atrigane Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Από τα ελάχιστα SUV που γυρίζω το μάτι μου να χαζέψω 1
sotiris123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Βγήκαν οι φωτογραφίες στη πυλωτή ώρα για βόλτα τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί το νήμα με το ίδιο ενδιαφέρον να έχουμε κάτι να κάνουμε τα πρωινά μέχρι να ανοίξει το μάτι στη δουλειά.
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν Οκ για το αμάξι τα έχουμε πει περί οδήγησης τούμπανο είναι Κάτι που με χάλασε ενώ το είχα ρωτήσει, όταν πατάς φρένο δεν φωτίζει όλη η μπάρα πίσω όπως στο δικό μου αλλά μόνο τα φώτα και το κεντρικό ( λόγω έλλειψης τσιπ το είχαν αλλάξει) Μικρό το κακό αλλά ήταν η τσαχπινια του αμαξιού, λίγο με χάλασε είναι η αλήθεια αλλά οκ, σταματημένος φωτίζει όλη βέβαια στο ξεκλείδωμα θα δω αργότερα Το καλό είναι ότι ήρθε με καπάκι μηχανής επειδή όλα δεν είχαν λόγω της ανάκλησης Έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό όταν πλησιαζα το δάκτυλο στην οθόνη, αλλά έχει αισθητήρα και αλλάζουν λίγο τα μενού το απενεργοποησα όλα κομπλέ. Αμαξαρα είναι Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από tsofras 11
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο και χαρωπά χιλιόμετρα Μισές φωτό ανέβασες , θέλουμε και απο εσωτερικό 😁 Αναμένουμε και εντυπώσεις απο κανα ταξιδάκι 1
atrigane Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Αμαξαρα είναι Επεξ/σία πριν από Ω ναι είναι!!
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο, πολύ όμορφο αμάξι το έχω δει και εγώ απο κοντά. Εγώ οδήγησα το Tesla Model Y dual motor γνωστού μου σήμερα, το είχα κανα 20-25 λεπτο και με αρκετό λιώσιμο και κάτι τρελές επιταχύνσεις απο στάση με 3 ατομα μέσα, έφαγε μόνο 3% μπαταρία, καμία σχέση με το Cupra Born που έφαγε 2% σε μια μικρή ευθεία. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για πιο μοντέλο είναι αλλά είχε και το autopilot. Το UI του μου φάνηκε εύχρηστο, βέβαια τα περισσότερα apps που έχει τα θεωρώ άχρηστα. Οδηγικά ήταν μια χαρά, αν και δεν τρελένομαι για τέτοιο στυλ αμάξι, προτιμώ τα μικρά όπως το Cupra Born.
oykas2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Και τώρα μπορώ να προβλέψω τις επόμενες ανησυχίες του φίλτατου Θωμά: Γιατί δεν έχει ηλιοροφή; Γιατί βγήκε το facelift που έχει τα πάντα όλα;;; Και τι θα κάνει τώρα ο δαιμόνιος πωλητής που συνήθισε τόσα χρόνια πρήξι... Sorry, να εξυπηρετεί τον αγαπητό του πελάτη;;;
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Και τώρα μπορώ να προβλέψω τις επόμενες ανησυχίες του φίλτατου Θωμά: Γιατί δεν έχει ηλιοροφή; Γιατί βγήκε το facelift που έχει τα πάντα όλα;;; Και τι θα κάνει τώρα ο δαιμόνιος πωλητής που συνήθισε τόσα χρόνια πρήξι... Sorry, να εξυπηρετεί τον αγαπητό του πελάτη;;; Τους το είπα κατα την παραλαβή "Τα λέμε όταν έρθει το facelift με ηλιοροφή" 🤣 11
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Τους το είπα κατα την παραλαβή "Τα λέμε όταν έρθει το facelift με ηλιοροφή" 🤣 Παω να φορτωσω το "αγροτικο" τα σύνεργα να ειναι ετοιμο 1
Grim Ripper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε Παω να φορτωσω το "αγροτικο" τα σύνεργα να ειναι ετοιμο Mobile detailer είσαι; 😛 Έχεις και νερό μαζί σου για το πλύσιμο;
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Mobile detailer είσαι; 😛 Έχεις και νερό μαζί σου για το πλύσιμο; τα παντα ολα εχω εκτος απο νερο και γεννητρια να πουμενε, πεπονια , καρπουζα ο΄τι παρεις 100 αστο κατω αυτο κανει διακοσα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 2
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε τα παντα ολα εχω εκτος απο νερο και γεννητρια να πουμενε Νερό έχω Γεννήτρια τι την θές ρε Θηρίο ?
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Νερό έχω Γεννήτρια τι την θές ρε Θηρίο ? ετσι να μη βρω κατι που δεν εχω ? Πριζα εχεις στην πυλωτη? Α ακυρο αν ειναι πρωι δεν θα χρειαστουμε τα προβολια Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs
oykas2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 17 minutes ago, tsofras said: Τους το είπα κατα την παραλαβή "Τα λέμε όταν έρθει το facelift με ηλιοροφή" 🤣 Βάλε Athens Free Radio!!! (τέλειο και το καντράν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις