NTC Labs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dstilio είπε Σαν να βλέπω το τελευταίο επεισόδιο των friends. Ένα δακρυ κύλησε. Για πείτε λίγο καμία πληροφορία για το detailing. Σε λευκό τι να παίξει; Και τα λευκα εχουν ψυχη! 2 ώρες πριν, and_64 είπε Ποτέ πρόλαβε και έπιασε δουλειά 😂😂 Παω για υπνο! 1 ώρα πριν, tsofras είπε Γκρι είναι Απλά ανάλογα το φως φαίνεται λίγο διαφορετικά Το μέσα θα το περιποιηθώ απο εβδομάδα Βασικα ειναι σιγουρο οτι στο μειγμα της βαφης υπαρχει και μπλε για να βγει αυτη η αποχρωση, δεν ειναι "καθαρο" γκρι 2
atrigane Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Νομίζω όλα τα γκρι έχουν και μια ποσότητα μπλε μέσα, ανάλογα την απόχρωση άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο 4
atrigane Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 @tsofras Θωμά, το κιβώτιο σειριακό κλπ όπως τα ξέρουμε; 7ρι ή 6ρι είναι;
c-max Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Γκρι είναι Απλά ανάλογα το φως φαίνεται λίγο διαφορετικά Το μέσα θα το περιποιηθώ απο εβδομάδα Πφφφ, ουτε συμπλεκτη δεν εχει! 😁
oykas2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, c-max said: Πφφφ, ουτε συμπλεκτη δεν εχει! 😁 Ναι, οικονομία κάναν, ούτε ολόκληρο λεβιε βάλαν, ούτε καν χειρόφρενο κανονικό...
tzampatzis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο! Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείτε! 1
NTC Labs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 ξύπνησα, ποιος εχει σειρα? 5 ώρες πριν, tsofras είπε Γκρι είναι Απλά ανάλογα το φως φαίνεται λίγο διαφορετικά Το μέσα θα το περιποιηθώ απο εβδομάδα Το μέσα αστο οπως ειναι να μοσχομυριζει καινουριιλα! 3
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, NTC Labs είπε ξύπνησα, ποιος εχει σειρα? Εδω 😎 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από paylidis
NTC Labs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Εδω 😎 Να φυγετε Κύριε να πατε αλλου!
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, atrigane είπε @tsofras Θωμά, το κιβώτιο σειριακό κλπ όπως τα ξέρουμε; 7ρι ή 6ρι είναι; 7αρι δεν πρέπει να παίζουν 6αρια πλέον Παίδες πήγα και την βόλτα μου Ενθουσιασμένοι όλοι , ειδικά με την άνεση από την ανάρτηση Πρώτη φορά με άφηναν όλοι να περάσω τον δρόμο , μάλλον επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα φαίνεται σε όλους παράξενο 🤣 Προς το παρών δεν τρίζει κάτι (ευτυχώς) , η 10αρα οθόνη είναι λίγο πιο πολύπλοκη απο την 8αρα αλλά έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια , ασύρματο car play έπαιξε αμέσως απλά με σύνδεση του Bluetooth. Σαν σύνολο το αμάξι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ Επειδή πάντα υπάρχει ένα "αλλά" και όπως ξέρετε δεν ευλογάω τις επιλογές μου , περιμένω να συνηθίσω λίγο την ψηλότερη θέση οδήγησης αλλά και την συμπεριφορά του Cross-Over για να σας πω. Θα ήθελα (και θα το κάνω) να πάω σε κανα 2 μήνες να καβαλήσω ένα Leon για να δω πως θα μου φανεί μετά 9
NTC Labs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε 7αρι δεν πρέπει να παίζουν 6αρια πλέον Παίδες πήγα και την βόλτα μου Ενθουσιασμένοι όλοι , ειδικά με την άνεση από την ανάρτηση Πρώτη φορά με άφηναν όλοι να περάσω τον δρόμο , μάλλον επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα φαίνεται σε όλους παράξενο 🤣 Προς το παρών δεν τρίζει κάτι (ευτυχώς) , η 10αρα οθόνη είναι λίγο πιο πολύπλοκη απο την 8αρα αλλά έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια , ασύρματο car play έπαιξε αμέσως απλά με σύνδεση του Bluetooth. Σαν σύνολο το αμάξι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ Επειδή πάντα υπάρχει ένα "αλλά" και όπως ξέρετε δεν ευλογάω τις επιλογές μου , περιμένω να συνηθίσω λίγο την ψηλότερη θέση οδήγησης αλλά και την συμπεριφορά του Cross-Over για να σας πω. Θα ήθελα (και θα το κάνω) να πάω σε κανα 2 μήνες να καβαλήσω ένα Leon για να δω πως θα μου φανεί μετά Σε βλεπω σαββατοβραδο η γυναικα μονη της στο κλουμπ και εσυ εξω να το κοιταζεις, στο τελος βγαινει η γυναικα και πεταει το θεϊκό "α και εσυ εδω?"
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Σε βλεπω σαββατοβραδο η γυναικα μονη της στο κλουμπ και εσυ εξω να το κοιταζεις, στο τελος βγαινει η γυναικα και πεταει το θεϊκό "α και εσυ εδω?" Χίλιες ευχές έχεις φάει Στέλιο , σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα
NTC Labs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Χίλιες ευχές έχεις φάει Στέλιο , σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα σε 6 μήνες θα το κανεις μονος σου
c-max Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, tsofras είπε 7αρι δεν πρέπει να παίζουν 6αρια πλέον Παίδες πήγα και την βόλτα μου Ενθουσιασμένοι όλοι , ειδικά με την άνεση από την ανάρτηση Πρώτη φορά με άφηναν όλοι να περάσω τον δρόμο , μάλλον επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα φαίνεται σε όλους παράξενο 🤣 Προς το παρών δεν τρίζει κάτι (ευτυχώς) , η 10αρα οθόνη είναι λίγο πιο πολύπλοκη απο την 8αρα αλλά έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια , ασύρματο car play έπαιξε αμέσως απλά με σύνδεση του Bluetooth. Σαν σύνολο το αμάξι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ Επειδή πάντα υπάρχει ένα "αλλά" και όπως ξέρετε δεν ευλογάω τις επιλογές μου , περιμένω να συνηθίσω λίγο την ψηλότερη θέση οδήγησης αλλά και την συμπεριφορά του Cross-Over για να σας πω. Θα ήθελα (και θα το κάνω) να πάω σε κανα 2 μήνες να καβαλήσω ένα Leon για να δω πως θα μου φανεί μετά Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην ανεση; Δηλαδη το λεον σε σχεση μετα αλλα που εχεις οδηγησει ηταν το σκληροτερο;
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, c-max είπε Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην ανεση; Δηλαδη το λεον σε σχεση μετα αλλα που εχεις οδηγησει ηταν το σκληροτερο; E εντάξει , αυτό είναι ψηλότερο , με ανεξάρτητη ανάρτηση και μεγαλύτερο προφιλ ελαστικού . Είναι η μέρα με την νύκτα , όχι μόνο σε λακούβες , πέρασα σε μεγάλα σαμάρια έξω απο σχολείο και δεν κατάλαβε τίποτα. Αφού μου έχει μείνει συνήθειο να δαγκώνομαι απο το Leon όταν περνάω απο εκεί . Και δεν έχω κοιτάξει καν αέρα που σίγουρα θα είναι παραφουσκωμένα Δεν νομίζω να οδήγησα κανένα αμάξι που να είχε την σκληρότητα του Leon. Απο την άλλη αυτή την αίσθηση σαύρας δεν την είχε και κανένα (προφανώς εκτός hatchback) Τη ζημιά στο Leon πιστεύω την κάνει ο ημιάκαμπτος , οι 18αρες και τα συγκεκριμένα ελαστικά Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από tsofras 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις