Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tsofras04_10.jpg.8bcb6b2342cbd9b99d01c8e28e8dac90.jpg

Το λοιπόν, ζήτησες 35 likes...  (στο άλλο θέμα :rolleyes:)  

tsofras38.jpg.32777ce5bbe9e89b645d080e392373ff.jpg

και μέχρι στιγμής έχεις λάβει 38 likes σε αυτό το πόστ 

tsofras385.jpg.8338140c78b5cabc0b10fe89ba2212d7.jpg

και 43 (38+ 5) σε αυτό  :D   

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Το λοιπόν, ζήτησες 35 likes...  (στο άλλο θέμα :rolleyes:)  

και μέχρι στιγμής έχεις λάβει 38 likes σε αυτό το πόστ 

και 43 (38+ 5) σε αυτό  :D   

Τα 35 τα είχα ζητήσει απλά για να καταλάβω πόσοι θέλουν να την ανεβάσω 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για παμε. 3008 vs qashqai vs corolla cross.  Εχω φαει κολλημα με τα 3 αυτα. Θελω την καλυτερη ανεση αναρτηαης και ησυχη καμπινα. Για τα υπολοιπα καταναλωσεις και αξιοπιστιες σαν δευτερη προτεραιότητα . Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν. Τιμη γυρω στα 32000. οσο πιο κατω τοσο καλυτερα 😄

Να προσθεσω μιλαω για αυτοματο

Επεξ/σία από c-max
  • Like 2
Δημοσ.

18 λεπτά πριν, c-max είπε

Για παμε. 3008 vs qashqai vs corolla cross.  Εχω φαει κολλημα με τα 3 αυτα. Θελω την καλυτερη ανεση αναρτηαης και ησυχη καμπινα. Για τα υπολοιπα καταναλωσεις και αξιοπιστιες σαν δευτερη προτεραιότητα . Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν. Τιμη γυρω στα 32000. οσο πιο κατω τοσο καλυτερα 😄

ποια Corolla Cross κοιτας ; 1.8 ή 2.0 ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ανεση ανάρτησης και ησυχία τότε Corolla Cross.

Δεν μου ειχε φανει ησυχη στο τεστ ντραιβ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, c-max είπε

Kodiak 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zanskou είπε

ποια Corolla Cross κοιτας ; 1.8 ή 2.0 ;

Θα επαιρνα την 2.0 αλλα δεν θελω να δινω το φορο πολυτελειας, τον θεωρω παραλογο.

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Kodiak 

Μπλιαχχχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, c-max είπε

Θα επαιρνα την 2.0 αλλα δεν θελω να δινω το φορο πολυτελειας, τον θεωρω παραλογο.

Μπλιαχχχ

Τα κουτάκια σου τα καλύπτει πάντως 😎 κ σου δίνει κ ατελείωτο χώρο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, c-max είπε

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

στο λέω γιατί αν πας στην 1.8 θα κερδίσεις μεν άκρατο χώρο στο πορτ-μπαγκαζ αλλά η ανάρτηση πίσω είναι με ημι-ακαμπτο σε σύγκριση με τα διπλά ψαλίδια του δίλιτρου άρα η διαφορά θα είναι μεγάλη 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Τα κουτάκια σου τα καλύπτει πάντως 😎 κ σου δίνει κ ατελείωτο χώρο 

Δεν με ενδιαφερουν τοσο μεγαλοι χωροι, και θεωρω τα skoda απο τα πιο ασχημα σχεδιαστικα.

53 λεπτά πριν, zanskou είπε

στο λέω γιατί αν πας στην 1.8 θα κερδίσεις μεν άκρατο χώρο στο πορτ-μπαγκαζ αλλά η ανάρτηση πίσω είναι με ημι-ακαμπτο σε σύγκριση με τα διπλά ψαλίδια του δίλιτρου άρα η διαφορά θα είναι μεγάλη 

Εχει διαφορα στην καθημερινη οδηγηση; Δεν με απσχολει στην ακραια. Ενας παντως στο youtube δεν ειδε σημαντικη διαφορα.

Επεξ/σία από c-max
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, c-max είπε

Δεν με ενδιαφερουν τοσο μεγαλοι χωροι, και θεωρω τα skoda απο τα πιο ασχημα σχεδιαστικα.

Εχει διαφορα στην καθημερινη οδηγηση; Δεν με απσχολει στην ακραια. Ενας παντως στο youtube δεν ειδε σημαντικη διαφορα.

3008 λες το νέο μοντέλο ή το υπάρχον?

Η Nissan έχει την χειρότερη ιστορία στα αυτόματα, ειδικά Αμερική χειρότερα και από DSG , δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα

Tucson είδες?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, c-max είπε

και θεωρω τα skoda απο τα πιο ασχημα σχεδιαστικα.

Ενώ το Corolla Cross είναι ο ορισμός της σχεδιαστικής πρωτοτυπίας 😄

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...