΠΜ, dstilio είπε Αμάξι του 2000 που ήταν για εκδρομές έχει μόνο 83000χλμ; Αυτό είναι 3600χλμ το χρόνο. Ούτε ο tsofras δεν κάνει τόσο λίγα!!! Είσαι σίγουρος για τα χλμ; και του το ελεγα οσο μεγαλωνα, δωστο να παιξουμε λίγο κι εμεις, αλλα ηταν ανενδοτος, κλασσικη σκεψη "οταν μεγαλωσεις" κλπ anyway , δυστυχως ή ευτυχως αυτα ειναι τα χιλιομετρα. ειχαμε ηδη κ αλλο αυτοκινητο στην κατοχη τους οι γονεις, οποτε αλλαζανε το backup αμαξι καθε φορα κ εκεινο, ειναι το ιερο δισκοποτηρο μας Στις 22/10/2023 στις 12:24 ΜΜ, tsofras είπε @JailbrokenDiesel Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που να ξέρει το αμάξι και να θέλει συγκεκριμένα αυτό . Βλέπω χαμηλές τιμές σε ίδιας χρονολογίας ή του 01 με διπλάσια-τριπλάσια χιλιόμετρα αλλά έχει και τούρμπο με 190 άλογα ακόμη και αέριο. Το ότι είναι δίλιτρο δεν πειράζει για τον Φόρο αφού είναι 23 ετών αλλά θα έχει τεκμήριο οπότε δεν θα το προτιμήσει κάποιος που κοιτάει να έχει χαμηλά τα λογιστικά του , + κατανάλωση όπως είπαν , + το σήμα που θα πληρώνει Μήπως τελικά τον συμφέρει αν πάει για καινούριο να το δώσει ανταλλαγή + επιδότηση αν βρει ? τον εχω κανει χρυσο τουλαχιστον 4-5 χρονια αλλα δεν ακουγε.. μας εχουν ηδη προσεγγισει 3-4 ατομα, ακομη κ απο τη γειτονια μας και το εχουν παει βολτα. ειναι ενα σκαρι που χαιρεσαι πραγματικα να το οδηγας για μεγαλες αποστασεις τωρα μιλωντας ειλικρινα μονο σε συγκεκριμενο target group απευθυνεται, κυνηγους, επαρχια, προαστια αθηνων που πανε Παρνηθα, χιονοδρομικα, καμπιγκ κλπ κλπ Στις 21/10/2023 στις 10:55 ΜΜ, zanskou είπε μόνο σε κανέναν στην επαρχία θα μπορούσε να πουληθεί ενδεχομένως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μηχανικά δεν είναι εξαιρετικό αυτο ακριβως, ναι Στις 22/10/2023 στις 2:08 ΠΜ, Nabuko είπε Αν υπολόγισα σωστά, το αμάξι ακόμα και χωρίς να κινείται καθόλου σας κοστίζει 1 χιλιαρικάκι το χρόνο σε τέλη και ασφάλεια. Οπότε πες του πατέρα σου να το σκεφτεί λίγο αλλιώς. αμ του τα εχω πει χρονια τωρα, αλλα οι πιο μεγαλοι σε ηλικια, πιστεουν ακομη στα φαντασματα του ΠΑΣΟΚ κ του Λεφτοδεντρου. 3
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά δεν νομίζω να το συνηθίσω το αμάξι και να μου αρέσει πραγματικά. Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Κρίμα ένα κάρο λεφτά, έχω απογοητευτεί περισσότερο με την επιλογή μου Αυτά είπα να το μοιραστώ 1 8
and_64 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Business as usual δλδ... Άρχισε να μαζεύεις €€€, παίζε τζόκερ, ιππόδρομο, καζίνο, κάτι τεσπα γιατί μονο με panamera σε βλεπω να ησυχάζεις 😂 1
oykas2001 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, tsofras said: Παιδιά δεν νομίζω να το συνηθίσω το αμάξι και να μου αρέσει πραγματικά. Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Κρίμα ένα κάρο λεφτά, έχω απογοητευτεί περισσότερο με την επιλογή μου Αυτά είπα να το μοιραστώ Ούτε διάλειμμα για διαφημίσεις δεν προλάβαμε... Στα του θέματος: μάλλον το έχεις πάρει ψυχολογικά το θέμα, είχες κάποιους ενδοιασμούς πριν την αγορά και τώρα τους βγάζεις σιγά σιγά από την πάω μεριά του μυαλού σου και επανέρχονται... Κάτσε λίγο καιρό να το χαρείς το αμάξι, να το συνηθίσεις και μετά βγάζεις συμπέρασμα. Βασικό: να κάνεις χιλιόμετρα!!!! Έδωσες πολλά (λεφτά, χρόνο, φαιά ουσία, τρέξιμο, σελίδες στο φόρουμ), μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα... 3
NTC Labs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tsofras είπε Παιδιά δεν νομίζω να το συνηθίσω το αμάξι και να μου αρέσει πραγματικά. Πολύ άνετο, τούμπανο μπλα μπλα μπλα, αλλά δυστυχώς δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση η οδήγηση του. Κάτι ήξερα που δεν ήθελα ψηλό, μάλλον με τύφλωσε το αυτόματο και η άνεση όταν το είχα πάρει τεστ ντραιβ, αλλά για αυτό είχε τελικά ενδοιασμούς. Άνετα γυρναγα στο Leon, ναι ακόμη και χειροκίνητο Κρίμα ένα κάρο λεφτά, έχω απογοητευτεί περισσότερο με την επιλογή μου Αυτά είπα να το μοιραστώ Πωλειται οπως ειναι γυαλισμενο με χιλιαδες αλοιφουλες περασμενοοοοο ωπα! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Τα έγραψε νυσταγμένος βραδιάτικο. Τώρα που θα ξυπνήσει θα λέει τι έγραψα πάλι.
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τα έγραψε νυσταγμένος βραδιάτικο. Τώρα που θα ξυπνήσει θα λέει τι έγραψα πάλι. Καλημέρα Μπα το ίδιο ξύπνησα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις