john1987 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Θωμά καλοτάξιδο και να το χαρείς με την οικογένεια! Υπέροχο χρώμα και νομίζω ότι συνδυάζει όλα όσα θες. Group Vag μέχρι να δύσει ο ήλιος ρε! 1 1
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, john1987 είπε Θωμά καλοτάξιδο και να το χαρείς με την οικογένεια! Υπέροχο χρώμα και νομίζω ότι συνδυάζει όλα όσα θες. Group Vag μέχρι να δύσει ο ήλιος ρε! Ευχαριστώ πολύ Η αλήθεια είναι ότι ήθελα αρκετά να βρω κάτι να με καλύπτει σε άλλη εταιρεία έτσι για αλλαγή, απλά δεν βρήκα 2
dstilio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, paylidis said: Δε θα σου αρέσει… οπως κάνω ότι δε μου αρέσει και εμένα η tonale 😂 Άσε… είδε σήμερα η γυναίκα μου μια πράσινη, έπαθε πλάκα, και άνοιξε μόνη της να ψάξει στο Ίντερνετ τι αμάξι είναι αυτή η tonale… Της έδειξα κάτι συγκριτικά με GLA200 και Q3 και μου τα έβγαλε βαρετά. Δεν την έχω ξανακούσει έτσι για αμάξι. Λες να μου λέει κάτι έμμεσα;
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, dstilio είπε Άσε… είδε σήμερα η γυναίκα μου μια πράσινη, έπαθε πλάκα, και άνοιξε μόνη της να ψάξει στο Ίντερνετ τι αμάξι είναι αυτή η tonale… Της έδειξα κάτι συγκριτικά με GLA200 και Q3 και μου τα έβγαλε βαρετά. Δεν την έχω ξανακούσει έτσι για αμάξι. Λες να μου λέει κάτι έμμεσα; Την παντρευτείς μήπως; 😂 Αν λέω αν τη βαρέθηκες ρε παιδί μου 😂
dtk-386 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, turbat0s είπε Καλά ρε Θωμά έδωσες μισό βαγόνι λ7 και πήρες αμάξι χωρίς ηλιοροφή? Εμ αυτό ήταν το πιο σημαντικό .... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αστειεύομαι, καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία! Πέρα από την πλάκα η ηλιοροφή μόνο μπελάς είναι. Καλύτερα χωρίς! 1 1
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Έχασα επεισόδια . Θωμα καλοταξιδο το φορμεντορ. Να το χαρεις . Έπεσα έξω. Θα κεράσω καφέδες στο da noche στο επομενο meeting. Θα έρθω με μηχανή όμως. 1
oykas2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, tsofras said: Ήρθε ο ειδικός Αυτά είναι... Σε καλά χέρια. Κρίμα που είμαι λίγο μακριά (~800 χλμ)... Εκτός κι αν κάνεις τουρνέ!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες της δουλειάς και φώτο από μέσα! 2
and_64 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, tsofras said: Ήρθε ο ειδικός Ποτέ πρόλαβε και έπιασε δουλειά 😂😂
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, and_64 είπε Ποτέ πρόλαβε και έπιασε δουλειά 😂😂 Τα είχαμε πει πριν έρθει το αμάξι Έκανα και εγώ την άλλη πλευρά μην με πείτε τεμπέλη 14 2
poihths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 29 minutes ago, tsofras said: Τα είχαμε πει πριν έρθει το αμάξι Έκανα και εγώ την άλλη πλευρά μην με πείτε τεμπέλη ποιος είναι ποιος;
dstilio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Σαν να βλέπω το τελευταίο επεισόδιο των friends. Ένα δακρυ κύλησε. Για πείτε λίγο καμία πληροφορία για το detailing. Σε λευκό τι να παίξει; 2
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, poihths είπε ποιος είναι ποιος; Με το καπέλο ο Στέλιος @NTC Labs εγώ είμαι ο άλλος 😂 1
imr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Ήρθε ο ειδικός Ρε συ είναι μπλε ή γκρι τελικά?
tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, imr είπε Ρε συ είναι μπλε ή γκρι τελικά? Γκρι είναι Απλά ανάλογα το φως φαίνεται λίγο διαφορετικά 2 ώρες πριν, oykas2001 είπε Αυτά είναι... Σε καλά χέρια. Κρίμα που είμαι λίγο μακριά (~800 χλμ)... Εκτός κι αν κάνεις τουρνέ!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες της δουλειάς και φώτο από μέσα! Το μέσα θα το περιποιηθώ απο εβδομάδα 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις