Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, polyvios είπε

Κάθε φορά που ερχόταν email ότι υπάρχει καινούρια ανακοίνωση στο θέμα μας... σταματούσα το σιδέρωμα ρούχων για να δω! Γιατί είναι αντρικές αυτές οι δουλειές...

🤣

Μου βγήκε λίγη μπίρα απο το στόμα 😂

Επεξ/σία από tsofras
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μου βγήκε λίγη μπίρα απο το στόμα 😂

Ευτυχώς εσύ έπινες μπύρα...εγώ μόλις ήπια λίγο γάλα της μικρής!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polyvios είπε

Ευτυχώς εσύ έπινες μπύρα...εγώ μόλις ήπια λίγο γάλα της μικρής!!!

Να σας ζήσει , όλα στο πρόγραμμα είναι 😂 (2 έχω και εγώ αλλά μεγάλωσαν πλέον)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Να σας ζήσει , όλα στο πρόγραμμα είναι 😂 (2 έχω και εγώ αλλά μεγάλωσαν πλέον)

Να σαι καλά Θωμά! Πλέον είναι 5 χρονών αλλά πίνουμε το γάλα μας και φυσικά κάνουμε ακόμα παιχνίδια ακόμα και με το φαγητό μας και φυσικά λούστηκα και εγώ λίγο.
2? Να σου ζήσουν και σένα!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας τους τελευταίους διαλόγους επόμενη ανησυχία ποια είναι η καλύτερη σιδερώστρα.🙃

Δημοσ.
12 minutes ago, dtk-386 said:

Διαβάζοντας τους τελευταίους διαλόγους επόμενη ανησυχία ποια είναι η καλύτερη σιδερώστρα.🙃

Αν βγάζεις τα ρούχα από το στεγνωτήριο με το που τελειώσει, θέλεις ένα τίναγμα, πακετάρισμα, και έτοιμα. Γλυτώσεις το σίδερο.

Πως το ξέρω; 
Έχω τρία παιδιά εγω…(για αυτό και το 5008 και όχι το rx8).

• Thanks 2
Δημοσ.
1 minute ago, dstilio said:

Αν βγάζεις τα ρούχα από το στεγνωτήριο με το που τελειώσει, θέλεις ένα τίναγμα, πακετάρισμα, και έτοιμα. Γλυτώσεις το σίδερο.

Πως το ξέρω; 
Έχω τρία παιδιά εγω…(για αυτό και το 5008 και όχι το rx8).

για πρόχειρα ρούχα και χωρίς στεγνωτήριο με καλό τίναγμα και άπλωμα τσίτα είναι έτοιμα..

Πως το ξέρω; 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, μου αρέσει που σας άλλαξα τελείως το θέμα της συζήτησης! Λέω να το αλλάξουμε σε: "Οικογενειακές υποχρεώσεις με όνειρα αυτοκινήτων!!"

Αλλά κάπως έτσι πήρα την απόφαση και εγώ να πάρω το Sportage... 🤣

Επεξ/σία από polyvios
  • Like 2
Δημοσ.

Τον πήρε ο πωλητής του που έμαθε ότι πούλησε το Leon (σίγουρα τριγυρίζει και εδώ μέσα 👀), του έσκασε δεύτερη προσφορά (αν θυμάμαι καλά του είχε κάνει μια πρόσφατα) για το Formentor που δυσκολεύτηκε να αρνηθεί σκεπτόμενος κιόλας ότι μέχρι να έρθει μπορεί να το μετανιώσει κιόλας! 🤔 Δώσε σημάδι ότι το βρήκα 🫣

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dstilio είπε

15 μέρες έτσι θα περασουν;

Σνα να περιμένω την επόμενη season στο Netflix….

Μάλλον αύριο θα μάθω ημερομηνία, οπότε παίζει να είναι λιγότερο ή περισσότερο.

Στο περισσότερο την κάτσαμε την βάρκα θα έχω πρόβλημα 🥰

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο παρκάρει κάποιος σα μπαγλαμάς πάρε την τροχαία λένε

Είναι ένας καραγκιόζης με 2 τζιπ επάνω στο πεζοδρόμιο ολόκληρα ακριβώς μετά την διάβαση που πάνε τα παιδιά σχολείο.

Πήρα για 6η φορά την τροχαία στις 08.30 , πέρασα τώρα ακόμη εκεί τα αμάξια.

Ξαναπήρα στην τροχαία

Ελλαδαρα 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσχετο παρκάρει κάποιος σα μπαγλαμάς πάρε την τροχαία λένε

Είναι ένας καραγκιόζης με 2 τζιπ επάνω στο πεζοδρόμιο ολόκληρα ακριβώς μετά την διάβαση που πάνε τα παιδιά σχολείο.

Πήρα για 6η φορά την τροχαία στις 08.30 , πέρασα τώρα ακόμη εκεί τα αμάξια.

Ξαναπήρα στην τροχαία

Ελλαδαρα 

δεν υπαρχει σωτηρια, καποτε πριν χρονια χρειαστηκε επειγοντως να φυγουμε νοσοκομειο και ειχε διπλοπαρκαρει ενας κ μας ειχε κλεισει... πηραμε τροχαια 2 φορες τη δευτερη ηρθε τον εγραψε του πηρε πινακιδες κ λεει δεν εχω γερανο... Ε εμφανιζεται ενας γειτονας με lada niva και το δεσαμε και το τραβηξαμε για να μπορεσουμε να βγουμε... του εκανε και "δωρο" ενα "σπεσιαλ γυαλισμα" με υγρα φρενων σε καπω και οροφη, λογικα δε θα το ξανακανε ποτε...

• Sad 1
  • Δημιουργία νέου...