Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

E ναι, κ το Καμικ τρικίλυνδρο ειναι κ σιχτιριζω, με ενοχλει ο ηχος του. Σε αντίθεση με τον 1.5 που εχω στο Q και εχω εξαιρετικο γάργαρο ήχο (τόσο ωραίο που σκεφτομαι σοβαρα εκτος εγγυησης μαζι με τη βελτίωση να παρει κ μια ολοσωμη)

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε διαφορετικός ο ήχος στο Q3 απο ότι στο Leon , μου άρεσε στο Q3 , στο δικό μου δεν μου αρέσει καθόλου

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε διαφορετικός ο ήχος στο Q3 απο ότι στο Leon , μου άρεσε στο Q3 , στο δικό μου δεν μου αρέσει καθόλου

Θα σε γελάσω... να υποθέσω ισως καποιο άλλο χταποδι/εξατμιση;

Το πιο αστειο ειναι στο καμικ που κανει άλλο ήχο στη βενζίνη και άλλο στο αέριο...! της βενζίνης πολυ πιο ηπιος!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Μερικά παραδείγματα:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315276495-bmw-116 (δε μου αρέσει το Manual a/c)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316039441-bmw-116

2 ώρες πριν, squib είπε

το f20 είναι σούπερ επιλογή και το βασικό πισωκίνητο!

Είναι κακάσχημο όμως το κακόμοιρο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είναι κακάσχημο όμως το κακόμοιρο

Νταξ αυτο ειναι υποκειμενικο, εμενα πχ μου αρέσει πολύ. Το θέμα ειναι να βρεις καποιο με καλο εξοπλισμο (που σπανίζουν καθως ελεω κρίσης αφενός δε πουληθηκαν πολλα, αφετερου τα επαιρναν φτωχα και κατα βάση πετρελαιο)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, squib είπε

το f20 είναι σούπερ επιλογή και το βασικό πισωκίνητο!

Ωραία είναι πισωκίνητο. Και τι με αυτό ;Με 120 άλογα τι γούστα να βγάλεις.

Θες πάνω από 180 άλογα να πεις πως κάτι κανείς.Είχα την 316 ε90. 125 άλογα κάπου εκεί.σε γρήγορες στροφές χοροπηδούσε . Κατ αρχή θέλει άλλες αναρτησεις για να το χαρείς σωστά.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

πως μου ξέφυγες , έλα και εσύ εδώ 😁

Spoiler

Βασικά Ήρων έχω , με ΔΕΗ έδινα περίπου 800ε ίδια περίοδο

Μόλις τώρα, mp123 είπε

Ωραία είναι πισωκίνητο. Και τι με αυτό ;Με 120 άλογα τι γούστα να βγάλεις.

Θες πάνω από 180 άλογα να πεις πως κάτι κανείς.

είπαμε πρόγραμμα για 200

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Βασικά Ήρων έχω , με ΔΕΗ έδινα περίπου 800ε ίδια περίοδο

είπαμε πρόγραμμα για 200

Ε πες το πως θα το πας τόσο.Είπα και Εγω.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ε πες το πως θα το πας τόσο.Είπα και Εγω.

Δεν εχει ρε συ καμια σχεση αυτο το μοτερ με το Ν43 που ειχες (και ειχα)

Ειναι πριονι, και με το που χωθει το τουρμπο ακομα και με τα 136 αλογα Stock σε διπλώνει... Οταν το πρωτοδήγησα επαθα πλακα και ειχα κολλήσει.

Εαν δε με επρηζε η γυναικα να παρουμε καινουργιο κ μεγαλο, F20 θα ειχα πάρει και θα το ειχα κάνει τωρα αλυσοπριονο, τα ειχα σκεφτει όλα... 😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν εχει ρε συ καμια σχεση αυτο το μοτερ με το Ν43 που ειχες (και ειχα)

Ειναι πριονι, και με το που χωθει το τουρμπο ακομα και με τα 136 αλογα Stock σε διπλώνει... Οταν το πρωτοδήγησα επαθα πλακα και ειχα κολλήσει.

Εαν δε με επρηζε η γυναικα να παρουμε καινουργιο κ μεγαλο, F20 θα ειχα πάρει και θα το ειχα κάνει τωρα αλυσοπριονο, τα ειχα σκεφτει όλα... 😂

Σαν το ρχ8 που είχα δεν ξαναβγαίνουν τέτοια αυτοκίνητα φτηνα. Με 22κτο έπαιρνες κούτα  το απλό 186 άλογα και είχες αυτοκίνητο. Τωρα με 22 τι παίρνεις αντίστοιχο ; Τίποτα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/9/2021 στις 12:22 ΜΜ, paylidis είπε

E ενταξει, πχ το Cooper SE με την επιδότηση τωρα βγαινει γυρω στα 27, λεγεται οτι θα ανεβει κι αλλο το ποσοστό οποτε αντε να παει 24 (σαφως εχει κ φθηνότερα px 208/corsa Κλπ). Το φορτιστη τον εγκαθιστας κανονικα πυλωτη

Αλλα για ταξίδια δε κάνει, θα πας με το citroen

Αρα ξαναγυρνώντας στο ερευνητικό θεωρημα, μάλλον ένα αυτοματο γυρω στα 22 με πολλα χρόνια εγγυηση και οχι VAG χρειάζεσαι

Αυτο με την πυλωτη δενισχυει. ισχυει μονο για ιδιοκτητη θεση σταθμευσης. 

Μονο σε ιδιοκτητη μπορεις να βαλεις φορτιστη χωρις συνελευση .

Στις 25/9/2021 στις 8:33 ΜΜ, tsofras είπε

Ε με 14-15 έχει μικρά μεταχειρισμένα και με εγγύηση

Σου δινω το δικο μου.....ΠΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Αυτο με την πυλωτη δενισχυει. ισχυει μονο για ιδιοκτητη θεση σταθμευσης. 

Μονο σε ιδιοκτητη μπορεις να βαλεις φορτιστη χωρις συνελευση .

Δε το ξέρω. Στο υπόγειο κοινόχρηστο γκαραζ παντως σε εμάς ένας αμόλησε μπριζα από το ρολοι του όποτε θεώρησα είναι το ίδιο αλλά λογικά έχει άλλο καθεστως

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε το ξέρω. Στο υπόγειο κοινόχρηστο γκαραζ παντως σε εμάς ένας αμόλησε μπριζα από το ρολοι του όποτε θεώρησα είναι το ίδιο αλλά λογικά έχει άλλο καθεστως

Μπαλαντεζα εννοεις? αλλο αυτο.

Επειδη ακριβως ειναι κοινοχρηστο κανονικα δεν μπορει να βαλει οτι θελει οπου θελει.Δεσμευει χωρο που δεν του ανηκει.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εγώ είμαι μακριά απο το ρολόι οπότε δεν θα μπορούσα απλά με μία μπαλαντέζα

• Δημιουργία νέου...