Προς το περιεχόμενο

Ανησυχίες

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Ήρθα στη δουλειά σήμερα, το κάθισμα μία από τα ίδια με Leon παίζει και χειρότερα λόγω θέσης.

Κατά τα άλλα απολαυστικό το αυτόματο

Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι δεν υπήρχε λόγος να χρεωθώ και να δώσω 37 χιλιάρικα 

Γιατί καθεσε και αγχώνεσαι ρε Θωμά. Καλή δουλειά εχεις να σαι καλά.

Εγώ τον Μάρτη έδωσα 17.5κ να πάρω μηχανή touring 1100κυβικα dct 250 κιλα 100 αλογα.Την είχα 4 μήνες που κάθεσαι σπίτι. Τώρα που είμαι στην δουλειά κατάλαβα πως δεν μου χρειαζετε ( άβολη μέσα στην πόλη,  μόνο για ταξίδια εθνική είναι και την χαιρωμε ) . Δηλαδή της έβγαζα κάθε Κυριακή πήγαινα μια εκδρομή κοντά η στην Καλαμάτα και μετά 6 μερε στο γκαράζ. Οπότε την έβγαζα πειραια   γλυγαδα αγκομαχουσα.

Δεν γ@μιετε λέω δεν μου κάνει. Τώρα την έχω σχεδόν πουλήσει έχασα 3.5 κ σε 7 μήνες Κλάιν μαιν. Θα πάω σε naked 100 άλογα 190 κιλά που εινσι πούπουλο και θα την χαιρωμε κάθε μέρα.

Δες το αμάξι κάνα 5μηνο , αν δεν σε βολεύει δωστο. Τι καθεσε και σκας ρε παιδί μου. Εγώ είναι της άποψης παίρνεις δοκιμάζεις δεν σου αρέσει  , δρομο. Έγινε η μαλάκια ας την βγάλω πιο αναίμακτα γίνετε.Μακαρι τα προβλήματα του κόσμου να είναι σαν τα δικά σου. Υγεία ρε συ και δουλειά να έχουμε. Τα σίδερα Κλάιν μαιν. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 9
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μακαρι τα προβλήματα του κόσμου να είναι σαν τα δικά σου. Υγεία ρε συ και δουλειά να έχουμε. Τα σίδερα Κλάιν μαιν. 

100%

• Like 4

20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δες το αμάξι κάνα 5μηνο , αν δεν σε βολεύει δωστο. Τι καθεσε και σκας ρε παιδί μου. Εγώ είναι της άποψης παίρνεις δοκιμάζεις δεν σου αρέσει  , δρομο. Έγινε η μαλάκια ας την βγάλω πιο αναίμακτα γίνετε.Μακαρι τα προβλήματα του κόσμου να είναι σαν τα δικά σου. Υγεία ρε συ και δουλειά να έχουμε. Τα σίδερα Κλάιν μαιν. 

Γενικα με βρισκεις συμφωνο, το προβλημα που ειναι αντικειμενικό ειναι το δάνειο/παρακρατηση κυριοτητας που δυσκολευουν μια πωληση, αλλα κυριως το τι θα του ηταν καλυτερο... προσωπικα θεωρω οτι το φορμεντατορ θα τον βολεψει μιας και ειναι η χρυση τομή (χρυση κ λογω τιμης πλεον 😆)

• Like 3

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Γενικα με βρισκεις συμφωνο, το προβλημα που ειναι αντικειμενικό ειναι το δάνειο/παρακρατηση κυριοτητας που δυσκολευουν μια πωληση, αλλα κυριως το τι θα του ηταν καλυτερο... προσωπικα θεωρω οτι το φορμεντατορ θα τον βολεψει μιας και ειναι η χρυση τομή (χρυση κ λογω τιμης πλεον 😆)

Δεν υπάρχει θέμα πώλησης κλπ. Όλα γίνονται . Ακόμα δεν το πήρε γκρινιάζει.  Μια χαρά αμάξι είναι.Μεγαλο άνετο του αρέσει εμφανισιακά. Τώρα το κάθισμα ελεος. Φαντασου να το δούλευε ταξί . Υπομονή κάνα μήνα να συνηθίσει το σώμα. Εμένα στην σέλα του nt μου πήρε 1000χλμ. Μετά μία χαρά ειμουν.

Εδώ στρώμα ανατομικό σπίτι που είχαμε πάρει ( απο τα ακριβα πανω ραφι ) στις 3 4 μέρες αρχή ποναγαμε. Μετά είπαμε τι χάναμε τόσα χρόνια και δεν το παίρναμε.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μία παρέα είμαστε , εκφράζω τις ανησυχίες μου όπως τις λέω και στη γυναίκα μου.

Προφανώς και δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το κόσμου , προφανώς και βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο και στεναχωριόμαστε για συνανθρώπους μας που πεθαίνουν στους πολέμους , φτώχεια , πείνα κτλ.

Εδώ απλά κάνουμε τον χαβαλέ μας και μιλάμε για τις ανησυχίες μας για τα αμάξια. 

Δεν θα πάθω τίποτα και 10 χρόνια να το κρατήσω , όπως δεν θα πάθαινα κάτι ακόμη και αν είχα το 2008

Δεν χρειάζεται νομίζω να τονίζουμε τα παραπάνω αφού τα έχουμε ξαναπεί , λέτε τα μόνα προβλήματα που έχω να είναι αν μου αρέσει το αμάξι ? Προφανώς και όχι

Λέτε να μην βλέπω τι γίνεται στον κόσμο ? Προφανώς και βλέπω

Κουβέντα κάνουμε να περνάει η ώρα ευχάριστα και να ξεχνάμε όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν

Αν μπορούσα να κάνω όλο τον κόσμο ευτυχισμένο ας έπαιρνα και πατίνι αν αυτό αρκούσε

Τέλος επειδή έχω και μία γνώση των πράξεων - αποφάσεων μου , προφανώς οι κινήσεις των τελευταίων ετών δεν είναι καθαρά για το αμάξι αλλά καλύπτουν  άλλα προβλήματα όπως είχα ξαναπεί πριν λίγα χρόνια

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 8
  • Thanks 2

14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν θα πάθω τίποτα και 10 χρόνια να το κρατήσω , όπως δεν θα πάθαινα κάτι ακόμη και αν είχα το 2008

Μην μας το κάνεις αυτό ρε Θωμά.Αντε να το κρατήσεις όσο έχει εγγύηση. Ένα χρόνια πριν λήξει θα ψάχνετε.Ποσα χρόνια δινει εγγύηση η σεατ ;  2 συν 2. Αρα σε 2 5 χρόνια σε θέλουμε δυνατό και πάλι.

Εμείς θέλουμε ανησυχείες.

• Like 1

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Ήρθα στη δουλειά σήμερα, το κάθισμα μία από τα ίδια με Leon παίζει και χειρότερα λόγω θέσης.

Κατά τα άλλα απολαυστικό το αυτόματο

Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι δεν υπήρχε λόγος να χρεωθώ και να δώσω 37 χιλιάρικα 

πάρε 2 μτχ αμάξια , δεν υπάρχει άλλη επιλογή

ένα αμάξι (c3 aircross) που να το χρησιμοποιείς με έμφαση στην άνεση  και ένα άλλο καθαρά για γκάζια εμφάνιση

πιστεύω πιο φθηνά θα σου βγούνε

Μου θυμίζεις τον αδερφό μου που ήθελε 4κίνηση , πολλά άλογα ,χώρους , φθηνό και να μην καίει 😁

13 λεπτά πριν, korakios είπε

Μου θυμίζεις τον αδερφό μου που ήθελε 4κίνηση , πολλά άλογα ,χώρους , φθηνό και να μην καίει 😁

Audi A4 quattro 1.8/180 PS/μετατροπη υγραέριο 😂

πιο ευκολος απο τον θωμα... επομενος!

• Thanks 1

39 λεπτά πριν, korakios είπε

για καινούριο ήθελε 😛 (με είχε τρελάνει)

ε πολλα θελει 🤣 δεν υπαρχει αυτο που θελει βασικα ή εαν υπαρχει θα εχει φορο πολυτελειας γιατι θα ειναι μπολικα κυβικα υβριδικο φαση lexus κλπ!

22 λεπτά πριν, paylidis είπε

ε πολλα θελει 🤣 δεν υπαρχει αυτο που θελει βασικα ή εαν υπαρχει θα εχει φορο πολυτελειας γιατι θα ειναι μπολικα κυβικα υβριδικο φαση lexus κλπ!

αυτά είναι ακριβά ρε συ 😛

γιαυτό πήρε το Tuscon σε πετρέλαιο (άσχετα τώρα που το μετάνιωσε λόγω αύξησης καυσίμου και δεν περίμενε την octavia cng με χειροκίνητο) και έχει κάνει κατάληψη το vitara στο γκαράζ 😁

το μόνο που κάπως του ταίριαζε τότε ήταν το Jeep που έτρεχε προσφορά για πολύτεκνους , αλλά έκαιγε πολύ βενζίνη 😂 και δεν ήθελε να βάλει υγραέριο στην εγγύηση 

• Like 1

@tsofras: Καταρχάς καλορίζικο το αυτοκίνητο!!! Εύχομαι καλές βόλτες και να το χαρείς με την οικογένεια σου. Πήρες αμαξάρα και οποιαδήποτε σύγκριση με Leon (που και αυτό ήταν πολύ καλο) ειναι ατυχής. Σίγουρα κόστισε παραπάνω αλλά αν σκεφτείς ότι ένα Corolla έχει 30Κ, έκανες μια πολύ καλή επιλογή (ιδιαίτερα αν βάλεις στην εξίσωση χώρους, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, εντυπωσιακή εμφάνιση, μεταπώληση,  κ.α.). Well done!

• Like 4
  • Thanks 1

8 hours ago, tsofras said:

Απόλαυση το DSG , ένα άγχος το έχω μη τσουλαω στη κίνηση, να βάλω νεκρά όπισθεν χειρόφρενο αυτοκινήτου και χειρόφρενο κιβωτίου όταν παρκάρω 

Ώπα, δεν εχει auto hold???  Επίσης αφού ο λεβιές είναι ηλεκτρονικός δεν μπαίνει στο p+χειρόφρενο σβήνοντας ή ανοίγοντας πόρτα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, and_64 είπε

Ώπα, δεν εχει auto hold???  Επίσης αφού ο λεβιές είναι ηλεκτρονικός δεν μπαίνει στο p+χειρόφρενο σβήνοντας ή ανοίγοντας πόρτα; 

έχει autohold εννοώ το crawling

Το χειρόφρενο μπαίνει αυτόματα , του κιβωτίου όμως το P είναι με το χέρι

Επειδή ρώτησα και μου είπαν πρώτα του αμαξιού και μετά του κιβωτίου τα κάνω χειροκίνητα ( αν δεν κάνω λάθος το αναφέρουν και για την σωστή χρήση του αυτόματου για να μην τραβάει όλο το βάρος το κιβώτιο αν το κάνεις ανάποδα)

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2

12 minutes ago, tsofras said:

έχει autohold εννοώ το crawling

Το χειρόφρενο μπαίνει αυτόματα , του κιβωτίου όμως το P είναι με το χέρι

Επειδή ρώτησα και μου είπαν πρώτα του αμαξιού και μετά του κιβωτίου τα κάνω χειροκίνητα ( αν δεν κάνω λάθος το αναφέρουν και για την σωστή χρήση του αυτόματου για να μην τραβάει όλο το βάρος το κιβώτιο αν το κάνεις ανάποδα)

crawl μην κάνεις, επιβαρύνεις τους συμπλέκτες αν και για κανα χρόνο που θα το κρατήσεις δεν θα έχει θέμα 🤣

Σωστό αυτό για το παρκάρισμα, ρωτάω γιατί εχω συνηθίσει στη merc που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας και με το που σβήσω μπαινουν ολα, p στο κιβώτιο και δένει χειρόφρενο μονο του. Και αν ανοίξω πόρτα οδηγού με κινητήρα αναμένο επίσης το ίδιο

• Like 2

• Δημιουργία νέου...