paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε δειχνει υπεροχο το Skoda! βεβαια εκει ειδαμε λογικα την σουπερ ντουπερ χαι λουξ εκδοση του.. κοιτα, το καλο ειναι οτι η σκοντα συγκριτικα με τα υπολοιπα αδερφακια του γκρουπ γενικα δε τσιγκουνευεται τον εξοπλισμο, ακομα δηλαδη και στις μεσαίες εκδοσεις τους ειναι υπερπληρη! Προσωπικα εχοντας συμβιώσει με 2 σκοντα για καιρο, δε βρισκω κανενα απολύτως αρνητικό, ουτε και αντιμετώπισα καποια βλαβη που θα με απετρεπε στο να ξαναγορασω καποιο. Το μονο που μου εβγαλε το καμικ στις ~35Κ χλμ ήταν δισκο πλατω, πραγμα συνηθες σε ολα τα φυσικου αεριου του γκρουπ, το οποιο στο αλλαζουν εντος εγγυησης χωρις πολλα πολλα - και χωρις να εχει πρακτικα προβλημα, απλα υπο συγκεκριμενες συνθηκες -ανηφορα σε οπισθεν - σφυριζε, και στον αντικαθιστουσαν με νεο κωδικο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από paylidis 2
Parolos4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δεν υπήρχε πιο χαρακτηριστική φωτογραφία εντωμεταξυ, σαν να έβαλες το αυτοκίνητο.
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Δεν υπήρχε πιο χαρακτηριστική φωτογραφία εντωμεταξυ, σαν να έβαλες το αυτοκίνητο. E ναι... το βλεπω και στη κηφισιας κολλημενος καμια φορα...
Johnkeppas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μήπως λέω μήπως, και μου ήρθε επειδή το είδα στο δρόμο και φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από αυτά που θέλει ο @tsofras, μήπως είναι το Taigo;
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Johnkeppas είπε Μήπως λέω μήπως, και μου ήρθε επειδή το είδα στο δρόμο και φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από αυτά που θέλει ο @tsofras, μήπως είναι το Taigo; μπαααααααα... ασε που ειναι τερμα basic σαν αμαξι, ενα φουσκωμενο πολο... δε θα καταδεχοταν!
james01gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, tsofras είπε Έτσι όπως είναι τραβηγμένη η φωτό , λίγο αμάξι θα έχει αύριο 🤣 Αλλιώς 1.99Ε το κουτάκι 3.99Ε τα 4 6.99Ε συνδρομή (link για εμφάνιση) 9.99Ε Digital Deluxe Edition (Αντιπροσωπεία για την παράδοση) 15.99Ε Ultimate Edition ( Θα έρχεστε μαζί στην αναζήτηση για το επόμενο) 21.99Ε No Hope Edition ( Μου κλείνετε το επόμενο αμάξι χωρίς να ξέρω τι είναι) Φτιάξε ένα onlyfans καλύτερα. 1
oykas2001 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, james01gr said: Φτιάξε ένα onlyfans καλύτερα. Είπε κάποιος πρότερα (sorry που δεν θυμάμαι ποιος): OnlyCars... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από oykas2001 2 1
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Αύριο παραλαμβάνω Σας το τρέχω λίγο με την παρουσίαση Στην φωτό μέσα απο την έκθεση που θα δείτε , κρατήστε ότι το χρώμα live δεν είναι όπως φαίνεται 😁 οκ μινι spoiler , Countryman δεν είναι , με πήραν όταν πήγαινα να υπογράψω εγγύηση κτλ απο την Mini να μου πουν ότι έχουν 2000ε έκπτωση σε κάποια ετοιμοπαράδοτα (αν τυχών ενδιαφέρεται κάποιος) 3
polyvios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Αύριο παραλαμβάνω Σας το τρέχω λίγο με την παρουσίαση Στην φωτό μέσα απο την έκθεση που θα δείτε , κρατήστε ότι το χρώμα live δεν είναι όπως φαίνεται 😁 οκ μινι spoiler , Countryman δεν είναι , με πήραν όταν πήγαινα να υπογράψω εγγύηση κτλ απο την Mini να μου πουν ότι έχουν 2000ε έκπτωση σε κάποια ετοιμοπαράδοτα (αν τυχών ενδιαφέρεται κάποιος) Εεεεε είναι άδικο... εγώ δεν ξέρω από τις αντιπροσωπεύει Αθήνα! 😁😆
Grim Ripper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Σε ford πήγες; Προσπαθώ να καταλάβω εάν το δίπλα αμάξι είναι Ford. 😛
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Σε ford πήγες; Προσπαθώ να καταλάβω εάν το δίπλα αμάξι είναι Ford. 😛 Σε όλες πήγα Εκτός απο Toyota , Mazda , Fiat, Honda , Mercedes
lefkrc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Με έβαλες σε λαγωνικό mode νυχτιάτικα...έχεις pm! 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αύριο παραλαμβάνω Σας το τρέχω λίγο με την παρουσίαση Στην φωτό μέσα απο την έκθεση που θα δείτε , κρατήστε ότι το χρώμα live δεν είναι όπως φαίνεται 😁 οκ μινι spoiler , Countryman δεν είναι , με πήραν όταν πήγαινα να υπογράψω εγγύηση κτλ απο την Mini να μου πουν ότι έχουν 2000ε έκπτωση σε κάποια ετοιμοπαράδοτα (αν τυχών ενδιαφέρεται κάποιος) Σατανάδες της μινι… δλδ ποσό έπεφτε; 31; Δελεαστικό δε λέω…
Προτεινόμενες αναρτήσεις