imr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 23 minutes ago, tsofras said: Να σου πω Σε σύγκριση με ένα T-Roc ας πούμε είναι 7 χιλιάρικα επάνω Τα αξίζει ως σύνολο ? Θα έλεγα όχι αν το βλέπουμε με απλά οικονομικά κριτήρια και τι αγοράζεις με τα λεφτά που παίρνεις Τα αξίζει αν είσαι σαν και εμένα και κοστολογείς εμφάνιση - αίσθηση ? Ναι τα αξίζει Η μόνη επόμενη επιλογή που είχα και ζορίστηκα ήταν το νέο Civic Μεσαία έκδοση με λίγο παραπάνω τόκους και φόρους στην 10ετία βγαίνει κοντά 5 χιλιάρικα επάνω Και ειλικρινά δεν μου άρεσε τόσο όσο αυτό , αλλά γλυκοκοίταζα την αξιοπιστία , τον 2λιτρο υβριδικό με τα 31.5 κιλά ροπής και το 0-100 σε 6.8 σε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο υπέρβαση το Formentor οπότε το civic θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη , με ένα δίλιτρο στην Ελλάδα και έναν αντιπρόσωπο που δεν γνωρίζω Άλλη επιλογή δεν υπήρξε και η Χ2 στα 40 ωραία ήταν αλλά προτιμώ το καγκούρικο Φορμεντατορ όπως λέει και ο @mp123 Ε για αυτό λέω για το value, η x2 είναι περισσότερο αμάξι σε παρόμοια λεφτά, η το countryman με λιγότερα, με την έκπτωση που είπες. Φυσικά αυτά είναι καθαρά τεχνικά, αξίζει να δώσεις 2-3κ επειδή σου αρέσει κάτι, δεν είναι μεγάλο ποσό. Απλά συζήτηση μα γίνεται. Καλά έκανες και δεν έδωσες πχ 32 για Countryman και να μην σαρέσει ενώ με λίγα παραπάνω έχεις κάτι που σου αρέσει.
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, imr είπε Ε για αυτό λέω για το value, η x2 είναι περισσότερο αμάξι σε παρόμοια λεφτά, η το countryman με λιγότερα, με την έκπτωση που είπες. Φυσικά αυτά είναι καθαρά τεχνικά, αξίζει να δώσεις 2-3κ επειδή σου αρέσει κάτι, δεν είναι μεγάλο ποσό. Απλά συζήτηση μα γίνεται. Καλά έκανες και δεν έδωσες πχ 32 για Countryman και να μην σαρέσει ενώ με λίγα παραπάνω έχεις κάτι που σου αρέσει. Ευχαριστώ (πάλι δεν έχω reactions , αμαν αυτό το limit)
NovaLacertae Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μπράβο Θωμά για την επιλογή σου, καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς στον μεγιστο βαθμό! 1
and_64 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 @tsofras καλοταξιδο, κανονίζουμε photoshoot άμα ψήνεσαι σε κάποια φάση! 1
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Μπράβο Θωμά για την επιλογή σου, καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς στον μεγιστο βαθμό! 3 λεπτά πριν, and_64 είπε @tsofras καλοταξιδο, κανονίζουμε photoshoot άμα ψήνεσαι σε κάποια φάση! Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά 1
c-max Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να εισαι καλα να το χαρεις!! Ασχετο. Εθεαθει να ανεβαινει την Αλιμου ο "Flash" της Marvel Πριν κανα πενταλεπτο!! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από c-max
thodoris20s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο Θωμά! Τούμπανο το αυτοκίνητο! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι!
NTC Labs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, c-max είπε Να εισαι καλα να το χαρεις!! Ασχετο. Εθεαθει να ανεβαινει την Αλιμου ο "Flash" της Marvel Πριν κανα πενταλεπτο!! ο ηθοποιος εννοεις? ο Ezra?
lefkrc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο! Το χρώμα ειναι εξαιρετικό, το έχω δει, πολύ καλή επιλογή!
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλοτάξιδο! Το έχω πετύχει κι εγώ από κοντά, πολύ εντυπωσιακό και το αμάξι και το χρώμα!
dstilio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tsofras said: Α και φτάσαμε κοντά στις 400 σελίδες και απο εδώ Οπότε 800 σελίδες και 3 αμάξια μετά το βρήκαμε 😂 Μηδέ προ του τέλους μακάριζε… Αν το βρήκαμε ή όχι θα φανεί μετά από τα πρώτα ταξίδια και την ανταπόκριση της μέσης. Αου εύχομαι να το βρήκες Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από dstilio
oykas2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 @tsofras καλοτάξιδο Θωμά, πολλά και απροβλημάτιστα χλμ να έχετε. Όπως έχω πει κάπου θα ένα σε αυτό το νήμα, στην γειτονιά του πεθερού μου σταθμεύει ένα τέτοιο και κάθε φορά που πηγαίνω προς τα κει, με πιάνω να το χαζεύω για όση ώρα μπορώ. Δική μου άποψη; από τα πιο όμορφα που βλέπω, σημαντικό και για μένα ότι είναι crossover και όχι SUV, μέσα μπορεί να είναι κλασικό στυλ vag, παρ' όλα αυτά έχει πινελιές που δείχνουν ξεχωριστές. Επίσης ακριβό για τώρα, όπως όλα φυσικά, αλλά η γνώμη μου; μια ζωή την έχουμε, αν δεν την απολαύσουμε τώρα όπως μπορούμε, τότε πότε; τα γούστα πληρώνονται, αλλά αξίζουν. Και Θωμά, θέλουμε πολλές φωτογραφίες, βίντεο κλπ κλπ κλπ
Maurikycli Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Να ενημερωσω σε αυτο το σημειο οτι χθες πραγματοποιηθηκε η μεταβιβαση χωρις προβληματα. Μονος μου, χωρις δικηγορο ή συμβολαιογραφο και ψαχνοντας την διαδικασια απο το ιντερνετ. Συνολικα σε 4 εβδομαδες πηγα σε 4 υπηρεσιες ( οι 2 ηταν αναγνωριστικες για να δω τι μπορω να μαθω και 2 για να κανω την δουλεια μου) Εχω χαρτι για να παραλαβω την τελικη αδεια στις 15/10. Εκανα ολη την διαδικασια χωρις ΚΕΠ πηγαινοντας στην ΔΟΥ και στο Υπουργειο μεταφορων. Αν την γνωριζα την διαδικασια και μπορουσα να παρω αδεια απο τη δουλεια μου θα μου επαιρνε 2 μερες το πολυ. (απο την στιγμη που εχω την αποφαση του Ειρηνοδικειου) Το αναφερω γιατι αυτα που γραφηκαν παραπανω για 1-1μιση χρονο μου φανηκαν τρελα, και τελικα ηταν. Επισης για να μπορει να το βρει καποιος και να βοηθηθει ή να ρωτησει οτι θελει τωρα που υπαρχει μια προσφατη εμπειρια της διαδικασιας μεταβιβασης αυτοκινητου απο κληρονομια. Έπεσες σε " λογικές " υπηρεσίες Ωπ! Έγινε η αποκάλυψη. Καλούς δρόμους και καλοτυχο το νέο απόκτημα @tsofras !
war Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 12:57 ΠΜ, war είπε Τον πήρε ο πωλητής του που έμαθε ότι πούλησε το Leon (σίγουρα τριγυρίζει και εδώ μέσα 👀), του έσκασε δεύτερη προσφορά (αν θυμάμαι καλά του είχε κάνει μια πρόσφατα) για το Formentor που δυσκολεύτηκε να αρνηθεί σκεπτόμενος κιόλας ότι μέχρι να έρθει μπορεί να το μετανιώσει κιόλας! 🤔 Δώσε σημάδι ότι το βρήκα 🫣 Σας παρακολουθώ χρόνια ολόκληρα με ενδιαφέρον, έχω γράψει λίγες φορές αλλά κερδίζω κάτι που βρήκα μέχρι και το σενάριο; 😂 Στα σοβαρά, @tsofras καλορίζικο και καλοτάξιδο. Να το απολαμβάνεις, είναι πανέμορφο το αυτοκίνητο και ας είναι αυτό το τυχερό που θα σε συντροφεύσει για πολλά χρόνια! Αν και είμαστε πολύ μακρυά (άλλη άκρη Ελλάδας) χθες το πρωί από ένα coffee point που πέρασα οδηγώντας είδα ένα Formentor από έξω, παίζει να είναι ίδιο χρωμα με το δικό σου, μου έκλεψε τη μάτια εννοείται και στιγμιαία σκέφτηκα εδώ την όλη συζήτηση (είδες τι μας έχεις κάνει!).
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά Παρέλαβα 47 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις