imr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331332393-toyota-corolla-cross https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336942370-toyota-corolla-cross από μπροστά κάτι γίνεται, από πίσω απλά δεν βλεπετε
james01gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Corolla δεν είναι γιατί είναι διλιτρο. Μήπως του έκαναν καμία προσφορά ακόμη από citroen και τον έριξαν φοβάμαι.
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μου τελείωσαν τα reactions , αλλά σας διαβάζω 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση να μάθουμε απευθείας τη δεύτερη επιλογή αν δεν μας πεις!
c-max Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ναι επειδή πέρασα και απο Audi και είδα Α3 , το παίρνω πίσω Άθλια ποιότητα το Focus , KIA / Hyundai του ρίχνουν στα αυτιά. Μπορεί να έχουν πιο σκληρά πλαστικά αλλά δεν είναι αυτό το τσίρκο που είδα Τι σημασία έχει αν κουνάει η κεντρική κονσόλα. Είναι σημάδι ποιότητας; Οταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο πιάνετε με τα δύο χέρια την κονσόλα και την κουνάτε;
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, c-max είπε Τι σημασία έχει αν κουνάει η κεντρική κονσόλα. Είναι σημάδι ποιότητας; Οταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο πιάνετε με τα δύο χέρια την κονσόλα και την κουνάτε; Ναι είναι σημάδι συναρμογής , και ειδικά όταν ακουμπάει το πόδι σου και κουνιέται δεν το λες και ποιοτικό 1
c-max Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι είναι σημάδι συναρμογής , και ειδικά όταν ακουμπάει το πόδι σου και κουνιέται δεν το λες και ποιοτικό Δεν ξερω, αλλα 3 χρονια δεν εχω παρατηρησει να κουνιετε η κονσολα οταν την ακουμπαω με το ποδι. Χωρις να το λεω μονο για το focus ειναι λιγο υπερβολη να εντοπιζουμε την συνολικη ποιοτητα του αυτοκινητου απο την κεντρικη κονσολα.
dstilio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Τώρα ξανασκέφτεται για c κατηγορία και αναρωτιέται: μήπως έπρεπε το c5 η το mini? μήπως να ακυρώσω το troc?
zanskou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μου τελείωσαν τα reactions , αλλά σας διαβάζω πες βρε ψυχοβγάλτη
NovaLacertae Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, imr είπε από μπροστά κάτι γίνεται, από πίσω απλά δεν βλεπετε Είναι γούστα βέβαια αυτά, αλλά εμένα αυτή η μάσκα μου θυμίζει τα χείλη γιαγιάς με πολλαπλά αποτυχυμένα μπότοξ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο: Toyota Corolla Cross GR Sport από την Gazoo Racing και για σύγκριση το ορίτζιναλ της ΤΟΥΟΤΑ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από NovaLacertae 6
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, c-max είπε Δεν ξερω, αλλα 3 χρονια δεν εχω παρατηρησει να κουνιετε η κονσολα οταν την ακουμπαω με το ποδι. Χωρις να το λεω μονο για το focus ειναι λιγο υπερβολη να εντοπιζουμε την συνολικη ποιοτητα του αυτοκινητου απο την κεντρικη κονσολα. Δεν μιλάμε για μηχανολογικά, μιλάμε για ποιότητα εσωτερικού, οκ γούστα είναι αυτά, να κουνιέται η κονσόλα και να μπαίνει ο ουρανός μέσα όταν πατάς την πλαφονιερα δεν μου βγάζουν σημάδια ποιότητας. Όπως το να ακουμπάς την χειρολαβή ή τον αεραγωγό του Leon και να τρίζει Για να μην νομίζεις ότι τα έχω βάλει με το focus μόνο Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από tsofras 1
Parolos4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μετά από όλο αυτό , T-Roc? Formentor πήρε για να λέει θα το κρατήσει 10 χρόνια. Απ' την άλλη με το T-Roc σε 6 μήνες θα έχουμε ξανά αλλαγή. 4
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Βλέπω κάνει ο κόσμος lurking τόσο καιρό 🤣
FiLw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Είναι η καλύτερη (και μοναδική ) "σειρά" που παρακολουθώ 😂 21 minutes ago, tsofras said: Βλέπω κάνει ο κόσμος lurking τόσο καιρό 🤣 Τέτοιο πλοτ τουιστ τέτοια αγωνία ούτε σε χολιγουντιανη παραγωγή!! 2
polyvios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάθε φορά που ερχόταν email ότι υπάρχει καινούρια ανακοίνωση στο θέμα μας... σταματούσα το σιδέρωμα ρούχων για να δω! Γιατί είναι αντρικές αυτές οι δουλειές... 🤣 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από polyvios
Προτεινόμενες αναρτήσεις