Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σατανάδες της μινι… δλδ ποσό έπεφτε; 31; Δελεαστικό δε λέω…

Μπορεί και λίγο λιγότερο, τι να το κάνεις αν δεν σου αρέσει όμως

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελπίζω να προχώρησες σε cupra formentor. Ήταν το μόνο που σε έκανε να το σκέφτεσαι παραπάνω, αλλά σε κράταγε πίσω το οικονομικό. Οπότε θα ξηλωθείς που θα ξηλωθείς, τουλάχιστον να νιώσεις ότι πήρες κάτι που σε έκανε χαρούμενο. 

Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με τους αγαπημένους σου!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν ξέρω απο αντιπροσωπείες αυτές τις λάμπες μόνο σε έναν τις είδα. Καλός stalker θα ήμουν 😂

καλοταξιδοοοοοο

Edit : καλά μπορεί και όχι 😅

Επεξ/σία από FiLw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2023 στις 2:58 ΜΜ, Maurikycli είπε

Μην είσαι τόσο αισιόδοξος, σε εμάς πήρε 1,5 χρόνια  από τότε που αρχίσαμε να το τρέχουμε μέχρι  να εκδοθεί η νέα άδεια.

Είχα ανάλογη περίπτωση αλλά με την εύκολη εκδοχή καθώς ζει η μητέρα μου.

Χρειάζεσαι το σχετικό χαρτί από πρωτοδικείο για τη κληρονομιά (από 1 βδομάδα ως ένα μήνα)

Χρειάζεσαι δικηγόρο ή συμβολαιογράφο για να κάνει "τα χαρτιά" της κληρονομιάς.

Κατάθεση αυτών στην εφορία (είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά)

Αναμονή για να τα ελέγξει και βγάλει τον πιθανό φόρο (σε μας δεν είχε αλλά της πήρε 5 μήνες).

Μετά πρέπει να πάρεις βεβαίωση περί μη οφειλής  τελών κυκλοφορίας από την ανάλογη ΔΟΥ αυτοπροσώπως. (Για τους εν ζωή  το βγάζεις ηλεκτρονικά σε 1 δευτερόλεπτο).

Τέλος πας σε κεπ ή στην ανάλογη διεύθυνση μεταφορών για την έκδοση της άδειας στο όνομά σου (μεταβίβαση). Λόγω απόστασης πήγαμε σε κεπ και πήρε 4 μήνες. Σε αυτό το στάδιο μας ζητήθηκε δελτίο ελέγχου από ΚΤΕΟ σε ισχύ. Κάπου είχε χαθεί η αίσθηση του χρόνου και νόμιζα ότι είχε λήξει και είχα φτάσει στον προβληματισμό πώς θα πάει ανασφάλιστο όχημα στο κτεο (ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια). Μέχρι τιμές για γερανό είχα αρχίσει να ψάχνω. Ευτυχώς έκανα τον κόπο να κοιτάξω το χαρτί του κτεο και ευτυχώς δεν είχε λήξει!

Αυτή η εμπειρία είναι από των Ιούνιο που μας πέρασε. Δεν ξέρω αν κάποιο στάδιο έχει απλοποιηθεί .

* Εικάζω ότι αν κινηθείς πιο γρήγορα μπορείς να ρίξεις την διάρκεια αναμονής στους 10-12 μήνες

Να ενημερωσω σε αυτο το σημειο οτι χθες πραγματοποιηθηκε η μεταβιβαση χωρις προβληματα.

Μονος μου, χωρις δικηγορο ή συμβολαιογραφο και ψαχνοντας την διαδικασια απο το ιντερνετ.

Συνολικα σε 4 εβδομαδες πηγα σε 4 υπηρεσιες ( οι 2 ηταν αναγνωριστικες για να δω τι μπορω να μαθω και 2 για να κανω την δουλεια μου) Εχω χαρτι για να παραλαβω την τελικη αδεια στις 15/10. Εκανα ολη την διαδικασια χωρις ΚΕΠ πηγαινοντας στην ΔΟΥ και στο Υπουργειο μεταφορων.

Αν την γνωριζα την διαδικασια και μπορουσα να παρω αδεια απο τη δουλεια μου θα μου επαιρνε 2 μερες το πολυ. (απο την στιγμη που εχω την αποφαση του Ειρηνοδικειου)

Το αναφερω γιατι αυτα που γραφηκαν παραπανω για 1-1μιση χρονο μου φανηκαν τρελα, και τελικα ηταν. Επισης για να μπορει να το βρει καποιος και να βοηθηθει ή να ρωτησει οτι θελει τωρα που υπαρχει μια προσφατη εμπειρια της διαδικασιας μεταβιβασης αυτοκινητου απο κληρονομια.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Σε ford πήγες; Προσπαθώ να καταλάβω εάν το δίπλα αμάξι είναι Ford. 😛

ΦαουΒε μου μοιάζει το διπλανό αχχχμμμμμμ :rolleyes:

Δημοσ.

image.png.1115340768a6f0362133e8a3f0761424.png

αυτες είστε ! 

@mp123 κάτι ξέρεις εσυ μεγάλε παίχτη!

8 ώρες πριν, tsofras είπε

Μπορεί και λίγο λιγότερο, τι να το κάνεις αν δεν σου αρέσει όμως

😳😳😳

χμμμμ πολύ καλή τιμή θα έβγαινε ομολογουμένως 

Δημοσ.

Στo ξυλινο κατασκευασμα στο background ειναι η απαντηση 😋

(κ τα προβολακια οπως ειχα πει, τα εχω δει στην κηφισιας σε συγκεκριμενη αντιπροσωπεια)

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...