polyvios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Είσαι on topic 🤣 Εγώ άλλες ανησυχίες δεν έχω προς το παρών , και ελπίζω να μην έχω τώρα κοντά πάλι 😅 Χα χα χα, ηρεμεις τώρα! Μετά θα έχεις άλλες ανησυχίες... Ηρεμία και υπομονη 2
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, tsofras είπε Είσαι on topic 🤣 Εγώ άλλες ανησυχίες δεν έχω προς το παρών , και ελπίζω να μην έχω τώρα κοντά πάλι 😅 Είμαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή για σένα👍 3
poihths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 10 minutes ago, atrigane said: Είμαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή για σένα👍 για 4η φορά 😄
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, poihths είπε για 4η φορά 😄 Να παραφράσω τον Γκάλη, "είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι την επόμενη καλύτερη" 3
andreas.v Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και από μένα. Διαβάζω χρόνια την τσοφριάδα και αντλώ χρήσιμες πληροφορίες. Αρχικά καλοτάξιδο ό,τι και αν είναι. Κατά δεύτερον, για να δώσουμε λίγο σασπένς έως ότου έρθει το Formeεεε ο διάδοχος ήθελα να πω, θα μπορούσες κάθε μέρα να μας σβήνεις από τη λίστα του poll και ένα αυτοκίνητο. Π.χ. Θα μπορούσες σήμερα να μας πεις ότι εχεις αποκλείσει το Civic 😁 Αυριο κάποιο άλλο. Φιλικά, Ανδρέας 2
tsofras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, andreas.v είπε Καλησπέρα και από μένα. Διαβάζω χρόνια την τσοφριάδα και αντλώ χρήσιμες πληροφορίες. Αρχικά καλοτάξιδο ό,τι και αν είναι. Κατά δεύτερον, για να δώσουμε λίγο σασπένς έως ότου έρθει το Formeεεε ο διάδοχος ήθελα να πω, θα μπορούσες κάθε μέρα να μας σβήνεις από τη λίστα του poll και ένα αυτοκίνητο. Π.χ. Θα μπορούσες σήμερα να μας πεις ότι εχεις αποκλείσει το Civic 😁 Αυριο κάποιο άλλο. Φιλικά, Ανδρέας Ωραία ιδέα και αυτό το σκέφτηκα αλλά είπα να μην πειραχτούν οι ψήφοι 😇 1
dstilio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, atrigane said: Είμαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή για σένα👍 Αν ήμασταν σίγουροι αγαπητέ δεν θα ήμασταν καθηλωμένοι στις οθόνες μας για το επόμενο επεισόδιο. Οι καλές σειρές έχουν 10 σεζόν.
tsofras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, dstilio είπε Αν ήμασταν σίγουροι αγαπητέ δεν θα ήμασταν καθηλωμένοι στις οθόνες μας για το επόμενο επεισόδιο. Οι καλές σειρές έχουν 10 σεζόν. Δεν θέλουμε να κάνουμε κοιλιά εμείς 🤣 Πάντως ομολογώ ότι μετά από 3χρονια αναζήτησης και αφού μου έφυγε το ψυχολογικό με το οικονομικό όταν πήγα και είδα το αμάξι σήμερα, ανυπομονώ για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό να παραλάβω . Το είχα ξεχάσει αυτό το συναίσθημα 5
Johnkeppas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει σίγουρα δεν είναι Toyota με αυτή τη δήλωση. 😂😂 Προς Τοναλε ή Τrok κλείνω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Johnkeppas
dstilio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κρατάω μια ελπίζω για τρελό grand finale με BMW X2. Αν δεν τελειώσει έτσι, τότε ξέρω οτι θα έχει και επόμενη σεζόν. Ίσως καθυστερήσει ένα χρόνο να βγει, αλλά θα βγει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από dstilio 2
oykas2001 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, poihths said: για 4η φορά 😄 Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει... 2
Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Giulia πήρε. 😛 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Grim Ripper 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 εγω ψηφιζω φωτογραφικο παζλ πχ το χρωμα απο πολυ κοντα, ενα μπουλονι, την κεραια στην οροφη, κατι τετοιο τελοσ παντων επιτηδες δεν κανω like στο κλειστο θεμα, θελω σταδιακη αποκαλυψη! 3
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε εγω ψηφιζω φωτογραφικο παζλ πχ το χρωμα απο πολυ κοντα, ενα μπουλονι, την κεραια στην οροφη, κατι τετοιο τελοσ παντων επιτηδες δεν κανω like στο κλειστο θεμα, θελω σταδιακη αποκαλυψη! Και εγω αυτο ειπα, σιγα σιγα κομματι κομματι ανα λιγες ωρες, να εχει φαση! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις