tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, james9tito είπε @tsofras Αν είσαι καμένα βούρλα αυτή τη στιγμή κοιτάω το αμάξι σου από κοντά Τώρα το είδα , ήμουν πριν 3 ώρες στο Ημίωρο , ειχα παρκάρει έξω απο τα Αστέρια γύρισα σήμερα Άντε και ένα mini review που το οδήγησα λίγο παραπάνω Μικρή ανάβαση 5 χιλιομέτρων απο Καμένα Βούρλα προς Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος 1) Το αμάξι είναι σταθερό 2) Το ένα παιδί απο τα 2 ζαλίστηκε 3) Το DSG ανεβοκατέβαζε συχνά σχέσεις και ήταν λίγο εκνευριστικό , το γύρισα σε Sport μήπως κρατήσει μία σχέση για ψηλότερες στροφές αλλά και πάλι άλλαζε. Ωραίο αν θες να πας γρήγορα αλλά για χαλαρή ανάβαση με οικογένεια που προσέχεις να μην ζαλιστούν τα παιδιά δεν είναι 4) Ανάρτηση όπως ξανά είπα όσο άνετη και όσο σκληρή χρειάζεται Ταξίδι σε εθνική 180χλμ μέση ταχύτητα 85 έκαψε 6.9 Αεροδυναμικούς θορύβους πάλι δεν είχα μέσα στο αμάξι έως τα 130 , παρατήρησα όμως ότι δυσκολευόμασταν να συζητήσουμε ως οικογένεια με την μουσική χαμηλά και έπρεπε να μιλάμε πιο δυνατά απο ότι στο Leon. Εν κατακλείδι Πολύ ωραίο άνετο αμάξι με χώρους, γνώμη μου ότι τα 14 χιλιάρικα που κόστισε (χωρίς τόκους) παραπάνω από το Leon (και την τιμή που το είχα πάρει εγώ το 21) .... δεν τα αξίζει. Αυτά 2
dstilio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Τα 4 χιλιάρικα παραπάνω; Γιατί τα αλλά 10 τα πήρε λόγω πληθωρισμού, αυτόματου κιβωτίου, και περισσότερου αμαξώματος λόγω SUVιλας, καθώς και τεχνολογίας. Το ότι τα παιδιά ζαλίζονται μήπως είναι θέμα οδήγησης δίκης σου; Θέλει προσαρμογή για να το κανεις να είναι στρωτό και γραμικο στις στροφές σε σχέση με ένα χαμηλό. Επισης το κιβώτιο σου είναι ακόμα άστρωτο. Σε εμενα στο EAT8 της Peugeot είδα ότι άλλαξε μετά από κάποια χιλιόμετρα το ποτε αλλάζει ταχύτητες. 1
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dstilio είπε Τα 4 χιλιάρικα παραπάνω; Γιατί τα αλλά 10 τα πήρε λόγω πληθωρισμού, αυτόματου κιβωτίου, και περισσότερου αμαξώματος λόγω SUVιλας, καθώς και τεχνολογίας. Το ότι τα παιδιά ζαλίζονται μήπως είναι θέμα οδήγησης δίκης σου; Θέλει προσαρμογή για να το κανεις να είναι στρωτό και γραμικο στις στροφές σε σχέση με ένα χαμηλό. Επισης το κιβώτιο σου είναι ακόμα άστρωτο. Σε εμενα στο EAT8 της Peugeot είδα ότι άλλαξε μετά από κάποια χιλιόμετρα το ποτε αλλάζει ταχύτητες. 8 χιλιάρικα διαφορά είχε πριν με το αυτόματο Leon . Πάλι πολλά είναι Θέμα οδήγησης ενώ πήγαινα όσο πιο χαλαρά γίνεται και χωρίς απότομες στροφές , δεν ξέρω αν είναι και τι μπορούσα να κάνω καλύτερο . Για το κιβώτιο μπορεί να έχεις δίκιο , δεν ξέρω πως προσαρμόζεται και τι κάνει Αλλά άσχετα με τα παραπάνω και πάλι δεν θεωρώ ότι αξίζει την διαφορά και ότι πληρώνεις την διαφορά του SUV , εκεί ήθελα να καταλήξω περισσότερο Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από tsofras
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Της συζύγου πως της φάνηκε? Έχει ενθουσιαστεί , έχει και περισσότερο χώρο , της αρέσουν και τα ψηλότερα , την διαφορά με τις αλλαγές όταν της το είπα ούτε που το πήρε χαμπάρι
telis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Τώρα το είδα , ήμουν πριν 3 ώρες στο Ημίωρο , ειχα παρκάρει έξω απο τα Αστέρια γύρισα σήμερα Άντε και ένα mini review που το οδήγησα λίγο παραπάνω Μικρή ανάβαση 5 χιλιομέτρων απο Καμένα Βούρλα προς Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος 1) Το αμάξι είναι σταθερό 2) Το ένα παιδί απο τα 2 ζαλίστηκε 3) Το DSG ανεβοκατέβαζε συχνά σχέσεις και ήταν λίγο εκνευριστικό , το γύρισα σε Sport μήπως κρατήσει μία σχέση για ψηλότερες στροφές αλλά και πάλι άλλαζε. Ωραίο αν θες να πας γρήγορα αλλά για χαλαρή ανάβαση με οικογένεια που προσέχεις να μην ζαλιστούν τα παιδιά δεν είναι 4) Ανάρτηση όπως ξανά είπα όσο άνετη και όσο σκληρή χρειάζεται Ταξίδι σε εθνική 180χλμ μέση ταχύτητα 85 έκαψε 6.9 Αεροδυναμικούς θορύβους πάλι δεν είχα μέσα στο αμάξι έως τα 130 , παρατήρησα όμως ότι δυσκολευόμασταν να συζητήσουμε ως οικογένεια με την μουσική χαμηλά και έπρεπε να μιλάμε πιο δυνατά απο ότι στο Leon. Εν κατακλείδι Πολύ ωραίο άνετο αμάξι με χώρους, γνώμη μου ότι τα 14 χιλιάρικα που κόστισε (χωρίς τόκους) παραπάνω από το Leon (και την τιμή που το είχα πάρει εγώ το 21) .... δεν τα αξίζει. Αυτά Μου φαίνεται μεγάλη η κατανάλωση. Η διαδρομή είναι πολύ κλειστή, δεν νομίζω πως φταίει το αυτοκίνητο για την ζαλάδα του παιδιού. Στο φινάλε να παίρνεις μαζί μόνο το ένα που δεν ζαλίζεται 😁. Αγόρασες άλλο ένα SEAT γιατί να περιμένεις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα SEAT , δεν το καταλαβαίνω. 1
dstilio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 27 minutes ago, tsofras said: Έχει ενθουσιαστεί , έχει και περισσότερο χώρο , της αρέσουν και τα ψηλότερα , την διαφορά με τις αλλαγές όταν της το είπα ούτε που το πήρε χαμπάρι Όποτε οκ. Δεν έχει άλλη σεζόν. Τελείωσε 1
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, telis είπε Μου φαίνεται μεγάλη η κατανάλωση. Η διαδρομή είναι πολύ κλειστή, δεν νομίζω πως φταίει το αυτοκίνητο για την ζαλάδα του παιδιού. Στο φινάλε να παίρνεις μαζί μόνο το ένα που δεν ζαλίζεται 😁. Αγόρασες άλλο ένα SEAT γιατί να περιμένεις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα SEAT , δεν το καταλαβαίνω. Φαντάζομαι θα πέσει η κατανάλωση κανα λίτρο , αλλά οκ μεγαλύτερη θα έχει απο το Leon σίγουρα λόγω βάρους Τώρα τι περίμενα , ότι θα γράψω για 14 χιλιάρικα δεν αξίζει η διαφορά , το είχα πει πριν το πάρω , πήγα το πήρα και ξαναλέω το ίδιο 33 λεπτά πριν, dstilio είπε Όποτε οκ. Δεν έχει άλλη σεζόν. Τελείωσε Να σου πω την αλήθεια δεν έχω την διάθεση να ασχοληθώ πλέον Αν μου έλεγε κάποιος πάρε το προηγούμενο Leon και χάσε 2 χιλιάρικα θα σου πάρουμε το Formentor , το κάνω αύριο
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, dstilio είπε Όποτε οκ. Δεν έχει άλλη σεζόν. Τελείωσε Μα και το προηγούμενο της άρεσε όπως και στα παιδιά. 😛 1
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μα και το προηγούμενο της άρεσε όπως και στα παιδιά. 😛 Βασικά τώρα περνάω τη φάση (που σκεφτόμουν πριν την αγορά) ότι δεν έχει κάτι το αμάξι , μου αρέσει σαν σύνολο. Απλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω άλλη μία 4ετία με δόσεις
atrigane Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Θωμά πήρες μια απόφαση-σωστή κατά τη γνώμη μου(χωρίς να ξέρω αν υπήρχαν καλύτερες επιλογές). Όμως μην ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτό σου. Έχεις αμαξάρα, τελεία. Όλα έχουν τα ελαττώματά τους, κανένα αμάξι δεν δικαιολογεί το κόστος κτήσης του πλέον... 2
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, atrigane είπε Θωμά πήρες μια απόφαση-σωστή κατά τη γνώμη μου(χωρίς να ξέρω αν υπήρχαν καλύτερες επιλογές). Όμως μην ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτό σου. Έχεις αμαξάρα, τελεία. Όλα έχουν τα ελαττώματά τους, κανένα αμάξι δεν δικαιολογεί το κόστος κτήσης του πλέον... Αυτό με έχει χαλάσει περισσότερο γιατί πέταξα την τιμή "ευκαιρίας" που είχα πάρει το Leon
Nabuko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Station Wagon χρειάζεται απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα και δεν το παραδέχεται. Χαμηλό σαν το Leon και χώρους ίσως και περισσότερους από suv. Αυτές οι προκαταλήψεις να μην υπήρχαν στην Ελλάδα 3
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Station Wagon χρειάζεται απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα και δεν το παραδέχεται. Χαμηλό σαν το Leon και χώρους ίσως και περισσότερους από suv. Αυτές οι προκαταλήψεις να μην υπήρχαν στην Ελλάδα hatchback με μπαγκαζιέρα μία χαρά με μπαγκαζιέρα μία χαρά μου κάνει , απλά είχα την ηλιοροφή και δεν μπορούσα να βάλω 1
dstilio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 18 minutes ago, Nabuko said: Station Wagon χρειάζεται απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα και δεν το παραδέχεται. Χαμηλό σαν το Leon και χώρους ίσως και περισσότερους από suv. Αυτές οι προκαταλήψεις να μην υπήρχαν στην Ελλάδα Δεν ειναι προκαταλήψεις. Είναι πως η μισή Ελλάδα είναι στην αθηνα. - όχι απλά πάρκινγκ σε δρόμους δε θα βρεις - ούτε γκαράζ σε πολυκατοικία πολλές φορές (όχι πάντα) δεν τα χωράει. - άντε να κυκλοφορήσεις και μέσα από τίποτα στενά στο κέντρο της Αθήνας με δεξιά και αριστερά παντού αυτοκινητα. Όποτε λογικό να μην είναι κατηγορία διαδεδομένη εδώ. Τωρα γιατί ανέβηκαν τα SUV τελευταία; Θεωρω θέμα μάρκετινγκ καθώς τα έσπρωξαν οι εταιρείες λόγω μεγαλύτερου κέρδους. Τα SW δεν τα έσπρωξαν Ποτέ έτσι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις