Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είναι και μπούγιο ρε Γιώργο , δεν με τρέλαινε ποτέ αυτός ο όγκος αλλα οκ

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τουλάχιστο δεν πήρες SUV αλλά ένα αρκετά χαμηλό crossover. Λευτεριά σε όλους εμάς τους «χαμηλούς»! :P

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τουλάχιστο δεν πήρες SUV αλλά ένα αρκετά χαμηλό crossover. Λευτεριά σε όλους εμάς τους «χαμηλούς»! :P

Αν το χαμηλώσω 3 πόντους θα έρθει στα επίπεδα του Leon :D

Δεν παύει να είναι ογκώδες αμάξι, άσχετα που το πήρα δεν υπάρχει λόγος για τόσο ογκώδη αμάξια

• Like 1
Δημοσ.

Μου θύμισες τώρα κάποτε μία συμμαθήτρια μου περιμένοντας το 1ο της παιδί μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τους χώρους και παρήγγειλε το τεράστιο τότε Ford S-Max.:lol:

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μου θύμισες τώρα κάποτε μία συμμαθήτρια μου περιμένοντας το 1ο της παιδί μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τους χώρους και παρήγγειλε το τεράστιο τότε Ford S-Max.:lol:

Τώρα λογικά έχει αγοράσει Vito

22 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν το χαμηλώσω 3 πόντους θα έρθει στα επίπεδα του Leon :D

Δεν παύει να είναι ογκώδες αμάξι, άσχετα που το πήρα δεν υπάρχει λόγος για τόσο ογκώδη αμάξια

Εδώ καταργούν πολλές εταιρίες τα μικρά μοντέλα. Σε λίγα χρονια και η ευρωπαϊκή αγορά θα θυμίζει αμερικάνικη σε μεγέθη, θα βλέπεις το ID3 και θα το θεωρείς μικρό αμάξι, κάτι βολικό για πόλη

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τους Αμερικάνους με τα τεράστια αγροτικά (κι όχι μόνο) που έχουν σαν δικαιολογία το φόρτωμα, λες και είναι στα χωράφια όλη μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Σαν τους Αμερικάνους με τα τεράστια αγροτικά (κι όχι μόνο) που έχουν σαν δικαιολογία το φόρτωμα, λες και είναι στα χωράφια όλη μέρα.

Εκεί το καταλαβαίνω επειδή έχουμε και συγγενείς Αμερική , δεν είναι ότι τα παίρνουν αυτοί που ζούνε μέσα στην Νέα Υόρκη ας πούμε , αλλά μένουν σε προάστια που το σουπερ μαρκετ μπορεί να είναι 30 λεπτά μακριά και πάνε και γεμίζουν το σπίτι

Καλά θα βολευόντουσαν και με μικρότερα , αλλά δεν κυκλοφορούν μέσα σε πρωτεύουσα όπως η Αθήνα για να μην χωράνε

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

..... Μην αγχώνεσαι θα το συνηθισεις    (ουτε εγω οδηγουσα SUV, τωρα που τα συνηθισα δε ξαναγυρναω με τη καμια σε χαμηλο αμαξι)...... 

Μια από τα ίδια, δεν ξαναγυρνάω με την καμία σε χαμηλό και χειροκίνητο  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το λένε λες και οδηγούν κάνα Gwagen σε ύψος. Σιγά την διαφορά με τα πολιτικά σουβλάκια.

E εντάξει έχει διαφορά απο τα hatchbacks

Επειδή όμως ο καθένας κάνει τις επιλογές του θα παρακαλούσα να μην τις σχολιάζουμε και να τις σεβόμαστε 

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Είναι και μπούγιο ρε Γιώργο , δεν με τρέλαινε ποτέ αυτός ο όγκος αλλα οκ

Μια ιδέα είναι… κ εγώ με το 4.75 είχα φρικάρει στην αρχή αλλά τώρα το λατρεύω κουβαλάς ότι θες, πίσω είναι σα καναπές, μπροστά απλά… τέλειο! Αν ήταν κ αυτοματο κ είχε τα 150 άλογα, δε το άλλαζα με τίποτα !

1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Σε λίγο σας βλέπω να οδηγείτε νταλίκα!

Πρώτα θα περάσω από κανένα Land Rover ή rubicon ή g-class… νταλίκα μετά 😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Σε λίγο σας βλέπω να οδηγείτε νταλίκα!

Σιγά - σιγά θα έρθουν και τα ιπτάμενα

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το λένε λες και οδηγούν κάνα Gwagen σε ύψος. Σιγά την διαφορά με τα πολιτικά σουβλάκια.

Και που να δεις πως το λενε καποιοι των ''χαμηλών'' λες και οδηγούν έρποντας  (σαν κομάντος :lol:

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.

Ζω για την στιγμή που θα επιβληθεί τέλος κυκλοφορίας με το βάρος εκεί να σας δω κλάμα .... Εχουν αυγατίσει τα "περίπτερα" στην Αθήνα και κάποια στιγμή εκεί θα πάει.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ζω για την στιγμή που θα επιβληθεί τέλος κυκλοφορίας με το βάρος εκεί να σας δω κλάμα .... Εχουν αυγατίσει τα "περίπτερα" στην Αθήνα και κάποια στιγμή εκεί θα πάει.

Πολύ χειτ ρε σύ γιατί έτσι;

• Like 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το Α4 δεν έχεις ? Χρονολογίας ?

Εδώ βλέπεις τις διαφορές , έβαλα με του 2007-2011

https://www.carsized.com/en/cars/compare/cupra-formentor-2020-suv-vs-audi-a4-2007-sedan/

Με εξαίρεση το ύψος το δικό σου έχει μεγαλύτερο μήκος και βάρος , οπότε με την λογική σου θα πρέπει να σου επιβάλουν μεγαλύτερα τέλη για :

1) Μεγαλύτερο βάρος

2) Μεγαλύτερο μήκος

3) Παλαιότερη τεχνολογία

Σε πείραξες κάποιος με SUV ? Και εμένα δεν μου αρέσουν αλλά δεν εύχομαι να έχει πρόστιμα ο κόσμος που τα προτιμάει για δικούς του λόγους

Cupra Formentor (KM) SUV 2020 vs. Audi A4 (B8) Sedan 2007

Technical specs | Cupra Formentor (KM) SUV 2020 is 25.3 cm shorter and 8.4 cm higher compared to Audi A4 (B8) Sedan 2007. It offers 57% more cargo space.4,5

445 cm

Length
470.3 cm
+25.3
183.9 cm
+1.3
Width2
182.6 cm

199.2 cm

Width incl. mirrors
204 cm
+4.8