mp123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Είπα επειδή κάνω τουλάχιστον 60χλμ την ημέρα να πάω σε πετρέλαιο. Χειροκίνητο, δεν ξέρω αν βγαίνει σε αυτόματο το diesel, αλλά σίγουρα θα ανέβαζε κι άλλο την τιμή. Αύριο θα κάνω μια προσπάθεια για το χρώμα και ό,τι γίνει! Γιατί δεν πας στο κονα που θα το πάρεις και 5κ πιο φτηνα και σε ότι χρωμα σου αρέσει ; Αστο άκυρο. Βλέπω το κονα 23000κ πάει. Καλύτερα το φορντ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
Ola150 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιατί δεν πας στο κονα που θα το πάρεις και 5κ πιο φτηνα και σε ότι χρωμα σου αρέσει ; Δεν μου άρεσε εν τέλει, το είχα απορρίψει εξαρχής. 1
Peugeot208 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε το χρώμα θα το παρατηρείς λίγο πριν και λίγο μετά που θα μπαινοβγαίνεις στο αμάξι , άντε σε κανα πλύσιμο Είμαι από αυτούς που το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή του αυτοκινήτου. Το κοιτάς, ενώ πας να επιβιβαστείς και σου φτιάχνει η μέρα. Θες να το οδηγήσεις. Από την άλλη αν το έβλεπα απλά ως ένα μεταφορικό μέσο και ροζ να ήταν, πιθανότατα να μην έδινα σημασία. 3
Peugeot208 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 @tsofrasΜάζεψε χρήματα. Έρχεται.... https://www.cupraofficial.gr/our-dna/garage/launch-cupra-born-electric-car.html 4
mp123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε @tsofrasΜάζεψε χρήματα. Έρχεται.... https://www.cupraofficial.gr/our-dna/garage/launch-cupra-born-electric-car.html Ηλεκτρικό δεν θα πάρω ποτέ . Αν θέλω ηλεκτρικό πάω στο λούνα παρκ που έχει τα συγκρουόμενα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς. Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/ 1 7
atrigane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς. Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/ Εχεις σκεφτει τι θα παρεις αν και εφοσον;
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, atrigane είπε Εχεις σκεφτει τι θα παρεις αν και εφοσον; Όχι ακόμη , στο περίπου , μάλλον κάποιο του στυλ C3, Fiesta , Clio Αν φύγει το αμάξι θα μαζέψω και άλλα 2-3 χιλιάρικα και θα πάω να πάρω κάτι κασέρι , χειροκίνητο για να κάνω την δουλειά μου. Απλά να έχει λίγη δύναμη για να κουβαλάει μία φορά τον χρόνο μπαγκαζιέρα
and_64 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 @tsofras πες οτι το κάνεις επίτηδες για να σκας με καινούριο οχημα σε κάθε meeting 😛 Τεσπα, με το καλό να φύγει αφου το αποφάσισες!
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, and_64 είπε @tsofras πες οτι το κάνεις επίτηδες για να σκας με καινούριο οχημα σε κάθε meeting 😛 Τεσπα, με το καλό να φύγει αφου το αποφάσισες! Μπα ίσα ίσα σε σχέση με τα προηγούμενα πραγματικά δεν θέλω να το διώξω το αμάξι. Απλά με τρώει καθημερινά που το βλέπω να κάθεται και είναι πραγματικά κρίμα για ένα ταξίδι το καλοκαίρι να το πληρώνω για να χάνεται η αξία του και να μην το χρησιμοποιώ. Είναι σίγουρο ότι , ότι και να αγοράσω θα είναι χειρότερο απο όλες τις απόψεις (πλην μεγέθους και οικονομίας) Το έχουν παρκάρει ήδη 3 πάντως , μπορεί να με σώσει ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, για να δούμε 3
and_64 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Το έχουν παρκάρει ήδη 3 πάντως , μπορεί να με σώσει ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, για να δούμε Αυτό! Εκανα μια βολτα τυχαια στο Σπανο με φιλο προχθές για jaguar και mini οι παραδόσεις που ειπώθηκαν είναι 7 και 5 μήνες αντιστοιχα που πιστεύω θα είναι εύκολα 8+ στην πράξη 😬 1
atrigane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα ίσα ίσα σε σχέση με τα προηγούμενα πραγματικά δεν θέλω να το διώξω το αμάξι. Γιατί τότε το βάζεις βρε Θωμά; Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάνει αγορές παραπάνω απ'όσο χρειαζόμαστε, μην έχεις τύψεις γι'αυτό. Και'γω για παράδειγμα έκανα τη δουλεία μου με ένα jazz(έχει ο πατέρας) που και χώρους έχει και δεν καίει τίποτα και δεν του ζητάει απολύτως τίποτα και δεν το βλέπω να έχει ημερομηνία λήξης, παρόλα αυτά έκανα μια "χαζή" επιλογή αν τον ρωτήσεις. Αλλιώς θα'χαμε όλοι ένα από τα 3-4 Γιαπωνέζικα-Κορεάτικα και δεν θα κυκλοφορούσε κάτι άλλο στους δρόμους. 2
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, atrigane είπε Γιατί τότε το βάζεις βρε Θωμά; Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάνει αγορές παραπάνω απ'όσο χρειαζόμαστε, μην έχεις τύψεις γι'αυτό. Και'γω για παράδειγμα έκανα τη δουλεία μου με ένα jazz(έχει ο πατέρας) που και χώρους έχει και δεν καίει τίποτα και δεν του ζητάει απολύτως τίποτα και δεν το βλέπω να έχει ημερομηνία λήξης, παρόλα αυτά έκανα μια "χαζή" επιλογή αν τον ρωτήσεις. Αλλιώς θα'χαμε όλοι ένα από τα 3-4 Γιαπωνέζικα-Κορεάτικα και δεν θα κυκλοφορούσε κάτι άλλο στους δρόμους. Κοίτα να δείς , μεγαλώνω - ωριμάζω (λέμε τώρα ) και τα σκέφτομαι κάπως διαφορετικά τα πράγματα άσχετα που δεν μου αρέσουν οι σκέψεις Αυτή η διαφορά των 12.000ε που θα γλυτώσω μπορεί να γίνει 3ήμερα με την οικογένεια και κανα λεφτό στην άκρη για τα παιδιά για τις σπουδές τους (καμία επαρχία , έξοδα κτλ) Είχα πεί να μην πέσω πάλι στην ίδια κατάσταση του να πληρώνω ένα αμάξι και να ζορίζομαι σε όλα τα άλλα. Με τα έξοδα που έχουμε τώρα που άρχισαν όλα φυσιολογικά , οκ δεν πεινάμε αλλά το να πας ένα τρίημερο ας πούμε δεν βγαίνει και πολύ άνετα. Θέλω να τα φάω / κρατήσω τα λεφτά πλέον για κάτι διαφορετικό απο ένα αυτοκίνητο που μου δίνει χαρά 20 ημέρες τον χρόνο Όλα τα παραπάνω είναι σκέψεις που προσπαθώ να αποδεχθώ 🤣 Οπότε όταν με βλέπετε να κάνω "τραμπάλα" δεν είναι επειδή είμαι καθυστερημένος , απλά προσπαθώ τόσο καιρό να βρώ την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και λογικής. Ως μπαμπάς πλέον πρέπει να αρχίσει να επικρατεί το δεύτερο 6
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Με βαριά καρδιά είπα να το βάλω , δεν θα το σκοτώσω , αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς. Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτή την απόφαση γιατί δεν θέλω να το πουλήσω λόγω του αυτοκινήτου είναι η αλήθεια αλλά το τρώει η σκόνη και είναι κρίμα να έχω 25000ε να κάθονται στην πυλωτή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316192778/ Βγάλε το συζητήσιμη. Θα σε πεθάνουν (θα σε παίρνουν για 17-18-20 γιατί κάποιοι θεωρούν αυτό συζήτησιμο). Κ άσε εκεί τη τιμή μη το ρίξεις πιο κάτω. 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Το έχουν παρκάρει ήδη 3 πάντως , μπορεί να με σώσει ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, για να δούμε Ένας λόγος παραπάνω να το δώσεις 23 ακατέβατα… 6 1
atrigane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Οπότε όταν με βλέπετε να κάνω "τραμπάλα" δεν είναι επειδή είμαι καθυστερημένος , απλά προσπαθώ τόσο καιρό να βρώ την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και λογικής. Ως μπαμπάς πλέον πρέπει να αρχίσει να επικρατεί το δεύτερο Όχι ρε συ αλίμονο, προσωπικά σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να ρε συ και γω ακόμα δεν έχω ξεπεράσει ότι δεν πήρα το TT, έστω και 2ο χέρι. (χωρίς να έχω γκρίνια, απλά μπήκα στη θέση του μπαμπά όπως λες και'συ). Μην πάθεις το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις