Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ναι επειδή πέρασα και απο Audi και είδα Α3 , το παίρνω πίσω

Άθλια ποιότητα το Focus , KIA / Hyundai του ρίχνουν στα αυτιά. Μπορεί να έχουν πιο σκληρά πλαστικά αλλά δεν είναι αυτό το τσίρκο που είδα

Τι σημασία έχει αν κουνάει η κεντρική κονσόλα. Είναι σημάδι ποιότητας; Οταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο πιάνετε με τα δύο χέρια την κονσόλα και την κουνάτε;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, c-max είπε

Τι σημασία έχει αν κουνάει η κεντρική κονσόλα. Είναι σημάδι ποιότητας; Οταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο πιάνετε με τα δύο χέρια την κονσόλα και την κουνάτε;

Ναι είναι σημάδι συναρμογής , και ειδικά όταν ακουμπάει το πόδι σου και κουνιέται δεν το λες και ποιοτικό

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι είναι σημάδι συναρμογής , και ειδικά όταν ακουμπάει το πόδι σου και κουνιέται δεν το λες και ποιοτικό

Δεν ξερω, αλλα 3 χρονια δεν εχω παρατηρησει να κουνιετε η κονσολα οταν την ακουμπαω με το ποδι. Χωρις να το λεω μονο για το focus ειναι λιγο υπερβολη να εντοπιζουμε την συνολικη ποιοτητα του αυτοκινητου απο την κεντρικη κονσολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, imr είπε

από μπροστά κάτι γίνεται, από πίσω απλά δεν βλεπετε

Είναι γούστα βέβαια αυτά, αλλά εμένα αυτή η μάσκα μου θυμίζει τα χείλη γιαγιάς με πολλαπλά αποτυχυμένα μπότοξ :rolleyes:     θα προτιμούσα κάτι τέτοιο:  

Toyota Corolla Cross GR Sport από την Gazoo Racing 

toyota-corolla-cross-gr-sport-(3)960.jpg.556f0f815550dd1bdeb0e32fd155fb17.jpg

και για σύγκριση το ορίτζιναλ της ΤΟΥΟΤΑ

corollacrossoriz-960maxresdefault.jpg.303f6600dad611ec50699bc504eb1073.jpg

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, c-max είπε

Δεν ξερω, αλλα 3 χρονια δεν εχω παρατηρησει να κουνιετε η κονσολα οταν την ακουμπαω με το ποδι. Χωρις να το λεω μονο για το focus ειναι λιγο υπερβολη να εντοπιζουμε την συνολικη ποιοτητα του αυτοκινητου απο την κεντρικη κονσολα.

Δεν μιλάμε για μηχανολογικά, μιλάμε για ποιότητα εσωτερικού, οκ γούστα είναι αυτά, να κουνιέται η κονσόλα και να μπαίνει ο ουρανός μέσα όταν πατάς την πλαφονιερα δεν μου βγάζουν σημάδια ποιότητας.

Όπως το να ακουμπάς την χειρολαβή ή τον αεραγωγό του Leon και να τρίζει

Για να μην νομίζεις ότι τα έχω βάλει με το focus μόνο 

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά από όλο αυτό , T-Roc?

Formentor πήρε για να λέει θα το κρατήσει 10 χρόνια.

Απ' την άλλη με το T-Roc σε 6 μήνες θα έχουμε ξανά αλλαγή.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι η καλύτερη (και μοναδική ) "σειρά" που παρακολουθώ 😂

21 minutes ago, tsofras said:

Βλέπω κάνει ο κόσμος lurking τόσο καιρό 🤣

Τέτοιο πλοτ τουιστ τέτοια αγωνία ούτε σε χολιγουντιανη παραγωγή!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε φορά που ερχόταν email ότι υπάρχει καινούρια ανακοίνωση στο θέμα μας... σταματούσα το σιδέρωμα ρούχων για να δω! Γιατί είναι αντρικές αυτές οι δουλειές...

🤣

Επεξ/σία από polyvios

• Δημιουργία νέου...