paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε Καλοτάξιδο και χαρωπά χιλιόμετρα Μισές φωτό ανέβασες , θέλουμε και απο εσωτερικό 😁 Αναμένουμε και εντυπώσεις απο κανα ταξιδάκι Δάσκαλε που δίδασκες… πλημμελές ρεπορτάζ μας έκανε… αλλά μας το φυλάει για τη Τετάρτη από κοντά
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Δάσκαλε που δίδασκες… πλημμελές ρεπορτάζ μας έκανε… αλλά μας το φυλάει για τη Τετάρτη από κοντά θέλουμε live streaming οι υπόλοιποι 😁 1
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, korakios είπε θέλουμε live streaming οι υπόλοιποι 😁 Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις κ εμένα από τη χαρά μου για το θωμα! Οι γκατζετακηδες της παρέας ας κάνουν ότι αρμόζει
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Χεχε Δεν πρόλαβα παιδιά φωτό στα πεταχτά γιατί είχα και θεραπείες
majnun Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Παω να φορτωσω το "αγροτικο" τα σύνεργα να ειναι ετοιμο Έχω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ότι θέλουμε και οι άλλοι!
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Χεχε Δεν πρόλαβα παιδιά φωτό στα πεταχτά γιατί είχα και θεραπείες Αντε αντε θα σου κανω και δωρακι αυριο για το καλο
zanskou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μια ενδόμυχη σκέψη μου λέει ότι θέλω να του βρει κάτι να γκρινιάζει για να μην τελειώσει το θρεντ. κάτι όπως όταν τελείωσε το breaking bad, ή το house of cards ας πούμε που ξενερωσα όταν κατάλαβα ότι βλέπω το τελευταίο επεισόδιο 😆
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, zanskou είπε Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μια ενδόμυχη σκέψη μου λέει ότι θέλω να του βρει κάτι να γκρινιάζει για να μην τελειώσει το θρεντ. κάτι όπως όταν τελείωσε το breaking bad, ή το house of cards ας πούμε που ξενερωσα όταν κατάλαβα ότι βλέπω το τελευταίο επεισόδιο 😆 Τσοντάρετε και ευχαρίστως να συνεχίσω 😂 Δεν βγαίνει budget για άλλη αλλαγή τουλάχιστον την επόμενη διετία Μετά βλέπουμε 20 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αντε αντε θα σου κανω και δωρακι αυριο για το καλο Στείλε και π.μ τι ώρα θα έρθεις να παρω καφεδούμπες
@pnea1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 @tsofras Να το χαρείς με υγεία και ασφάλεια!!!!!!! Πολύ όμορφο είναι!!!!! ΥΓ. Το facelift με ηλιοροφη ποτέ έρχεται, 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε @tsofras Να το χαρείς με υγεία και ασφάλεια!!!!!!! Πολύ όμορφο είναι!!!!! ΥΓ. Το facelift με ηλιοροφη ποτέ έρχεται, 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇 Ευχαριστώ πολύ του χρόνου μάλλον Απο φωτό δεν με τρελλαίνει Ελπίζω να μην μου αρέσει και απο κοντά
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Ευχαριστώ πολύ του χρόνου μάλλον Απο φωτό δεν με τρελλαίνει Ελπίζω να μην μου αρέσει και απο κοντά Δε θα σου αρέσει… οπως κάνω ότι δε μου αρέσει και εμένα η tonale 😂 1
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε θα σου αρέσει… οπως κάνω ότι δε μου αρέσει και εμένα η tonale 😂 ύπουλε
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μια ενδόμυχη σκέψη μου λέει ότι θέλω να του βρει κάτι να γκρινιάζει για να μην τελειώσει το θρεντ. κάτι όπως όταν τελείωσε το breaking bad, ή το house of cards ας πούμε που ξενερωσα όταν κατάλαβα ότι βλέπω το τελευταίο επεισόδιο 😆 μα δεν έχει ηλιοροφή , είναι σαν να σκάει έξτρα πλάνο με υπονοούμενα στο τέλος 😁
turbat0s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλά ρε Θωμά έδωσες μισό βαγόνι λ7 και πήρες αμάξι χωρίς ηλιοροφή? Εμ αυτό ήταν το πιο σημαντικό .... Spoiler Αστειεύομαι, καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία!
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, turbat0s είπε Καλά ρε Θωμά έδωσες μισό βαγόνι λ7 και πήρες αμάξι χωρίς ηλιοροφή? Εμ αυτό ήταν το πιο σημαντικό .... Απόκρυψη περιεχομένων Αστειεύομαι, καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία! Θα περίμενα 6 μήνες και θα πήγαινε+2000€, προφανώς και το σκέφτηκα αλλά οκ είπα ας κάνω και μία υποχώρηση Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις