dtk-386 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ηρθε ναι τέλος η κρεβατομουρμούρα! 🙃 Σε κανα 15ημερο θα το έχουμε επιτέλους. 2
jimmysss! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, dtk-386 said: άρα δεν δίνω? εμάς μας έκανε δώρο 120 ευρώ 1η αλλαγή λαδιών δώρο και 10% εφόρου ζωής έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία....και καλά.... Ειδικα στην αντιπροσωπεια στην κηφισιας δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις.. Επειδη (δεν) τηρησαν χρονοδιαγραμμα ; (δεν εχει σημασια που δεν εφταιγαν αυτοι... εσυ με αυτουν ειχες συμφωνησει) Επειδη δεν ξερουν για τα αμαξια που πουλανε και λενε ανακριβειες; ή επειδη εχουν υφακι λες και πουλανε φερραρι; (απο τις χειροτερες αντιπροσωπειες τολμω να πω (σε αντιθεση με τις αλλες του ομιλου, πχ φορντ, κια που ειναι εξαιρετικοι οι ανθρωποι) 1
dtk-386 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βελμάρ είναι εμένα και ναι ο πωλητής μου είπε αρκετές φορές ψέμματα για την ημερομηνία παράδοσης. Τέσπα. tsofras είχα ένα σαν το δικό σου δίπλα μου σε φανάρι (Αudi A4 εγώ). Επιβεβαιώνω αυτό που είχα ως αίσθηση ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλό για suv άρα καλά λένε ότι είναι crossover. Ως χατσμπακάκιας που είσαι νομίζω έκανες την καλύτερη επιλογή ως ύψος και άνεση που ήθελες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από dtk-386 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Ειδικα στην αντιπροσωπεια στην κηφισιας δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις.. Επειδη (δεν) τηρησαν χρονοδιαγραμμα ; (δεν εχει σημασια που δεν εφταιγαν αυτοι... εσυ με αυτουν ειχες συμφωνησει) Επειδη δεν ξερουν για τα αμαξια που πουλανε και λενε ανακριβειες; ή επειδη εχουν υφακι λες και πουλανε φερραρι; (απο τις χειροτερες αντιπροσωπειες τολμω να πω (σε αντιθεση με τις αλλες του ομιλου, πχ φορντ, κια που ειναι εξαιρετικοι οι ανθρωποι) Καλά σχετικό είναι και αυτό βέβαια ΚΙΑ / Hyundai στη Συγγρού πολύ καλές και οι 2 Οι αντίστοιχες στη Βουλιαγμένης είναι για τα μπάζα 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Βελμάρ είναι εμένα και ναι ο πωλητής μου είπε αρκετές φορές ψέμματα για την ημερομηνία παράδοσης. Τέσπα. tsofras είχα ένα σαν το δικό οσυ δίπλα μου σε φανάρι (Αudi A4 εγώ). Επιβεβαιώνω αυτό που είχα ως αίσθηση ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλό για suv άρα καλά λένε ότι είναι crossover. Ως χατσμπακάκιας που είσαι νομίζω έκανες την καλύτερη επιλογή ως ύψος και άνεση που ήθελες. Αν είχα πάρει κανονικό SUV θα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο , αφού με ξέρω δεν είμαι της ψηλής θέσης. Ακόμη και με αυτό ζορίζομαι για να πω την αλήθεια αλλά περιμένω να το συνηθίσω . (κάτι που ελπίζω να γίνει) 3
kinq1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Για το φιλοδώρημα στον πωλητή, αν όταν παραλάβω το όχημα έχει τουλάχιστον μισογεμάτο ρεζερβουάρ, δίνω. Αν είναι με τις αναθυμιάσεις μόνο, δεν δίνω. 1
NTC Labs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, kinq1 είπε Για το φιλοδώρημα στον πωλητή, αν όταν παραλάβω το όχημα έχει τουλάχιστον μισογεμάτο ρεζερβουάρ, δίνω. Αν είναι με τις αναθυμιάσεις μόνο, δεν δίνω. Άρα δεν θα δωσεις 1
kinq1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Άρα δεν θα δωσεις Κι όμως, είχα πάρει ένα vw από την καρέντα παλιά, κι ο πωλητής που μου το παρέδωσε μου λέει: «εμείς δεν είμαστε γύφτοι σαν τους άλλους, βάλαμε και βενζίνη». Πήρε 60 ευρώ πουρμπουάρ. 3
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, kinq1 είπε Κι όμως, είχα πάρει ένα vw από την καρέντα παλιά, κι ο πωλητής που μου το παρέδωσε μου λέει: «εμείς δεν είμαστε γύφτοι σαν τους άλλους, βάλαμε και βενζίνη». Πήρε 60 ευρώ πουρμπουάρ. καρεντα τελειως στεγνο απο βενζινη, τερμα γεματο φυσικο αεριο (απο το εργοστασιο γιατι ετσι πρεπει να μεταφερθει) οι αλλοι οι απαραδεκτοι που πηρα το audi στο pdi υπεγραψαν οτι ειχαν βαλει 5 λιτρα, δεν πρεπει να ειχε ουτε 1 μεσα, την εχω γραψει την ιστορια... κανενας δε βαζει πλεον οπως παλια, ειναι λεφτα... Την Ε60 την ειχα παραλαβει γεματη, το brabus επισης (απο γερμανία ηταν γεματο κατοστάρα και ειχε και αυτοκολλητο πανω στην τάπα ωστε να μη το φάνε κατα το pdi), τα υπολοιπα ειχαν κανενα εικοσαρικο μεσα... πλεον ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ! 57 λεπτά πριν, dtk-386 είπε άρα δεν δίνω? εμάς μας έκανε δώρο 120 ευρώ 1η αλλαγή λαδιών δώρο και 10% εφόρου ζωής έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία....και καλά.... ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 😅 μεσα τους εβαλες! *μη διανοηθεις να το αφησεις απο τα ματια σου στο πρώτο σερβις, το πιο πιθανο ειναι να μη στα αλλαξουν καν... (παθων παρομοιως σε BMW) 3
dtk-386 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 😅 μεσα τους εβαλες! *μη διανοηθεις να το αφησεις απο τα ματια σου στο πρώτο σερβις, το πιο πιθανο ειναι να μη στα αλλαξουν καν... (παθων παρομοιως σε BMW) το ξέρω! εννοείται Βελμάρ Γέρακα έχω οπτική επαφή. για τις προσφορές να δεις το χαρτί που δεν ντράπηκε να γράψει ΔΩΡΟ ΠΑΤΑΚΙΑ.
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε το ξέρω! εννοείται Βελμάρ Γέρακα έχω οπτική επαφή. για τις προσφορές να δεις το χαρτί που δεν ντράπηκε να γράψει ΔΩΡΟ ΠΑΤΑΚΙΑ. ε ναι δωρο ειναι, απο το εργοστασιο 😄 εμπορικη πολιτικη 1990 (που κ παλι οι πιο πολλοι δεν εκαναν ετσι) 1
jimmysss! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 opel insignia 1,6Τ 2012-2013 ουτε τις αναθυμιασεις ειπε πηγαινε γρηγορα βαλτου γιατι θα μεινεις Αλλα οσα αμαξια χουμε παρει στην οικογενεια εδω και 20 χρονια στεγνα τα δινουν οποτε νομιζα πως ετσι είθισται
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, jimmysss! είπε opel insignia 1,6Τ 2012-2013 ουτε τις αναθυμιασεις ειπε πηγαινε γρηγορα βαλτου γιατι θα μεινεις Αλλα οσα αμαξια χουμε παρει στην οικογενεια εδω και 20 χρονια στεγνα τα δινουν οποτε νομιζα πως ετσι είθισται Τουλαχιστον ηταν εντιμος ή ηξερε... εμενα μου ειπε εφοσον λεει το Pdi 5 Λιτρα τοσα εβαλαν, NOT! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από paylidis
jimmysss! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, paylidis said: Τουλαχιστον ηταν εντιμος ή ηξερε... εμενα μου ειπε εφοσον λεει το Pdi 5 Λιτρα τοσα εβαλαν, NOT! Θα πω ψεματα αν πω οτι θυμαμαι τι χαρτουρα υπογραψαμε μετα απο τοσα χρονια. Απλα παραλαβαμε και πηγαμε 100 μετρα πιο κατω να γεμισουμε Νομιζουν οτι το κουστουμι τους κανει ανρθωπους και κανουν τετοιες γυφτιες ρε γαμωτο... για 5λιτρα βενζινη... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jimmysss! 1
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Το Formentor έγραφε 0 χιλιόμετρα ..... Για δώρα δεν συζητάμε μου έκαναν καλή έκπτωση , ένα προστατευτικό πορτ μπαγκαζ θα μπορούσαν δώσουν όμως 2
jimmysss! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, tsofras said: Το Formentor έγραφε 0 χιλιόμετρα ..... Για δώρα δεν συζητάμε μου έκαναν καλή έκπτωση , ένα προστατευτικό πορτ μπαγκαζ θα μπορούσαν δώσουν όμως Συνηθως δεν εχουν μερικα χιλιομετρα που ειναι της φορτωσης/εκφορτωσης κλπ κλπ; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jimmysss!
Προτεινόμενες αναρτήσεις