Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Nabuko said:

drivingsilly(1).gif.a9b171bb8f08f9658790a1c22f61620d.gif

Θέλω σαν τρελός ένα τέτοιο. Δυστυχώς εδώ που είμαι δεν βλέπω καθόλου τέτοια. Πριν κάτι χρόνια υπήρχε ένα που το έκανε ανακατασκευή ο τύπος που το είχε και το χαζεύαμε λίγο, το πούλησε (ακριβά κιόλας) και μας έμεινε η ανάμνηση...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Θέλω σαν τρελός ένα τέτοιο. Δυστυχώς εδώ που είμαι δεν βλέπω καθόλου τέτοια. Πριν κάτι χρόνια υπήρχε ένα που το έκανε ανακατασκευή ο τύπος που το είχε και το χαζεύαμε λίγο, το πούλησε (ακριβά κιόλας) και μας έμεινε η ανάμνηση...

Έχει ένας φίλος τούμπανο , το είχα πάρει βόλτα πριν κανα χρόνο , ωραίο για μία βόλτα αλλά μέχρι εκεί (για τα δικά μου γούστα)

• Like 1

1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

και εγω το γουσταρω απειρα αλλα για να βρεις καποιο που να μην ειναι σουρωτηρι απο τη σκουρια πρεπει να πληρωσεις αδρα

5 hours ago, tsofras said:

Έχει ένας φίλος τούμπανο , το είχα πάρει βόλτα πριν κανα χρόνο , ωραίο για μία βόλτα αλλά μέχρι εκεί (για τα δικά μου γούστα)

Ε καλά, εννοείται για βόλτα, 30 χλμ στη δουλειά κάθε μέρα μια χαρά θα ήταν με αυτό...

5 hours ago, Nabuko said:

Eγώ μάλλον θα πήγαινα για το Ιταλικό Mini, to Autobianchi A112 λόγω αναμνήσεων (κάτοχος ο παππούς)

Το είχε γείτονας στη Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρός, καθώς κι ένα 500αράκι παλιό, προτιμούσα το mini... Είχε κι ένα μαγαζί με ήχο αυτοκινήτου στην Λαγκαδά που είχε βρει 2 τέτοια : το ένα είχε άθικτο σασί και το άλλο άθικτη μηχανή. Έγινε το πάντρεμα, έβαλε και τούμπανο ηχοσύστημα, κέρδισε μερικούς διαγωνισμούς και το έδωσε μετά...

4 hours ago, paylidis said:

και εγω το γουσταρω απειρα αλλα για να βρεις καποιο που να μην ειναι σουρωτηρι απο τη σκουρια πρεπει να πληρωσεις αδρα

Αυτό που είχε εδώ ήταν σε άριστη κατάσταση και το έδινε 8 χιλιάρικα, ήμουν άτυχος που μόλις είχε έρθει το 2ο παιδί και τα έξοδα έτρεχαν, αλλιώς θα το κυνηγούσα.

• Like 3

Μιας και έχει περάσει λίγος καιρός, Θωμά πιστεύω έκανες την καλύτερη επιλογή. Αν κρατούσες το Leon πάντα κάτι θα σε έτρωγε, το ίδιο πιστεύω θα συνέβαινε και με το δίλιτρο αφού θα ερχόταν το καλοκαίρι και δεν θα είχες χώρους :P Έχεις κιβωτιάρα (αν παίξεις με τα paddles πιστεύω θα ξεπεράσεις το πρόβλημα των αλλαγών) και με ένα απλό ΦΠΕ μπορείς να απογειώσεις το αυτοκίνητο.

• Like 3

36 minutes ago, denexo said:

Μιας και έχει περάσει λίγος καιρός, Θωμά πιστεύω έκανες την καλύτερη επιλογή. Αν κρατούσες το Leon πάντα κάτι θα σε έτρωγε, το ίδιο πιστεύω θα συνέβαινε και με το δίλιτρο αφού θα ερχόταν το καλοκαίρι και δεν θα είχες χώρους :P Έχεις κιβωτιάρα (αν παίξεις με τα paddles πιστεύω θα ξεπεράσεις το πρόβλημα των αλλαγών) και με ένα απλό ΦΠΕ μπορείς να απογειώσεις το αυτοκίνητο.

γιατί τώρα δεν τρώγεται με τα ρούχα του; Το συμπέρασμα είναι ότι με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι... στην καταναλωτική κοινωνία που ζούμε. Μάλλον πρέπει όλοι να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Όπως και ναχει τα αυτοκινητα,κινητα κλπ είναι εργαλεία για να κάνουμε τη δουλειά μας και τίποτα άλλο. Αν θες διασκέδαση - εκτόνωση νοικιάζεις μια φεραρι για 2 μέρες και εκτονώνεσαι

• Like 4

Είπα παίδες , δεν είναι το θέμα μου ότι δεν μου κάνει το αμάξι, Οι αναφορές για το κιβώτιο και τα υπόλοιπα ήταν απλά ένα mini review .

Το οικονομικό δεν έχω χωνέψει ακόμη 😂

• Like 2

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Είπα παίδες , δεν είναι το θέμα μου ότι δεν μου κάνει το αμάξι, Οι αναφορές για το κιβώτιο και τα υπόλοιπα ήταν απλά ένα mini review .

και εμενα το οικονομικο θα μου καθοταν στο λαιμο για να ειμαι δικαιος...

• Like 2

48 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δες το αλλιώς. Πήρες αμαξαρα των 37Κ στο καιρό που ένα Polo έχει 22Κ!

• Like 4

• Δημιουργία νέου...