Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

O Toμ έχει μια σταθερότητα, πιστός στο VAG και κάθε φορά αύξηση μεγέθους.

Έτσι απ' το μικρό Ibiza

πήγε στο πιο μεγάλο

και μετά στο πιο μεγάλο Formentor

άρα ή συνέχεια θα είναι κάπως έτσι (πιστός στο vag πάντα)

και στο τέλος θα βαρεθεί και θα καταλήξει στο 125

πέθανα

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπραβο μωρε Θωμαρα! 

πραγματικα, απο τα αμαξια που δεν εχουν "κουρασει" στο ματι, και σχεδον καθε φορα θα γυρισεις να το κοιταξεις. 

να το χαρειτε οσο δεν παει με τη φαμιλια! ευγε! 

μετα τις φωτο πυλωτης που αναμενουμε ολοι, γραψε και τι φοραει/εκδοση! ❤️

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

E άντε ας βάλω και την τελική φωτό

Το χρώμα παιδιά χάνει πολύ σε φωτογραφίες , σε φάση που δεν με ξετρέλαινε

Αν το δεις όπως στο φως της αντιπροσωπείας , στο φώς του ηλίου ή το βράδυ που το είδα στο υπόγειο με φως στο γκαραζ

Είναι διαφορετικό και στις 3 φάσεις και είναι πολύ ωραίο . Ειδικά το βράδυ δεν έχει καμία σχέση

IMG_20231003_161751.jpg.c785029fa2779ec4109b074f349f0f24.jpg

Τώρα για να μην γράψω ολόκληρη ιστορία για την απόφαση

Απλά ήταν το μόνο σύνολο που μου άρεσε και θα ήμουν χαρούμενος κατα την παραλαβή.

Όλα τα υπόλοιπα θα ήταν απλά επιλογές λόγω χαμηλότερης αξίας ή καλύτερης θεωρητικής αξιοπιστίας ή υβριδικότητας κτλ κτλ κτλ

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η τιμή αγοράς και τίποτα άλλο

Όταν πήγα να υπογράψω προχθές και χέστηκα απο την χαρά μου κατάλαβα ότι απλά είναι η σωστή επιλογή για εμένα

Και ναι είμαι χεσμένος εδώ και 3 μέρες , απο την αγορά του προηγούμενου Leon (μκ3) είχα να νιώσω έτσι , γιατί το παίρνω όπως ακριβώς το θέλω (οκ μόνο ηλιοροφή δεν έχει) , αυτόματο , άνετο σε χώρους και τούμπανο στα μάτια μου.

Ελπίζω να μου βγεί απροβλημάτιστο , αλλά ειλικρινά αν δεν βγεί κάποιο μοντέλο που θα με ενθουσιάσει , θα ήθελα να το κρατήσω και απλά να το φτιάχνω  ό,τι και να βγάλει

Αυτά καλές αγορές εύχομαι σε όλους και σας ευχαριστώ θερμά που ήσασταν παρέα μου τα τελευταία 3 χρόνια με τις ανησυχίες μου 🥰

Αύριο αφού το σενιάρει ο ειδικός της παρέας

Καλοταξιδο και απροβλημάτιστο να ειναι. Θα το χαρείς 1000% αφου εκει πηγαινες εξ΄αρχής. 

ΥΓ Χρωστάω φωτό απο Α3 υπομονη μεχρι αυριο που θα κανει το πρώτο του μπανάκι. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ποιο μοτέρ φοράει? dsg7?

2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

μπραβο μωρε Θωμαρα! 

πραγματικα, απο τα αμαξια που δεν εχουν "κουρασει" στο ματι, και σχεδον καθε φορα θα γυρισεις να το κοιταξεις. 

να το χαρειτε οσο δεν παει με τη φαμιλια! ευγε! 

μετα τις φωτο πυλωτης που αναμενουμε ολοι, γραψε και τι φοραει/εκδοση! ❤️

Cupra Formentor Pack 1.5 150 / DSG7 DQ381 υγρού τύπου

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalmik είπε

Eρώτηση (νευρικής) κρίσεως: εδώ τελειώνει το νήμα?

Οι δικές μου ανησυχίες τελειώνουν για Χ διάστημα γιατί ξέρω ποιος είμαι. Πιστεύω τουλάχιστον για μία 4ετία που είναι το δάνειο οπότε δεν το διώχνεις εύκολα 🤣

Ειλικρινά θα ήθελα να μην ασχοληθώ για μία δεκαετία , τώρα αν με πιάσει η τρέλα ξανά , θα δείξει , η εμπειρία έχει δείξει ότι αν μου αρέσει κάτι στο σύνολο δεν θέλω να το διώξω (όπως το Leon mk3 που τελικά το σκυλομετάνιωσα)

Οι δικές σας ανησυχίες μπορούν να συνεχίσουν κάλλιστα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούμε αν θέλετε να γράψουμε στο ίδιο νήμα και τις δικές μας ανησυχίες!

Θα κρατήσει αιώνες...

Μετά το insomnia θα μας στήσει αγάλματα 

Επεξ/σία από polyvios
  • Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, tsofras said:

Οι δικές μου ανησυχίες τελειώνουν για Χ διάστημα γιατί ξέρω ποιος είμαι. Πιστεύω τουλάχιστον για μία 4ετία που είναι το δάνειο οπότε δεν το διώχνεις εύκολα 🤣

Ειλικρινά θα ήθελα να μην ασχοληθώ για μία δεκαετία , τώρα αν με πιάσει η τρέλα ξανά , θα δείξει , η εμπειρία έχει δείξει ότι αν μου αρέσει κάτι στο σύνολο δεν θέλω να το διώξω (όπως το Leon mk3 που τελικά το σκυλομετάνιωσα)

Οι δικές σας ανησυχίες μπορούν να συνεχίσουν κάλλιστα

Είναι μια χαρά αμάξι, πολύ καλό σαν σύνολο. 

Το μόνο 'θέμα' μου με το συγκεκριμένο είναι ότι τσιμπημένη τιμή. 

Κατά τα άλλα σου καλύπτει τα πάντα και καλά έκανες, αφού αυτό ήθελες από την αρχη

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poihths είπε

πάντως αυτός ο πολιτής πρέπει ναχει πάρει τόσα bonus από τις δικές σου πωλήσεις όσο κόστησε τo formentor

Ο συγκεκριμένος πωλητής αξίζει τα λεφτά του , γιατί αν σκεφτείτε πόσο σας έχω ζαλίσει εσάς εδώ και 3 χρόνια φανταστείτε τι έχει γίνει με αυτόν.

Δεν υπάρχει email / τηλέφωνο που να μην μου έχει απαντήσει , τώρα που πούλαγα το Leon έτρεχε σαν τον Βέγγο να μου αποδείξει ότι το αμάξι δεν έχει κάτι και είναι ο λόγος που αισθάνομαι μία ασφάλεια αν γίνει κάποια μεγάλη στραβή

Προφανώς μετα απο 4 χρόνια έχω αναπτύξει σχέσεις με τους 4 πωλητές και με τον οικονομικό διευθυντή , όπως και να έχει είναι η εισαγωγική αυτή η αντιπροσωπεία

Αχρείαστοι να είναι , αλλά με κερδίζει η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων και ενώ το αμάξι το είχα βρεί πινακιδομένο χωρίς Pack σε άλλη αντιπροσωπεία , προτίμησα να το πάρω απο εκεί λίγο ακριβότερα , όχι τόσο λόγω του Pack αλλά λόγω του πωλητή

Ααα και ο περίεργος τεχνικός που με ειρωνευόταν έφυγε (άσχετο αλλά και σχετικό)

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

προτίμησα να το πάρω απο εκεί λίγο ακριβότερα , όχι τόσο λόγω του Pack αλλά λόγω του πωλητή

επικροτώ🙂

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Είναι μια χαρά αμάξι, πολύ καλό σαν σύνολο. 

Το μόνο 'θέμα' μου με το συγκεκριμένο είναι ότι τσιμπημένη τιμή. 

Κατά τα άλλα σου καλύπτει τα πάντα και καλά έκανες, αφού αυτό ήθελες από την αρχη

Να σου πω

Σε σύγκριση με ένα T-Roc ας πούμε είναι 7 χιλιάρικα επάνω

Τα αξίζει ως σύνολο ? Θα έλεγα όχι αν το βλέπουμε με απλά οικονομικά κριτήρια και τι αγοράζεις με τα λεφτά που παίρνεις

Τα αξίζει αν είσαι σαν και εμένα και κοστολογείς εμφάνιση - αίσθηση ? Ναι τα αξίζει

Η μόνη επόμενη επιλογή που είχα και ζορίστηκα ήταν το νέο Civic

Μεσαία έκδοση με λίγο παραπάνω τόκους και φόρους στην 10ετία βγαίνει κοντά 5 χιλιάρικα επάνω

Και ειλικρινά δεν μου άρεσε τόσο όσο αυτό , αλλά γλυκοκοίταζα την αξιοπιστία , τον 2λιτρο υβριδικό με τα 31.5 κιλά ροπής και το 0-100 σε 6.8 σε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο

υπέρβαση το Formentor οπότε το civic θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη , με ένα δίλιτρο στην Ελλάδα και έναν αντιπρόσωπο που δεν γνωρίζω

Άλλη επιλογή δεν υπήρξε και η Χ2 στα 40 ωραία ήταν αλλά προτιμώ το καγκούρικο Φορμεντατορ όπως λέει και ο @mp123

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το νημα θα εχει να κανει με τις ανησυχίες του απο εδω και περα πως θα βγαζει τις κουτσουλιες και πως να ανοιγει την πορτα χωρις να αγγιζει το χερουλι, α ξεχασα εχουμε αλλο για αυτα :)

• Like 1

• Δημιουργία νέου...