Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, john1987 είπε

1) Δε θα έπαιρνα Corolla Cross. Τα αρνητικά που εντόπισα: άθλια ποιότητα πλαστικών, κάκιστοι χώροι για c SUV και παράδοση με ανοικτή τιμή σε 8 μήνες

2) nissan qq μου φάνηκε λίγο ξενέρωτο σχεδιαστικά και αρκετά ακριβό για αυτό που δίνει - μάλλον θα πήγαινα σε 3008 λόγω εμφάνισης (ως αξιοπιστία πιστεύω με nissan είσαι πιο σίγουρος) 

Απο τα αρνητικα δεν με απασχουν οι χωροι, οσο για τα πλαστικα αμα δεν τριζουν μπορω να ζησω μαζι τους, στο τεστ ντραιβ δεν με απωθεισαν. Βεβαια απο την αλλη εχει την αξιοπιστια  την καταναλωση και ανετη αναρτηση, δυνατα χαρτια.

To nissan οντως ειναι η μεση λυση χωρις να υπερτερει καπου απο τα αλλα, ουδετερο θα ελεγα.

Το 3008 εχει την ομορφια και τον ουαου factor, και ειναι αρκετα ανετο , με μεγαλο μειον (θεωρητικα) την αξιοπιστια.

Ισως τελικα να ειμαι μεταξυ της ωραιας και του τερατος 😄

55 λεπτά πριν, tsofras είπε

Συμφωνώ σε αυτό 

Καπου στο βαθος του μυαλου μου σκεφτομαι το 2.0

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c-max είπε

Απο τα αρνητικα δεν με απασχουν οι χωροι, οσο για τα πλαστικα αμα δεν τριζουν μπορω να ζησω μαζι τους, στο τεστ ντραιβ δεν με απωθεισαν. Βεβαια απο την αλλη εχει την αξιοπιστια  την καταναλωση και ανετη αναρτηση, δυνατα χαρτια.

Το 3008 εχει την ομορφια και τον ουαου factor, και ειναι αρκετα ανετο , με μεγαλο μειον (θεωρητικα) την αξιοπιστια.

Ισως τελικα να ειμαι μεταξυ της ωραιας και του τερατος 😄

Το ωραίο πιο είναι ; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mp123 είπε

Σε ευχαριστούμε τουοτα

images (22).jpeg

Μην το βγάλεις μόνο όταν βρέχει.

Υ.γ μην το πλύνεις.  

Luxury λέμε τώρα  .

Τόσο χάλια;;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια. Στο toyota οταν κινησε εθνικη μπορει να αδειασει η μπαταρια και να κινησε μονο με τον θερμικο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c-max είπε

Εχω μια απορια. Στο toyota οταν κινησε εθνικη μπορει να αδειασει η μπαταρια και να κινησε μονο με τον θερμικο;

ναι φυσικά (αν και η μπαταρία ποτέ δεν αδειάζει τελείως αλλά χοντρικά, ναι)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι φυσικά (αν και η μπαταρία ποτέ δεν αδειάζει τελείως αλλά χοντρικά, ναι)

Η ισχύς παραμενει στα 140 αλογα κατω απο οπιαδηποτε συνθηκη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H μπαταρία δεν είναι αδειάζει ποτέ (να γεμίσει εντελώς μόνο μπορεί υπό κάποιες συνθήκες) 

στην εθνική αναλόγως πως κινείσαι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί είτε μόνο τον θερμικό (φορτίζοντας την μπαταρία παράλληλα) είτε και τους δύο κινητήρες μαζί. 

54 λεπτά πριν, c-max είπε

Η ισχύς παραμενει στα 140 αλογα κατω απο οπιαδηποτε συνθηκη;

ναι, αυτό έλειπε να ήταν 140 με ή 200 ή whatever με αστερίσκους ρε 'σύ. 

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrigane είπε

Τόσο χάλια;;

Από τα βάθη τις Κίνας. Τι καθεσε και ασχολησε τώρα με MG.  

Δημοσ.
2 hours ago, dtk-386 said:

Οχι πηγαίνει τρένο το 3008 με τον 1.2 και τα 130 άλογα.....ή το Qashqai με τον 1.3.....

Και τα δύο μοτέρ μια χαρά πάνε γιατί έχουν ροπή. (και ανεβαίνουν πολύ περισσότερο μονο με πρόγραμμα)

Τα Toyota μόνο το cvt να μούγκριζει εχουν. Καλά για μέσα στην πόλη σε γιαρις αλλά μέχρι εκει. 

51 minutes ago, c-max said:

Η ισχύς παραμενει στα 140 αλογα κατω απο οπιαδηποτε συνθηκη

Αυτή δεν είναι η συνδυαστική? Με άδεια μπαταρία θα είναι χαμηλοτερη

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

όπως έγραψα και παραπάνω η μπαταρία δεν αδειάζει ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, imr είπε

έστω το μοτέρ δίνει 100 άλογα και 10 δίνει η μπαταρία

το μοντέλο έχει ονομαστική 100 άλογα και είτε θα δίνει το θερμικό 100 είτε θα δίνει 90 και τα 10 απο την μπαταρία

αν δεν έχει η μπαταρία , δίνει το θερμικό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, zanskou said:

όπως έγραψα και παραπάνω η μπαταρία δεν αδειάζει ποτέ. 

Ναι το θέμα είναι αν έχει πάντα 140hp 

Επεξ/σία από imr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Όχι συνδυαστική καταλαβαίνω…

Συνδυαστική είναι. Ο θερμικός κινητήρα ειχει 98 άλογα. Τα υπόλοιπα είναι από το ηλεκτρικό μοτέρ.Αν βγάλεις και τα 140 η τα 190 της άλλης έκδοσης στον τροχο θα κάψουν πιο πολύ από έναν συμβατικό 2λιτρο στα αντίστοιχα άλογα.

Με λίγα λόγια καλό χρυσό το hybrid αλλά σε όσους πάνε το πολύ ως 100 βαριά 120. Για εμάς που έχουμε λίγο βαρύ το δεξί πόδι όχι.

Με τα 2 3κ παραπάνω που έχει το hybrid τα χαλάω σε βενζίνη. Πιο φτηνά θα μου έρθει ένα συμβατικό. Χώρια που εγώ είμαι λόγο δουλειάς της άποψης όσο πιο απλό τόσο πιο καλό και αξιόπιστο. 

Εγώ σας λέω ταξίδι με 180 200 ,   κάπου στα 9 έχω κατανάλωση. Αν κάνω οικονομία και πάω 160 ςχω 7.5. Όλα αυτά στο κουπερ 136 hp. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κατανάλωση έχουν σε αυτές τις ταχύτητες τα κορολα ,γιαρις Κρος χαιμπριντ. Είμαι 100% σίγουρος πως είμαστε στα ιδια στην καλύτερη,  αν και πιστεύω πως θα καίνε παραπάνω.  Άρα τι να το κάνω το hybrid ; πεταμένα χρήματα για τα δικά μου θέλω.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Συνδυαστική είναι. Ο θερμικός κινητήρα ειχει 98 άλογα. Τα υπόλοιπα είναι από το ηλεκτρικό μοτέρ.Αν βγάλεις και τα 140 η τα 190 της άλλης έκδοσης στον τροχο θα κάψουν πιο πολύ από έναν συμβατικό 2λιτρο στα αντίστοιχα άλογα.

Με λίγα λόγια καλό χρυσό το hybrid αλλά σε όσους πάνε το πολύ ως 100 βαριά 120. Για εμάς που έχουμε λίγο βαρύ το δεξί πόδι όχι.

Με τα 2 3κ παραπάνω που έχει το hybrid τα χαλάω σε βενζίνη. Πιο φτηνά θα μου έρθει ένα συμβατικό. Χώρια που εγώ είμαι λόγο δουλειάς της άποψης όσο πιο απλό τόσο πιο καλό και αξιόπιστο. 

Εγώ σας λέω ταξίδι με 180 200 ,   κάπου στα 9 έχω κατανάλωση. Αν κάνω οικονομία και πάω 160 ςχω 7.5. Όλα αυτά στο κουπερ 136 hp. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κατανάλωση έχουν σε αυτές τις ταχύτητες τα κορολα ,γιαρις Κρος χαιμπριντ. Είμαι 100% σίγουρος πως είμαστε στα ιδια στην καλύτερη,  αν και πιστεύω πως θα καίνε παραπάνω.  Άρα τι να το κάνω το hybrid ; πεταμένα χρήματα για τα δικά μου θέλω.

Αυτο διαβασα, οτι ο θερμικος εχει 98 αλογα. Βεβαια για 1.8 λιγα ειναι και μηπως εννοουν οτι οταν δουλεουν συνδιαστικα αποδιδει 98 και μονος του 140.

Θα ηταν λιγο κουφο να δουλευει μονο με 98 και 14 κιλα ροπης, το αυτοκινητο θα σερνεται δεν θα πηγαινει μια!

Φανταζεστε να ανεβαινεις για τριπολη με 98 αλογα; 🫡

• Like 1

• Δημιουργία νέου...