Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

δεν υπαρχει σωτηρια, καποτε πριν χρονια χρειαστηκε επειγοντως να φυγουμε νοσοκομειο και ειχε διπλοπαρκαρει ενας κ μας ειχε κλεισει... πηραμε τροχαια 2 φορες τη δευτερη ηρθε τον εγραψε του πηρε πινακιδες κ λεει δεν εχω γερανο... Ε εμφανιζεται ενας γειτονας με lada niva και το δεσαμε και το τραβηξαμε για να μπορεσουμε να βγουμε... του εκανε και "δωρο" ενα "σπεσιαλ γυαλισμα" με υγρα φρενων σε καπω και οροφη, λογικα δε θα το ξανακανε ποτε...

Εν τω μεταξύ όταν επέστρεφα το είχε πάρει το ένα απο τα 2 γιατί έτυχε και έφυγε .

Έχει ένα Jeep και ένα T-Roc.

Ενώ έχει parking προφανώς βαριέται και τα βάζει και τα 2 εντελώς επάνω στο πεζοδρόμιο. Ακριβώς μετά είναι η διάβαση πεζών επειδή στο επόμενο στενό είναι το σχολείο.

Έχω χάσει λογαριασμό με το πόσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο , και τους τονίζω ότι δεν είναι θέμα περιέργειας αλλά ασφάλειας των παιδιών γιατί κατεβαίνουν στον δρόμο για να περάσουν επειδή απλά δεν χωράνε .

Στα παπάκια τους

• Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λ

Την επόμενη κάνε τον περίεργο και πες ότι θα ζητήσεις από την γαδα το αρχείο των κλήσεων και θα ζητήσεις εγγράφως απαντήσεις για την παράλειψη τους

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

ειναι πραγματικά ανεκδιήγητοι μερικο ρε γαμωτο. μου έχει τύχει να μου κλεισουν κι εμενα τη μοναδική έξοδο του παρκινγκ πολλές φορές με τρόπο που δεν περνάει ούτε πεζός για να βγει εξω. 

αστυνομία όσες φορές έχω καλέσει δεν έχει εμφανιστεί ποτέ. αλλά κανονικά ειδικά στον έναν επρεπε να του εχω κανει πιτα τα λαστιχα και να  στησω μια καμερα στο μπαλκόνι να τον βλέπω όταν το μαζεψε. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

ειναι πραγματικά ανεκδιήγητοι μερικο ρε γαμωτο. μου έχει τύχει να μου κλεισουν κι εμενα τη μοναδική έξοδο του παρκινγκ πολλές φορές με τρόπο που δεν περνάει ούτε πεζός για να βγει εξω. 

αστυνομία όσες φορές έχω καλέσει δεν έχει εμφανιστεί ποτέ. αλλά κανονικά ειδικά στον έναν επρεπε να του εχω κανει πιτα τα λαστιχα και να  στησω μια καμερα στο μπαλκόνι να τον βλέπω όταν το μαζεψε. 

Ναι δεν μου αρέσει να ξεσπάω στα αμάξια ποτέ δεν το έχω κάνει , μερικοί όμως που θεωρούν ότι τους ανήκει ο κόσμος με βγάζουν έξω απο τα ρούχα μου

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

(Joking)

Αγαπητό ημερολόγιο:

2η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Νιώθω πεζός. Σε βαθμό που άρχισα να συμπεριφέρομαι σαν ιδεολόγος αθηναιος πεζοπόρος. θα πάω να πάρω αυτοκόλλητα «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου βρω» και θα τα κολλήσω παντού.

(not joking)

Ίσως μια επίσκεψη στην τροχαία με δυο φωτογραφίες τυπωμένες; 

(Semi-joking)

Χτυπά ρε συ μια X2 να γίνει χαμός. Θα βγούμε Ομόνοια για συγκέντρωση. Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dstilio είπε

(Joking)

Αγαπητό ημερολόγιο:

2η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Νιώθω πεζός. Σε βαθμό που άρχισα να συμπεριφέρομαι σαν ιδεολόγος αθηναιος πεζοπόρος. θα πάω να πάρω αυτοκόλλητα «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου βρω» και θα τα κολλήσω παντού.

(not joking)

Ίσως μια επίσκεψη στην τροχαία με δυο φωτογραφίες τυπωμένες; 

(Semi-joking)

Χτυπά ρε συ μια X2 να γίνει χαμός. Θα βγούμε Ομόνοια για συγκέντρωση. Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία που έχεις.

Τον χρόνο περπατάω περίπου 4000-4500 χλμ

Υπάρχει χρονιά που με το αμάξι έχω γράψει λιγότερο

Πάντα μου την έσπαγαν οι κάφροι σε οποιοδήποτε κομμάτι όταν δεν σέβονται τους άλλους

Θα καταθέσω γραπτή ανάλυση της τελικής μου επιλογής 😅

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τον χρόνο περπατάω περίπου 4000-4500 χλμ

Υπάρχει χρονιά που με το αμάξι έχω γράψει λιγότερο

Πάντα μου την έσπαγαν οι κάφροι σε οποιοδήποτε κομμάτι όταν δεν σέβονται τους άλλους

Θα καταθέσω γραπτή ανάλυση της τελικής μου επιλογής 😅

δικος μου εισαι... κ εγω πιο πολυ περπαταω παρα οδηγαω (στα εντος πολης, εκτος κανω πολλα χλμ)

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Πήρα για 6η φορά την τροχαία στις 08.30 , πέρασα τώρα ακόμη εκεί τα αμάξια.

Ξαναπήρα στην τροχαία

Ελλαδαρα 

Δεν παίρνεις την τροχαία για 2 οχήματα, αλλά το 100 να έρθει περιπολικό του τμήματος ή της ΑΔ. Αν θέλεις να γίνει δουλειά αφήνεις ονοματεπώνυμο και λες ότι περιμένεις στο σημείο. 

2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Λ

Την επόμενη κάνε τον περίεργο και πες ότι θα ζητήσεις από την γαδα το αρχείο των κλήσεων και θα ζητήσεις εγγράφως απαντήσεις για την παράλειψη τους

Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Το μόνο που δικαιούσαι είναι να ζητήσεις και να πάρεις αντίγραφο του δελτίου οχήματος για να δεις το αποτέλεσμα και μόνο αν έχεις αφήσει όνομα την ώρα που κάλεσες στο 100. Με ανώνυμα τηλεφωνήματα δεν παίρνεις τίποτα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν παίρνεις την τροχαία για 2 οχήματα, αλλά το 100 να έρθει περιπολικό του τμήματος ή της ΑΔ. Αν θέλεις να γίνει δουλειά αφήνεις ονοματεπώνυμο και λες ότι περιμένεις στο σημείο. 

E εντάξει για να είναι ξεκάθαρο έγραψα τροχαία , το 100 πήρα

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Το μόνο που δικαιούσαι είναι να ζητήσεις και να πάρεις αντίγραφο του δελτίου οχήματος για να δεις το αποτέλεσμα και μόνο αν έχεις αφήσει όνομα την ώρα που κάλεσες στο 100. Με ανώνυμα τηλεφωνήματα δεν παίρνεις τίποτα. 

Εννοείται ότι θα δώσεις τα στοιχεία σου από την αρχή της επικοινωνίας 

Δημοσ.

θωμα υπαρχουν πιεσεις... μας παρακολουθουν και πιεζουν

image.png.2a80bcf78b486aa5ff39369b137f6951.png

και 5 χρονια εγγυηση αν αντιλαμβανομαι σωστα; 2+2+1; χμμμμμμμμμμμμ

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, polyvios είπε

Άκρα του τάφου σιωπή βλέπω και ανησυχώ!

Είσαι on topic 🤣

Εγώ άλλες ανησυχίες δεν έχω προς το παρών , και ελπίζω να μην έχω τώρα κοντά πάλι 😅

• Like 4
  • Δημιουργία νέου...