Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 minutes ago, c-max said:

Ενας παντως στο youtube δεν ειδε σημαντικη διαφορα.

Στην καθημερινή μέσα στην πόλη, με ταχύτητες 30χλμ/ω δεν έχει διαφορά.

Αν όμως αυξηθεί η ταχύτητα και είσαι σε στροφές. Ταξίδι σε επαρχιακούς δρόμους κτλ, με λακουβεσ Που και που, εγώ προσωπικά καταλαβαίνω τη διαφορά.

Όμως εσυ μιλάς για θορυβο. Θόρυβο ουσιαστικά στην εθνική καταλαβαίνεις, όχι στην καθημερινή οδήγηση. 
Αρα ας το πάμε διαφορετικά: τι οδήγηση θέλεις να κανεις;

Επίσης να προσθέσω κάτι: είχα διαβάσει αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει, θέλει ψάξιμο και οι πωλητές είναι άσχετοι εντελώς, ότι ένα ακριβό extra στο 3008, μια εγκατάσταση με 10 ηχεία εργοστασιακά, ερχεται μαζί με επιπλέον ηχομόνωση.

Από εκεί και πέρα για θόρυβο στην εθνική, δυο είναι οι λύσεις:

1) πολύ πιο ακριβό SUV

2) sedan αντί SUV. Όσο πιο χαμηλό και όσο πιο καλό αεροδυναμικό συντελεστή έχει ένα αμάξι, τόσο λιγότερο θόρυβο θα έχει στην εθνική.

το SUV θα σου βγάζει περισσότερο θορυβο στο ταξίδι από ένα πανάσχημο VW passat της προηγούμενης δεκαετίας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σας πω την γνώμη μου σε καμία δεκαριά μέρες που θα πάω και ταξίδι για τα SUV

Δεκτή η μεγαλύτερη άνεση , ελάχιστο θόρυβο διέκρινα και εχθές σε παραλιακή με 70 χλμ

Την αίσθηση οδήγησης του hatchback θέλω να δω αν μπορώ να την αποβάλλω , προς το παρών μου κακοφαίνεται , αλλά επειδή όπως λένε όλοι , όλα συνήθεια είναι σε αυτή τη ζωή , θέλω να δω αν το συνηθίσω

Για το Corolla Cross πάντως έχω διαβάσει αρκετούς να λένε για θόρυβο από το παράθυρο μετά τα 120

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ θα σας πω την γνώμη μου σε καμία δεκαριά μέρες που θα πάω και ταξίδι για τα SUV

Δεκτή η μεγαλύτερη άνεση , ελάχιστο θόρυβο διέκρινα και εχθές σε παραλιακή με 70 χλμ

Την αίσθηση οδήγησης του hatchback θέλω να δω αν μπορώ να την αποβάλλω , προς το παρών μου κακοφαίνεται , αλλά επειδή όπως λένε όλοι , όλα συνήθεια είναι σε αυτή τη ζωή , θέλω να δω αν το συνηθίσω

Για το Corolla Cross πάντως έχω διαβάσει αρκετούς να λένε για θόρυβο από το παράθυρο μετά τα 120

Να σε πω την αλήθεια και εγώ έχω θόρυβο από αέρα στα 120 χλμ στο Sportage. Αλλά είναι αποδεκτό ή το έχω συνηθίσει πλέον...🤪

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polyvios είπε

Να σε πω την αλήθεια και εγώ έχω θόρυβο από αέρα στα 120 χλμ στο Sportage. Αλλά είναι αποδεκτό ή το έχω συνηθίσει πλέον...🤪

Ε λογικό ψηλότερο αμάξι και έχει και τις ράγες οροφής . Εδώ και στα προηγούμενα που έβαζα ράγες για μπαγκαζιέρα είχα θόρυβο μόνο απο αυτές

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Σώπα ρε Θωμά.

Πάνε 120 όσοι έχουν τουοτα ;  υπερηχητικες ταχύτητες για τουοτεο παντός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ενώ το Corolla Cross είναι ο ορισμός της σχεδιαστικής πρωτοτυπίας 😄

Αυτο… 

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Μια συνήθεια είναι… σε ένα μήνα δεν θα θες να ξανάμπεις σε χαμηλό αμάξι 

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Σώπα ρε Θωμά.

Όντως υπάρχει υβριδικός που πάει με 120+;  😂😂😂 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτο… 

Μια συνήθεια είναι… σε ένα μήνα δεν θα θες να ξανάμπεις σε χαμηλό αμάξι 

Όντως υπάρχει υβριδικός που πάει με 120+;  😂😂😂 

Σε κάποιο προηγούμενο ποστ εδψ είχα ανεβάσει screenshot από ταξίδι Βολος-Πειραιας που στη μισή εθνική  πήγαινα 170+. 

Το αποτέλεσμα ήταν εξωπραγματικο 😇😇

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ενώ το Corolla Cross είναι ο ορισμός της σχεδιαστικής πρωτοτυπίας 😄

Χαχα σιγουρα οχι, αλλα απο skoda στα δικα μου ματια καλυτερο, το ανεχομαι. Σαν ομορφια το 3008 ειναι το καλυτερο.

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Σώπα ρε Θωμά.

εεε τοσο θα πηγαινω. Και τωρα πανω απο 130 σπανια παω

3 ώρες πριν, tsofras είπε

3008 λες το νέο μοντέλο ή το υπάρχον?

Η Nissan έχει την χειρότερη ιστορία στα αυτόματα, ειδικά Αμερική χειρότερα και από DSG , δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα

Tucson είδες?

Για το τωρινο 3008. Δεν ξερω το καινουργιο αν εχει καμια προωθητικη οταν βγει, γιατι καπου στα 32 θελω να δωσω.

Το νεο einai cvt στο νισσαν, αυτο εχει θεματα;

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ωραίο το Τουσόν. 👌

Απο κοντα οχι, διαβαζω για πολυ μεγαλες καταναλωσεις σε αυτο.

Χαχα εχω παθει τσοφριτιδα και εγω. Ενω με το focus active ειμαι ικανοποιημενος , τα μειον του ειναι η "δυσκολια" του μπες βγες, και η μεταβαση σε αυτοματο, και που καποιες φορες σε λακουβες οπως φρεατια αντιδραει καπως ξερα. Σαν θορυβο μετα απο καποια μονωση που εκανα ειναι μια χαρα. πιο ησυχο απο το corolla cross που οδηγησα η οποια ομως ειχε ηλιοροφη και μου φανηκε να βαζει πολυ θορυβο απο εκει.

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, c-max είπε

Απο κοντα οχι, διαβαζω για πολυ μεγαλες καταναλωσεις σε αυτο.

ΠΡοφανώς μιλάω για από κοντά και το έχω οδηγήσει εννοείται. Είναι πανέμορφο αλλά όπως καταλαβαίνεις η ομορφιά είναι υποκειμενική οπότε..... Επίσης και τα άλλα 2 που έβαλες καίνε. Μόνο το Κορόλα δεν καίει ....τόσο. Για περίπτερα μιλάμε μην περιμένετε 4 λίτρα στα 100.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ΠΡοφανώς μιλάω για από κοντά και το έχω οδηγήσει εννοείται. Είναι πανέμορφο αλλά όπως καταλαβαίνεις η ομορφιά είναι υποκειμενική οπότε..... Επίσης και τα άλλα 2 που έβαλες καίνε. Μόνο το Κορόλα δεν καίει ....τόσο. Για περίπτερα μιλάμε μην περιμένετε 4 λίτρα στα 100.

Αν δεν εχει καποια προωθητικη βλεπω σε αυτοματο ξεκιναει στα 36000. Και ειναι διπλοσυμλεκτο, κατι που θελω να αποφυγω

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ.
5 ώρες πριν, c-max είπε

Για παμε. 3008 vs qashqai vs corolla cross.  Εχω φαει κολλημα με τα 3 αυτα. Θελω την καλυτερη ανεση αναρτηαης και ησυχη καμπινα. Για τα υπολοιπα καταναλωσεις και αξιοπιστιες σαν δευτερη προτεραιότητα . Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν. Τιμη γυρω στα 32000. οσο πιο κατω τοσο καλυτερα 😄

Να προσθεσω μιλαω για αυτοματο

Ήσυχο στον αυτοκινητόδρομο με τις ανάλογες ταχύτητες ή στην πόλη στο μποτιλιάρισμα;

Δημοσ.
6 hours ago, c-max said:

Για παμε. 3008 vs qashqai vs corolla cross.  Εχω φαει κολλημα με τα 3 αυτα. Θελω την καλυτερη ανεση αναρτηαης και ησυχη καμπινα. Για τα υπολοιπα καταναλωσεις και αξιοπιστιες σαν δευτερη προτεραιότητα . Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν. Τιμη γυρω στα 32000. οσο πιο κατω τοσο καλυτερα 😄

Να προσθεσω μιλαω για αυτοματο

C5 aircross

Δεν νομίζω να υπάρχει πιο άνετο αυτοκίνητο σε αυτή τη κατηγορία. Και πολύ καλά αυτόματα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, imr είπε

C5 aircross

Δεν νομίζω να υπάρχει πιο άνετο αυτοκίνητο σε αυτή τη κατηγορία. Και πολύ καλά αυτόματα. 

Η δευτερη εκδοση βλεπω σε αυτοματο απο 36000

Το ποιο οικονομικο στην αγορα φαινετε η corolla . Το 3008 εχει την προσφορα των 27900 αλλα μαλλον μονο σε χειροκινητο.

Με βλεπω υβριδικο και 100 μεγίστη στα ταξιδια ! 😛

• Δημιουργία νέου...