imr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Just now, tsofras said: Ναι το είδα εχθές , αλλά οκ δεν έχει καμία τρελή μείωση Ακόμη δεν έχω κατασταλάξει ότι έκανα καλά που το έδωσα πάντως Καλά έκανες και το έδωσες. Το θεμα είναι αν έκανες καλά που οηρες το φορμεντορ 😂. Για μένα καλά εκανες 1 minute ago, dtk-386 said: δεν τα μπορώ ..... δεν αναφέρομαι στους κατόχους εννοείται. απλά δεν τα μπορώ. Τι ακριβώς σε χαλάει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, imr είπε Τι ακριβώς σε χαλάει? Ο όγκος τους για παράδειγμα στην κίνηση δεν σε αφήνει να έχεις ορατότητα εμπρός αν έχεις ένα τέτοιο περίπτερο μπροστά σου. τσοφρας, Α4 Β8 έχω. Κι εγώ έχω μήκος το παραδέχομαι. Καιρός για αλλαγή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Καιρός για αλλαγή.... Σε βλέπω για Q4 εσένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Σε βλέπω για Q4 εσένα τυλίξτε μου ένα RS4.🙃 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, dtk-386 said: τυλίξτε μου ένα RS4.🙃 Πιάσε ένα και για μένα, και ένα για τον τσόφρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 17 minutes ago, dtk-386 said: Ο όγκος τους για παράδειγμα στην κίνηση δεν σε αφήνει να έχεις ορατότητα εμπρός αν έχεις ένα τέτοιο περίπτερο μπροστά σου. τσοφρας, Α4 Β8 έχω. Κι εγώ έχω μήκος το παραδέχομαι. Καιρός για αλλαγή.... Λυνεται εύκολα αν πάρεις και εσύ suv. Στα σοβαρά τώρα υπερβολικό σε βρίσκω τα 10 εκατοστά παραπάνω δλδ τι σου κόβουν σε ορατότητα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, imr είπε Λυνεται εύκολα αν πάρεις και εσύ suv. Στα σοβαρά τώρα υπερβολικό σε βρίσκω τα 10 εκατοστά παραπάνω δλδ τι σου κόβουν σε ορατότητα? Ενοχλητικοτατα ειναι! Ξερεις τι ειναι να χρειαζεσαι σκαλακι για να κερωσεις τον ουρανο? Αμ πως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε οχι δεν βγαζει , ονειρεμενο rendering ειναι, ελα παραδεξου οτι το τσιμπαγες ανετα - εβγαζε λεοφωρεια! https://mesametaforas.gr/busgallery/displayimage.php?album=115&pid=20352#top_display_media ωωω καταπληκτικο... 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Ο όγκος τους για παράδειγμα στην κίνηση δεν σε αφήνει να έχεις ορατότητα εμπρός αν έχεις ένα τέτοιο περίπτερο μπροστά σου. τσοφρας, Α4 Β8 έχω. Κι εγώ έχω μήκος το παραδέχομαι. Καιρός για αλλαγή.... τα βανακια δε σε ενοχλουν; γιατι εμενα τα SUV δε με ενοχλουν, τα βαν ομως απειρα 43 λεπτά πριν, imr είπε Λυνεται εύκολα αν πάρεις και εσύ suv. Στα σοβαρά τώρα υπερβολικό σε βρίσκω τα 10 εκατοστά παραπάνω δλδ τι σου κόβουν σε ορατότητα? οντως δε κοβουν κατι εκτος εαν μιλαμε για τιποτα τερατα που τοτε ενοχλουν κ εμας με τα suv εκ των πραγματων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Ενοχλητικοτατα ειναι! Ξερεις τι ειναι να χρειαζεσαι σκαλακι για να κερωσεις τον ουρανο? Αμ πως! Και πλύσιμο στο χέρι. Αντε φτάσε στην μέση του ουρανού. @paylidis και τα βαν ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε Ε κι όμως εφοσον κυκλοφορούν ένα σωρό σαξο κ παρόμοια ο κίνδυνος είναι εκεί… Δυστυχως ούτε με τριαξονικό είσαι ασφαλής 🙄 βγάζει η άλφα φορτηγά; Το φάση; 😂 Έβγαζε και τρόλεϊ! Τώρα βγάζει η iveco που είναι ξαδέρφια, φορτηγά και λεωφορεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Ορίστε βρήκα λόγω πώλησης Λέω τι μου τραβάει τις τρίχες στο πόδι όταν το κουνάω? Κολλάνε οι τρίχες επάνω στην κονσόλα επειδή είναι ψηλότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Κάνε αποτρίχωση 😕 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κάνε αποτρίχωση 😕 Και άλλα λεφτά? Δεν βγαίνω Βλέπεις και τι γίνεται θα θέλω κάθε 2 εβδομάδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Ορίστε βρήκα λόγω πώλησης Λέω τι μου τραβάει τις τρίχες στο πόδι όταν το κουνάω? Κολλάνε οι τρίχες επάνω στην κονσόλα επειδή είναι ψηλότερα καιρός για αποτριχωση λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Αγαπούλα, πούλα 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις