Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Στην συνάντηση προχτές με την παρέα εμφάνισα το Tucson με μπορντοκόκκινα καλύματα (δερματίνη + ύφασμα) στα καθίσματα, στις φωτό που είχα ανεβάσει παλαιότερα ήταν με την εργοστασιακή μαύρη υφασμάτινη επένδυση.  

Οπότε κάνω μια ενημέρωση :D 

y-20231004_1-08-.jpg.2b545012d75a7e66f20a8a38ba40ad20.jpg

y-20231004_3-08-.jpg.1bcb2bb09f76855f4ddcc5d613964fad.jpg

y-20231004_2-08-.jpg.f5d1c557c3e21eae6c7c875bbe26d383.jpg

y-20231004_4-08-.jpg.a22e36c913f4260b3f201cb13d3286c6.jpg

Και εδώ το πριν :rolleyes:

Εγώ σαν παράξενος τύπος δεν τρελενομε με το χρώμα . Πιο πολύ μου αρέσουν τα εργοστασιακά. Το λέω.

Χωρίς παρεξήγηση  γούστα είναι αυτά.  

7 ώρες πριν, paylidis είπε

και εγώ έμεινα υπέρ ενθουσιασμένος. Στο καμικ που είχα βάλει δεν είχαν βγει τόσο ωραία (κ δεν είχα δώσει και πολύ λιγότερα λεφτά)

Μα καλά. Έριξες στο καμιγκ έξτρα για καλυματα ;  Δεν θέλω να φανταστώ πως είναι τα εργοστάσιακα. 

Υ.γ βλέπω αυτά που είναι δίχρωμα στις άκρες άσπρα . Καλά έκανες που τα κάλυψες. 

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mp123 είπε

Μα καλά. Έριξες στο καμιγκ έξτρα για καλυματα ;  Δεν θέλω να φανταστώ πως είναι τα εργοστάσιακα. 

Υ.γ βλέπω αυτά που είναι δίχρωμα στις άκρες άσπρα . Καλά έκανες που τα κάλυψες. 

Μια χαρά ήταν ρε μαν. Απλά το είχαμε για θάλασσα κλπ όποτε τα έβαλα για να μη ρημάξει και χάσει στη μεταπώληση. Εν τελει έφυγε νωρίτερα από ότι σκοπεύαμε λόγω των νέων συνθηκών και το πήρε το παλικάρι όπως ήταν με σχεδόν καινούργια καλύμματα 😂😂😂

55FD5EBD-1D92-44B1-B923-28F7F5813EE3.jpeg

Επιμένω πάντως με διαφορά από τα πιο vfm αμαξια (ήταν) το καμικ…

Εξαιρετική ποιότητα χώροι κ οικονομία για τα λεφτά που ζήταγαν το 2021

• Like 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mp123 είπε

Εγώ σαν παράξενος τύπος δεν τρελενομε με το χρώμα . Πιο πολύ μου αρέσουν τα εργοστασιακά. Το λέω.

Χωρίς παρεξήγηση  γούστα είναι αυτά.  

Μα ναι, προφανώς γούστα είναι αυτά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει κατι που δεν αρέσει σε κάποιους άλλους και αντίστροφα. Μάλιστα από κοντά είναι σαφώς καλύτερα από ότι στην φωτό, αλλά και πάλι δεν θα ηταν του γούστου σου καθώς από ότι θυμάμαι οι κόκκινοι χρωματισμοί δεν σε ενθουσιάζουν γενικώς 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

MiniCooperS-1.jpg.563ff96e5e3d0b835f5af2ecdd635c23.jpg

Τα ίδια. Δεν είναι ωραίο.

8 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Μα ναι, προφανώς γούστα είναι αυτά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει κατι που δεν αρέσει σε κάποιους άλλους και αντίστροφα. Μάλιστα από κοντά είναι σαφώς καλύτερα από ότι στην φωτό, αλλά και πάλι δεν θα ηταν του γούστου σου καθώς από ότι θυμάμαι οι κόκκινοι χρωματισμοί δεν σε ενθουσιάζουν γενικώς 

Το αμάξι είναι ωραίο παντος..Δεν το συζητώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάμε κ για δικές μας ανησυχίες τώρα, 

μου ανακοίνωσε σήμερα μόλις ο φάδερ ότι θέλει να πουλήσει το αμάξι του, καθώς τον δυσκολεύει πολυ πλέον το μέγεθος του. τι τιμή βάζουμε όμως;
αυτές όπου βλέπω στο car.gr τις θεωρώ σχεδόν αστείες για το αμάξι που παίρνεις (για οποίον ξέρει) 

μοντελο: 

Subaru Forester ‘00
χειροκίνητο 2.0 - 125hp - 83.000χλμ

με ηλιοροφή @tsofras 😁😉 

το αμάξι το είχαμε για οικογενειακές διακοπές, εκδρομές και για δικές μου εξορμήσεις για δραστηριότητες σε χιονοδρομικά, camping, windsurfing κλπ 

ποια πιστεύετε ότι είναι η «ιδανική» τιμή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις; 

ξέρω ότι δεν θα πάρουμε με τίποτα την αξία του αυτοκινήτου αλλά δεν έχουμε κάποια άλλη επιλογή όπως φαίνεται. 

να σημειώσω χαρακτηριστικά οτι όταν του είπα τις τιμές που είδα στο car.gr μου είπε ότι προτιμά να του βάλει κοτετσόσυρμα να πάρει κότες κ να το κάνει κοτέτσι 🤣🤣🤣 

καλα θα πάει αυτό 

IMG_1939.jpeg

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 2
Δημοσ.

σε τι κατάσταση είναι ; 

σαν αυτοκίνητο είναι πράγματι εξαιρετικό και τα χιλιόμετρα αυτά δεν παίζει να τα έχει άλλο αυτή τη στιγμή στην αγορά. 

ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπεις ότι είναι ένα αυτοκίνητο που ρουφάει βενζίνη, με τρελά τέλη και 23 ετών. όσο καλά συντηρημένο και να είναι αυτά δεν μπορείς να τα παρεβλέψεις. 

πιστεύω ότι αν καταφέρει να το δώσει κανένα 2χιλιαρο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος, ανάλογα πάντα με την κατάσταση του μέσα-εξω. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

καλα θα πάει αυτό

Δύσκολα τα πράματα.

Πόσοι να υπάρχουν που να θέλουν ένα δίλιτρο (έστω και φορεστερ) 25ετίας? 

Οι περισσότεροι κοιτάνε αν ένα αμάξι καίει 5,9 ή 6,1....

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 4
Δημοσ.

το θέμα είναι το συγκεκριμένο καεί για πλάκα 12-15λ/100. βάλε επιπλέον τέλη+ασφάλιση συν άπειρους ρύπους + συν μηδενική ασφάλεια σε σχέση με τα σύγχρονα δεδομένα για όποιον μπαίνει μέσα. ποιος να το κυκλοφορήσει, που και γιατί ; 

μόνο σε κανέναν στην επαρχία θα μπορούσε να πουληθεί ενδεχομένως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μηχανικά δεν είναι εξαιρετικό 

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, JailbrokenDiesel said:

πάμε κ για δικές μας ανησυχίες τώρα, 

μου ανακοίνωσε σήμερα μόλις ο φάδερ ότι θέλει να πουλήσει το αμάξι του, καθώς τον δυσκολεύει πολυ πλέον το μέγεθος του. τι τιμή βάζουμε όμως;
αυτές όπου βλέπω στο car.gr τις θεωρώ σχεδόν αστείες για το αμάξι που παίρνεις (για οποίον ξέρει) 

μοντελο: 

Subaru Forester ‘00

με ηλιοροφή @tsofras 😁😉 

το αμάξι το είχαμε για οικογενειακές διακοπές, εκδρομές και για δικές μου εξορμήσεις για δραστηριότητες σε χιονοδρομικά, camping, windsurfing κλπ 

ποια πιστεύετε ότι είναι η «ιδανική» τιμή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις; 

ξέρω ότι δεν θα πάρουμε με τίποτα την αξία του αυτοκινήτου αλλά δεν έχουμε κάποια άλλη επιλογή όπως φαίνεται. 

να σημειώσω χαρακτηριστικά οτι όταν του είπα τις τιμές που είδα στο car.gr μου είπε ότι προτιμά να του βάλει κοτετσόσυρμα να πάρει κότες κ να το κάνει κοτέτσι 🤣🤣🤣 

καλα θα πάει αυτό 

IMG_1939.jpeg

Το προβλημα του δυστυχως ειναι τα τεραστια τελη και για αυτο δυσκολα να το πουληθει. 

Οι ενδιαφερομενοι θα ειναι οσοι θελουν offroad, που εκει οσοι ειναι να δωσουν τελη για 2λιτρο πανε σε grand vitara

Δεν χανεις κατι να βγαλεις καλες φωτο και να δοκιμασεις με μια αρκετα υψηλη τιμη, ρεαλιστικα πιστευω κοντα στα 4-5κ θα μπορεσει να πουληθει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

Kοτέτσι με ηλιοροφή όμως.😁

Αν υπολόγισα σωστά, το αμάξι ακόμα και χωρίς να κινείται καθόλου σας κοστίζει 1 χιλιαρικάκι το χρόνο σε τέλη και ασφάλεια. 

Οπότε πες του πατέρα σου να το σκεφτεί λίγο αλλιώς. 

• Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, JailbrokenDiesel said:

μοντελο: 

Subaru Forester ‘00

με ηλιοροφή @tsofras 😁😉 

IMG_1939.jpeg

Αμάξι του 2000 που ήταν για εκδρομές έχει μόνο 83000χλμ;

Αυτό είναι 3600χλμ το χρόνο. Ούτε ο tsofras δεν κάνει τόσο λίγα!!! Είσαι σίγουρος για τα χλμ;

Δημοσ.

Δυστυχως δε θα πιάσει πολλά παραπάνω από ότι βλέπεις στο καρ. Θεωρητικα μπορείς εφοσον είναι άψογο όπως λες κ με τόσα λογά χλμ να βάλεις τη μέλος τη τιμή ενός αντίστοιχου. 

ειδαλλως εάν είναι να το δώσεις όσο πιάνει στη πραγματικότητα σίγουρα θα φύγει εντός του μήνα 

@filarhos έψαχνες ένα παλιό suv…

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...