Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορμεντορ λοιπόν!

Η λογική επιλογή για εσένα με βάση ότι σκεφτόσουν και έλεγες τον τελευταίο καιρό.

Καλορίζικο και σου εύχομαι να είναι αυτό που ήθελες!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

E άντε ας βάλω και την τελική φωτό

Το χρώμα παιδιά χάνει πολύ σε φωτογραφίες , σε φάση που δεν με ξετρέλαινε

Αν το δεις όπως στο φως της αντιπροσωπείας , στο φώς του ηλίου ή το βράδυ που το είδα στο υπόγειο με φως στο γκαραζ

Είναι διαφορετικό και στις 3 φάσεις και είναι πολύ ωραίο . Ειδικά το βράδυ δεν έχει καμία σχέση

IMG_20231003_161751.jpg.c785029fa2779ec4109b074f349f0f24.jpg

Τώρα για να μην γράψω ολόκληρη ιστορία για την απόφαση

Απλά ήταν το μόνο σύνολο που μου άρεσε και θα ήμουν χαρούμενος κατα την παραλαβή.

Όλα τα υπόλοιπα θα ήταν απλά επιλογές λόγω χαμηλότερης αξίας ή καλύτερης θεωρητικής αξιοπιστίας ή υβριδικότητας κτλ κτλ κτλ

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η τιμή αγοράς και τίποτα άλλο

Όταν πήγα να υπογράψω προχθές και χέστηκα απο την χαρά μου κατάλαβα ότι απλά είναι η σωστή επιλογή για εμένα

Και ναι είμαι χεσμένος εδώ και 3 μέρες , απο την αγορά του προηγούμενου Leon (μκ3) είχα να νιώσω έτσι , γιατί το παίρνω όπως ακριβώς το θέλω (οκ μόνο ηλιοροφή δεν έχει) , αυτόματο , άνετο σε χώρους και τούμπανο στα μάτια μου.

Ελπίζω να μου βγεί απροβλημάτιστο , αλλά ειλικρινά αν δεν βγεί κάποιο μοντέλο που θα με ενθουσιάσει , θα ήθελα να το κρατήσω και απλά να το φτιάχνω  ό,τι και να βγάλει

Αυτά καλές αγορές εύχομαι σε όλους και σας ευχαριστώ θερμά που ήσασταν παρέα μου τα τελευταία 3 χρόνια με τις ανησυχίες μου 🥰

Αύριο αφού το σενιάρει ο ειδικός της παρέας

Μπράβο Θωμά εργαλείο πήρες, τούμπανο είναι όπως το λες!! Ασφαλείς και χαμογελαστές διαδρομές εύχομαι!!🫡

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν το δεις όπως στο φως της αντιπροσωπείας , στο φώς του ηλίου ή το βράδυ που το είδα στο υπόγειο με φως στο γκαραζ

Είναι διαφορετικό και στις 3 φάσεις και είναι πολύ ωραίο . Ειδικά το βράδυ δεν έχει καμία σχέση

Απλά ήταν το μόνο σύνολο που μου άρεσε και θα ήμουν χαρούμενος κατα την παραλαβή.

Όλα τα υπόλοιπα θα ήταν απλά επιλογές λόγω χαμηλότερης αξίας ή καλύτερης θεωρητικής αξιοπιστίας ή υβριδικότητας κτλ κτλ κτλ

Όταν πήγα να υπογράψω προχθές και χέστηκα απο την χαρά μου κατάλαβα ότι απλά είναι η σωστή επιλογή για εμένα

Και ναι είμαι χεσμένος εδώ και 3 μέρες , απο την αγορά του προηγούμενου Leon (μκ3) είχα να νιώσω έτσι , γιατί το παίρνω όπως ακριβώς το θέλω (οκ μόνο ηλιοροφή δεν έχει) , αυτόματο , άνετο σε χώρους και τούμπανο στα μάτια μου.

Ελπίζω να μου βγεί απροβλημάτιστο , αλλά ειλικρινά αν δεν βγεί κάποιο μοντέλο που θα με ενθουσιάσει , θα ήθελα να το κρατήσω και απλά να το φτιάχνω  ό,τι και να βγάλει

Αυτά καλές αγορές εύχομαι σε όλους και σας ευχαριστώ θερμά που ήσασταν παρέα μου τα τελευταία 3 χρόνια με τις ανησυχίες μου 🥰

Καλοτάξιδο !

Σαν ψέμα φαινεται :D

το παρέλαβες ; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zanskou είπε

Καλοτάξιδο !

Σαν ψέμα φαινεται :D

το παρέλαβες ; 

Σήμερα κατα τις 16.00 θα έρθουν οι πινακίδες οπότε θα πάω να το πάρω

• Like 7
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είμαι πολύ υπέρ της επιλογής σου και ξέρεις ότι είμαι και εγώ με αίμα VAG και ειδικά SEAT-CUPRA, παρόλο ότι πήρα KIA.

Για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή και ελπίζω να μην έχεις τα ιδιαίτερα προβλήματα του infotainment που ξέρουμε και διαβάζουμε.
Και τέλος, πιστεύω ότι θα ξεφύγει λίγο και το οδηγικό σου αίσθημα από hatchback σε SUV, μόλις το συνηθίσεις. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα και εγώ φεύγοντας από crossover A4 στο SPORTAGE.
Όπως και να έχει, νιώθω την ανυπομονησία σου και την χαρά σου και συμμερίζομαι...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polyvios είπε

Είμαι πολύ υπέρ της επιλογής σου και ξέρεις ότι είμαι και εγώ με αίμα VAG και ειδικά SEAT-CUPRA, παρόλο ότι πήρα KIA.

Για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή και ελπίζω να μην έχεις τα ιδιαίτερα προβλήματα του infotainment που ξέρουμε και διαβάζουμε.
Και τέλος, πιστεύω ότι θα ξεφύγει λίγο και το οδηγικό σου αίσθημα από hatchback σε SUV, μόλις το συνηθίσεις. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα και εγώ φεύγοντας από crossover A4 στο SPORTAGE.
Όπως και να έχει, νιώθω την ανυπομονησία σου και την χαρά σου και συμμερίζομαι...

Όταν πήγα να το κλείσω είχε και ένα Cupra Leon 1.5 φορτωμένο με σχεδόν όλο τον κατάλογο και μου το άφηνε 36 χιλιάρικα

Το σκέφτηκα λίγο λόγω της ηλιοροφής και του Hatchback αλλά είπα ας πάω σε αυτό για να έχω χώρους , ράγες και ανεξάρτητη ανάρτηση. Είναι και πιο τούμπανο σαν αμάξι , έπαιξε μεγάλο ρόλο το διήμερο test drive που δεν ήθελα να το γυρίσω πίσω.

Και επειδή δεν είναι SUV αλλά cross over για αυτό και το επέλεξα , αν δεν αλλάξω μυαλά δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ καθαρό SUV (ποτέ μη λες ποτέ βέβαια)

Τώρα για το infotainment το τελευταίο update που έχει βγεί έχει λύσει τα περισσότερα θέματα απο ότι διαβάζω τόσο καιρό

Θα δείξει

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@paylidis Αυτή τη στιγμή απουσιαζουμε , αφήστε μηνυμα μ¨ετά την χαραχτηριστική φράση " ασχολουμαι με βαγκίτη ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! "

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

@paylidis Αυτή τη στιγμή απουσιαζουμε , αφήστε μηνυμα μ¨ετά την χαραχτηριστική φράση " ασχολουμαι με βαγκίτη ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! "

οριστε ασχολεισαι ηδη με το θωμα, why not? 🤣

• Δημιουργία νέου...