tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, polyvios είπε Κάθε φορά που ερχόταν email ότι υπάρχει καινούρια ανακοίνωση στο θέμα μας... σταματούσα το σιδέρωμα ρούχων για να δω! Γιατί είναι αντρικές αυτές οι δουλειές... 🤣 Μου βγήκε λίγη μπίρα απο το στόμα 😂 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από tsofras
polyvios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Μου βγήκε λίγη μπίρα απο το στόμα 😂 Ευτυχώς εσύ έπινες μπύρα...εγώ μόλις ήπια λίγο γάλα της μικρής!!!
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, polyvios είπε Ευτυχώς εσύ έπινες μπύρα...εγώ μόλις ήπια λίγο γάλα της μικρής!!! Να σας ζήσει , όλα στο πρόγραμμα είναι 😂 (2 έχω και εγώ αλλά μεγάλωσαν πλέον)
polyvios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Να σας ζήσει , όλα στο πρόγραμμα είναι 😂 (2 έχω και εγώ αλλά μεγάλωσαν πλέον) Να σαι καλά Θωμά! Πλέον είναι 5 χρονών αλλά πίνουμε το γάλα μας και φυσικά κάνουμε ακόμα παιχνίδια ακόμα και με το φαγητό μας και φυσικά λούστηκα και εγώ λίγο. 2? Να σου ζήσουν και σένα!!! 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Διαβάζοντας τους τελευταίους διαλόγους επόμενη ανησυχία ποια είναι η καλύτερη σιδερώστρα.🙃
dstilio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 12 minutes ago, dtk-386 said: Διαβάζοντας τους τελευταίους διαλόγους επόμενη ανησυχία ποια είναι η καλύτερη σιδερώστρα.🙃 Αν βγάζεις τα ρούχα από το στεγνωτήριο με το που τελειώσει, θέλεις ένα τίναγμα, πακετάρισμα, και έτοιμα. Γλυτώσεις το σίδερο. Πως το ξέρω; Έχω τρία παιδιά εγω…(για αυτό και το 5008 και όχι το rx8). 2
FiLw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, dstilio said: Αν βγάζεις τα ρούχα από το στεγνωτήριο με το που τελειώσει, θέλεις ένα τίναγμα, πακετάρισμα, και έτοιμα. Γλυτώσεις το σίδερο. Πως το ξέρω; Έχω τρία παιδιά εγω…(για αυτό και το 5008 και όχι το rx8). για πρόχειρα ρούχα και χωρίς στεγνωτήριο με καλό τίναγμα και άπλωμα τσίτα είναι έτοιμα.. Πως το ξέρω; 😂
polyvios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά, μου αρέσει που σας άλλαξα τελείως το θέμα της συζήτησης! Λέω να το αλλάξουμε σε: "Οικογενειακές υποχρεώσεις με όνειρα αυτοκινήτων!!" Αλλά κάπως έτσι πήρα την απόφαση και εγώ να πάρω το Sportage... 🤣 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από polyvios 2
tzampatzis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Αποκλειστικά πλάνα από το test drive του @tsofras
war Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Τον πήρε ο πωλητής του που έμαθε ότι πούλησε το Leon (σίγουρα τριγυρίζει και εδώ μέσα 👀), του έσκασε δεύτερη προσφορά (αν θυμάμαι καλά του είχε κάνει μια πρόσφατα) για το Formentor που δυσκολεύτηκε να αρνηθεί σκεπτόμενος κιόλας ότι μέχρι να έρθει μπορεί να το μετανιώσει κιόλας! 🤔 Δώσε σημάδι ότι το βρήκα 🫣 1 1
dstilio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 15 μέρες έτσι θα περασουν; Σνα να περιμένω την επόμενη season στο Netflix….
tsofras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dstilio είπε 15 μέρες έτσι θα περασουν; Σνα να περιμένω την επόμενη season στο Netflix…. Μάλλον αύριο θα μάθω ημερομηνία, οπότε παίζει να είναι λιγότερο ή περισσότερο. Στο περισσότερο την κάτσαμε την βάρκα θα έχω πρόβλημα 🥰 1
tsofras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Άσχετο παρκάρει κάποιος σα μπαγλαμάς πάρε την τροχαία λένε Είναι ένας καραγκιόζης με 2 τζιπ επάνω στο πεζοδρόμιο ολόκληρα ακριβώς μετά την διάβαση που πάνε τα παιδιά σχολείο. Πήρα για 6η φορά την τροχαία στις 08.30 , πέρασα τώρα ακόμη εκεί τα αμάξια. Ξαναπήρα στην τροχαία Ελλαδαρα 3 1
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο παρκάρει κάποιος σα μπαγλαμάς πάρε την τροχαία λένε Είναι ένας καραγκιόζης με 2 τζιπ επάνω στο πεζοδρόμιο ολόκληρα ακριβώς μετά την διάβαση που πάνε τα παιδιά σχολείο. Πήρα για 6η φορά την τροχαία στις 08.30 , πέρασα τώρα ακόμη εκεί τα αμάξια. Ξαναπήρα στην τροχαία Ελλαδαρα δεν υπαρχει σωτηρια, καποτε πριν χρονια χρειαστηκε επειγοντως να φυγουμε νοσοκομειο και ειχε διπλοπαρκαρει ενας κ μας ειχε κλεισει... πηραμε τροχαια 2 φορες τη δευτερη ηρθε τον εγραψε του πηρε πινακιδες κ λεει δεν εχω γερανο... Ε εμφανιζεται ενας γειτονας με lada niva και το δεσαμε και το τραβηξαμε για να μπορεσουμε να βγουμε... του εκανε και "δωρο" ενα "σπεσιαλ γυαλισμα" με υγρα φρενων σε καπω και οροφη, λογικα δε θα το ξανακανε ποτε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις