paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, atrigane είπε Ούτε η γυναίκα.. έκανα αμάν και πως να τους πείσω πως ήταν η "κακιά στιγμή" (κόλλησε κάποιος από πίσω και τη συνέχεια τη φαντάζεστε)..!! Αυτό... παιζει να ειχε κανει ταμα παντως να μη ξαναβρω πισωκινητο, τα πρωτα χρονια εφτανε αλλο χρωμα οταν κατεβαινε απο το αμαξι 😅
atrigane Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε παιζει να ειχε κανει ταμα παντως να μη ξαναβρω πισωκινητο, τα πρωτα χρονια εφτανε αλλο χρωμα οταν κατεβαινε απο το αμαξι 😅 Αφού ακόμα ανεβαίνει σε αγαπάει πολύ φίλτατε!!! 3 1
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, atrigane είπε Αφού ακόμα ανεβαίνει σε αγαπάει πολύ φίλτατε!!! Το ξέρω, για αυτό και οδηγάει αμάξι με λιανική αυτή τη στιγμή όπως είναι 43000😂 Αμοιβαία που λέμε τα αισθήματα 😅 3
tsofras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Παντως θωμα, επειδη ξεχασα να στο γραψω πριν, σε αυτο το στροφιλικι οχι μονο παιδια αλλα και ενηλικες θα ζαλιζοταν ανεξαρτητως αυτοκινητου... (προσωπικα θα το πηγαινα μαλιοκουβαρα, ειναι η αδυναμια μου αυτοι οι δρομοι ανεξαρτητως οχηματος 😅) Γιώργο πριν 6 χρόνια αποφάσισα να ευχαριστηθώ μία στροφοδιαδρομή απο Κεφαλονιά μέχρι το λιμάνι σε επιστροφή απο διακοπές με το προηγούμενο Leon FR . 5 χρονών η μεγάλη κόρη , 3 η μικρή . Είχε πιει γάλα για πρωϊνό δεν το υπολόγισα .... Την είδα Βατάνεν (μικρότερος σε ηλικία , αλλά πάντα με προσοχή , δεν πήγαινα μαλιοκούβαρα αλλά δεν πήγαινα ήπια στις στροφές) Η μικρή γενικά δεν μιλάει και δεν παραπονιέται ποτέ ότι και να έχει (σε αντίθεση με την μεγάλη που μπορεί να πάθει κρίση πανικού επειδή χτύπησε το χέρι της και μουδιασε ) Φτάσαμε λιμάνι , λέει η μικρή ανακατεύομαι και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε φεύγει όλος ο εμετός στο πίσω κάθισμα. Γυρίσαμε απο Κεφαλονιά με 38 βαθμούς με ανοιχτά όλα τα παράθυρα και την ηλιοροφή μέσα στη μπόχα , 2 βιολογικούς για να ξεμυρίσει το κάθισμα. Οπότε δεν το διακινδυνεύω άλλη φορά 🤣
mp123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Σήμερα το έκλεισα τηλεφωνικώς . Το no10 μηχανάκι σε 4.5 χρόνια ανησυχίας και προβληματισμων. Έχω πάθει σύνδρομο τσοφρα. Πιστεύω τώρα να ηρεμήσουμε και οι δύο να ψαχνόμαστε. Εγώ θέλω να πιστεύω πως αυτό θα με καλύψει. Όλες τις κατηγορίες πέρασα. 11
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Σήμερα το έκλεισα τηλεφωνικώς . Το no10 μηχανάκι σε 4.5 χρόνια ανησυχίας και προβληματισμων. Έχω πάθει σύνδρομο τσοφρα. Πιστεύω τώρα να ηρεμήσουμε και οι δύο να ψαχνόμαστε. Εγώ θέλω να πιστεύω πως αυτό θα με καλύψει. Όλες τις κατηγορίες πέρασα. Εγω πιστευω να καταληξεις εδω https://www.mvagusta.com/us/en/product/superveloce/98 3
mp123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εγω πιστευω να καταληξεις εδω https://www.mvagusta.com/us/en/product/superveloce/98 Όχι φίλε μου. Είχα στο μάτι το monster της ντουκατι στα 14κ αλλά μηχανή μόνο χοντα. Αυστηρά και μόνο εκεί. Πουθενά αλλού. Όποιος έφυγε από το φτερό τον έφαγαν οι λύκοι. Θέλω να ξέρω πως δεν σπάει δεν χαλάει. Δεν εινσι θέμα τα 5κ. Που να μπλέξεις τώρα με Ιταλό. Μακρυά. Μόνο να τα βλέπεις εινσι καλά αυτά. 1 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι φίλε μου. Είχα στο μάτι το monster της ντουκατι στα 14κ αλλά μηχανή μόνο χοντα. Αυστηρά και μόνο εκεί. Πουθενά αλλού. Όποιος έφυγε από το φτερό τον έφαγαν οι λύκοι. Θέλω να ξέρω πως δεν σπάει δεν χαλάει. Δεν εινσι θέμα τα 5κ. Που να μπλέξεις τώρα με Ιταλό. Μακρυά. Μόνο να τα βλέπεις εινσι καλά αυτά. ετσι λεγανε και για τα αμαξια και πιο πολλα βλεπω οδικη γερμανικα, γαλλικα, τζαπαν, τουοτα και χοντεους παρα ιταλικα χρονια τωρα, ειναι ωραιοι οι μυθοι, δικος μου ανθρωπος σε κουβεντα ελεγε μονο χοντα μηχανη δεν σπαει , "αλλαξα στις 5000 χιλιομετρα κινητηρα γτ μουσπασε, μπλα μπλα, και που λες δεν σπαει μονο χοντα", αρα δεν φταινε οι κατασκευαστες αν οι περισσοτεροι ειναι ανθρωποφαγοι, "σκυλι το σιβικακι , δεν καταλαβαινει τπτ το σιβικακι" και καθε μερα ο μηχανικος μου ανοιγει και απο ενα γτ καιει τα αντερα του... αλλα σκυλια τα τζαπαν δεν παθαινουν τπτ τα τζαπαν, το χαρτι Α4 απο τα τοπικα βιβλιοπωλεια μονο μη ξεχασουν να βαλουν για πλαισιο αντι για σιδερο τεσπα τη μηχανη στη ποσταρα γτ απλα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 2
atrigane Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, mp123 είπε Σήμερα το έκλεισα τηλεφωνικώς . Το no10 μηχανάκι σε 4.5 χρόνια ανησυχίας και προβληματισμων. Έχω πάθει σύνδρομο τσοφρα. Πιστεύω τώρα να ηρεμήσουμε και οι δύο να ψαχνόμαστε. Εγώ θέλω να πιστεύω πως αυτό θα με καλύψει. Όλες τις κατηγορίες πέρασα. Αλήτικη 1
mp123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε ετσι λεγανε και για τα αμαξια και πιο πολλα βλεπω οδικη γερμανικα, γαλλικα, τζαπαν, τουοτα και χοντεους παρα ιταλικα χρονια τωρα, ειναι ωραιοι οι μυθοι, δικος μου ανθρωπος σε κουβεντα ελεγε μονο χοντα μηχανη δεν σπαει , "αλλαξα στις 5000 χιλιομετρα κινητηρα γτ μουσπασε, μπλα μπλα, και που λες δεν σπαει μονο χοντα", αρα δεν φταινε οι κατασκευαστες αν οι περισσοτεροι ειναι ανθρωποφαγοι, "σκυλι το σιβικακι , δεν καταλαβαινει τπτ το σιβικακι" και καθε μερα ο μηχανικος μου ανοιγει και απο ενα γτ καιει τα αντερα του... αλλα σκυλια τα τζαπαν δεν παθαινουν τπτ τα τζαπαν, το χαρτι Α4 απο τα τοπικα βιβλιοπωλεια μονο μη ξεχασουν να βαλουν για πλαισιο αντι για σιδερο τεσπα τη μηχανη στη ποσταρα γτ απλα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Άλφα παίρνω ανετότατα. Είχα 159 . Τα εμπιστευωμε. Μηχανές ιταλικές δεν ξέρω. Ένα παράξενο πράγμα. δλδ . Για αμάξι είχα παει στο μίτο να το πάρω το 19 αλλά δεν έβγαζε αυτόματο. Θα το είχα πάρει αντί του Σουίφτ . Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Τώρα τα άλφα είναι άπιαστο όνειρο. Είναι για λίγους. Παλιά έβγαζε μίτο, gulieta οικονομικά αυτοκίνητα. Τώρα την έχουν δει πριμιουμ . Για αυτό εσείς που τα πήρατε σε νορμάλ τιμές να τα κρατάτε.Ακομα μετράνε στον δρόμο. 2 ώρες πριν, atrigane είπε Αλήτικη Μας τραβάνε τα καγκουροειδη μηχανήματα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από mp123 4
NovaLacertae Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έλα Θωμά, εδώ είσαι, δεν θα θέλεις να σηκωθείς από το κάθισμα https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apo-ayta-ta-kathismata-tis-vw-den-tha-thes-na-sikotheis/ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από NovaLacertae 1
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Έλα Θωμά, εδώ είσαι, δεν θα θέλεις να σηκωθείς από το κάθισμα https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apo-ayta-ta-kathismata-tis-vw-den-tha-thes-na-sikotheis/ Αφού είναι του group μπορεί να μπαίνουν 🤣
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, tsofras είπε Αφού είναι του group μπορεί να μπαίνουν 🤣 αντε και μπηκαν... θα πρεπει μετα να κατσεις να γραψεις μια νταλικα κωδικα για να δουλεψουν 🤣 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, mp123 είπε Σήμερα το έκλεισα τηλεφωνικώς . Το no10 μηχανάκι σε 4.5 χρόνια ανησυχίας και προβληματισμων. ωραιος, μπομπα το εργαλειο εγω αν και γενικως απεχθανομαι/φοβαμαι τις μηχανες, εχω πει οτι για μια τυπου vintage cafe racer μηχανη, θα ηθελα να βγαλω διπλώμα οδηγησης 2
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, paylidis είπε αντε και μπηκαν... θα πρεπει μετα να κατσεις να γραψεις μια νταλικα κωδικα για να δουλεψουν 🤣 Θα βρούμε τον κώδικα απο το ID7 😇 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις