Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Μπαλαντεζα εννοεις? αλλο αυτο.

Επειδη ακριβως ειναι κοινοχρηστο κανονικα δεν μπορει να βαλει οτι θελει οπου θελει.Δεσμευει χωρο που δεν του ανηκει.

Έχει πάρει γραμμή από το ρολοι του κ έβαλε μια πριζα στον τοίχο. Ξέρω γώ νόμιμο παράνομο; Καμία φωτιά να μη πάρουμε κ δε με νοιάζει κατά τα αλλά 😂

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

Ρε συ Γιαννη, ναι συμφωνω, αλλα το Facelift μετα ειναι τρικιλινδρο και ειναι ψιλοξενερα (ασε που ανεβαίνει και σε €)

Κατι μου κανουν τα 3κυλ..

Ανεβαίνει αλλά φαίνεται 5 χρόνια νεότερο. Κι εμένα μου φαινόταν για τέτοιο αμάξι λίγο περίεργο αλλά στον αδερφό μου που το είχε 6 χρόνια δεν παρουσίασε πρόβλημα (πετρέλαιο).

Το θέμα είναι ότι και το νέο μοντέλο τον ίδιο κινητήρα έχει κατά βάση.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και εγώ ανησυχίες τις οποίες θα τις σκεφτώ όταν γυρίσω πρώτα ο Θεός τον Γενάρη να πάνε καλά όλα.

Έχω το Κούπερ κούτα για την γυναίκα  και για την πάρτη μου εχω το honda forza 750 πάλι κούτα φουλ με ότι μπαίνει επανω συν ακραπιβιτζ φίλτρα αέρα κλπ 13200 πήγε.

Την μια λέω να πάρω σμαρτ 12 14 το πολύ με 6 5κ από την άλλη λέω να πάω να πάρω κούτα μανούαλ φιατ 500 στα 12.5 με ζάντες 16 , και από την άλλη σκεφτώμε το cbr 650 στα 9κ το bmw900f στα 9 5k και τα καγκουρικα οικονομικά z650 7 5k και ninja 650 στα 8κ. Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω. Θα το σκεφτώ........ Ένταξη ένα σμαρτακι λέει αλλά τα κλέβουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, john1987 είπε

Όλοι ανησυχίες έχετε ρε; Μόνο εμένα μου κόπηκαν οι ανησυχίες όταν άρχισα ανακαίνιση;

Έχω και μια ανησυχία για το tracer 700 αλλά το εχουν πολλοί 

Πρώτα σμαρτ μετά τα καγκουρικα τησ καβασακι,μετά το φιατ μετά το χοντα και τέλος το μπεμπέ.. Και σαν αουτσάιντερ αν το χαμηλώσω τέρμα το τρέισερ  που θα παίξει μαζί με τα καβασακι . Θα δω τα οικονομικά μου τότε και θα αποφασίσω. Ότι αμάξι δω εκεί έξω μόνο σμαρτ η 500 είναι για μένα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Φουλ, το νου σου

Δεν το ήξερα. Το έμαθα τώρα που ασχολουνε και ψάχνω   παρκιγκ για το αμάξι και την μηχανή έχω.συν για ακόμα μια μηχανή. Για αμάξι όχι.αν το πάρω έχω σκεφτεί πέρα το λουκέτο του χειρόφρενου έναν περιμετρικά καλό συναγερμό.αλλα το σμαρτακι είναι ωραίο.στυλατο ,μικρο .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν το ήξερα. Το έμαθα τώρα που ασχολουνε και ψάχνω   παρκιγκ για το αμάξι και την μηχανή έχω.συν για ακόμα μια μηχανή. Για αμάξι όχι.αν το πάρω έχω σκεφτεί πέρα το λουκέτο του χειρόφρενου έναν περιμετρικά καλό συναγερμό.αλλα το σμαρτακι είναι ωραίο.στυλατο ,μικρο .

Smart χωρίς Πάρκιν κ ασφάλεια κλοπής ούτε να το σκέφτεσαι. Εκτός εάν είσαι σε κανένα νησί με 500 κατοίκους που περνάει κάθε 3 μέρες καραβι

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Smart χωρίς Πάρκιν κ ασφάλεια κλοπής ούτε να το σκέφτεσαι. Εκτός εάν είσαι σε κανένα νησί με 500 κατοίκους που περνάει κάθε 3 μέρες καραβι

Άσε. Μένω και σε περιοχή που το κλέψιμο θεωρείτε πταίσμα . .      .. δεν λέω καλά παιδιά όμως.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Άσε. Μένω και σε περιοχή που το κλέψιμο θεωρείτε πταίσμα . .      .. δεν λέω καλά παιδιά όμως.

Για Κολωνο μερια σε κοβω! Περα απτην πλακα, 1 σμαρτακι φιλου στην Κηφισια και ενος αλλου στη Νεα Μακρη κανανε φτερα προσφατα, οποτε υποθετω κεντρο θαναι πιο εντονο το φαινομενο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

να φέρω το δικό μου να γίνει μόντα  :D

Πάντως μπορεί να κλαίγομαι αλλά όταν οδηγάω το C3 κατλαβαίνω τα θετικά του C segment ,  άλλο πάτημα και ποιότητα κύλισης ρε παιδί μου και δεν νιώθεις ότι κάθεσαι σε στενομπούκι

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atrigane είπε

Για Κολωνο μερια σε κοβω!

mp123

Senior Member

Members

1.680

474 αναρτήσεις

Τοποθεσία Πειραιας

εκτός κι αν μετακόμισε 😅

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

mp123

Senior Member

Members

1.680

474 αναρτήσεις

Τοποθεσία Πειραιας

εκτός κι αν μετακόμισε 😅

Α ρε χάκερ Nabuko 🤣

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Έχω και εγώ ανησυχίες τις οποίες θα τις σκεφτώ όταν γυρίσω πρώτα ο Θεός τον Γενάρη να πάνε καλά όλα.

Έχω το Κούπερ κούτα για την γυναίκα  και για την πάρτη μου εχω το honda forza 750 πάλι κούτα φουλ με ότι μπαίνει επανω συν ακραπιβιτζ φίλτρα αέρα κλπ 13200 πήγε.

Την μια λέω να πάρω σμαρτ 12 14 το πολύ με 6 5κ από την άλλη λέω να πάω να πάρω κούτα μανούαλ φιατ 500 στα 12.5 με ζάντες 16 , και από την άλλη σκεφτώμε το cbr 650 στα 9κ το bmw900f στα 9 5k και τα καγκουρικα οικονομικά z650 7 5k και ninja 650 στα 8κ. Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω. Θα το σκεφτώ........ Ένταξη ένα σμαρτακι λέει αλλά τα κλέβουν. 

2o μηχανάκι τι να το κάνεις ρε μαν? Καλύτερα μικρό για τις βροχερές κρύες ημέρες.

Σίγουρα το σμαρτακι είναι ιδανικό αλλά χωρίς πάρκιγκ και εγώ δεν θα έπαιρνα

500αρακι μόνο abarth αλλιώς θα προτιμούσα panda 100αρι

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Α ρε χάκερ Nabuko 🤣

2o μηχανάκι τι να το κάνεις ρε μαν? Καλύτερα μικρό για τις βροχερές κρύες ημέρες.

Σίγουρα το σμαρτακι είναι ιδανικό αλλά χωρίς πάρκιγκ και εγώ δεν θα έπαιρνα

500αρακι μόνο abarth αλλιώς θα προτιμούσα panda 100αρι

Όχι και panda. Να φορέσω και κοντό παντελονακι και πουκάμισα κοντομάνικο τότε   άμα δεν πάω σε σμαρτ μετά θα δω για Z 650 η το νιντζα 650..ρε γαμωτο πόσο θέλω μια μηχανή ακόμα. Ένταξη καλό το 750 έχει το γκαζάκι αλλά θέλω καγκουρια και συμπλεκτη

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, john1987 είπε

Όλοι ανησυχίες έχετε ρε; Μόνο εμένα μου κόπηκαν οι ανησυχίες όταν άρχισα ανακαίνιση;

Αμα εχεις να τσακώνεσαι με τα μαστορια (γιατί θα τσακωθείς δεν υπάρχει περίπτωση!) που καιρός για ανησυχίες;;

been there done that 😛

• Like 3

• Δημιουργία νέου...