Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

1.5 style dsg από 30500 μαζί με την επέκταση εγγύησης με ενδεχόμενο για κάτι πιο κάτω 

Ε ενταξει ψιλοπολλα για troc, στα 30 παιζουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Ε ενταξει ψιλοπολλα για troc, στα 30 παιζουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο

Για πες απο περιέργεια τι θεωρείς καλύτερο ?

Αλήθεια ρωτάω απο περιέργεια όχι ειρωνικά ούτε προφανώς θα κρίνω την άποψη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θεωρώ καλή περίπτωση το TRoc, αυτό ψήφισα, αλλά σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα το Qashqai   

Edit:  Αν και βλέπω είναι στα 31.990 το αυτόματο (με τις τελευταίες μειώσεις) 

το απλό χειροκίνητο ξεκινάει απο 25.990

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, imr είπε

Το μελέτησα αρκετά. Δεν υπάρχει στα 30 κάτι καλύτερο αυτοματο και φορτωμένο 😕 -αλλά όντως εάν υπάρχει με ενδιαφέρει 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ford puma που παίζει; Εκεί δεν είναι; Αυτό δεν είναι ο ανταγωνισμός του;

δεν το αναφέρω σαν καλύτερο, απλά σαν εναλλακτικό.

Επεξ/σία από dstilio
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το μελέτησα αρκετά. Δεν υπάρχει στα 30 κάτι καλύτερο αυτοματο και φορτωμένο 😕 -αλλά όντως εάν υπάρχει με ενδιαφέρει 😎

Υγ γερμανικό πάντα…

Μόλις τώρα, dstilio είπε

Does puma που παίζει; Εκεί δεν είναι; Αυτό δεν είναι ο ανταγωνισμός του;

δεν το αναφέρω σαν καλύτερο, απλά σαν εναλλακτικό.

Αρκετά πιο μικρό σε μέγεθος - χώρους. Γύρω στα 24 ξεκινάει το χιλιαρι πάντως 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Troc μου μυρίζει ότι πήρες.....😝

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Αντιθετα εγω εκανα διαμορφωση και βγανει για πλακα 35000 .  Εσυ πως το βγαζεις 30000;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, c-max είπε

Αντιθετα εγω εκανα διαμορφωση και βγανει για πλακα 35000 .  Εσυ πως το βγαζεις 30000;

Έκδοση Style χωρίς κανένα extra

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έκδοση Style χωρίς κανένα extra

Χμ τοτε δεν ειναι και ευκαιρια οταν με 3000 παραπανω παιρνεις qashqai N-connecta με περισσοτερο εξοπλισμο και μεγαλυτερο αμαξωμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, c-max είπε

Χμ τοτε δεν ειναι και ευκαιρια οταν με 3000 παραπανω παιρνεις qashqai N-connecta με περισσοτερο εξοπλισμο και μεγαλυτερο αμαξωμα

Καλά δε της λείπει και κάτι της style. Ίσως μόνο η κάμερα που με +250 μπαίνει είτε στην αρχή είτε μετά. Τι λείπει από το troc κ το έχει το κασκαι;

απο εκεί κ πέρα ναι περί ορέξεως 30 για vw ή 33-34 για νισσαν - κ τα δυο έχουν τα θετικά κ τα αρνητικά τους 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
12 hours ago, tsofras said:

Κοιτα, αν πάμε σε c suv πιστεύω ότι c5 και 3008 είναι πολύ καλύτερα και προσφέρουν περισοτερα (και Qashqai θεωριτικα αλλά δεν έχω δει/οδηγησει το τελευταίο) . Αυτόματα βγαίνουν ελαχιστα παραπάνω. 

Το ίδιο και το mini countryman. 

Δεν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο ήμουν έτοιμος να το πάρω manual αλλά για μένα χάνει σε χώρους και ποιότητα αλλά βασικά στο dsg. 

Αν φύγουμε από τα suv  σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ασσο

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Κοιτα, αν πάμε σε c suv πιστεύω ότι c5 και 3008 είναι πολύ καλύτερα και προσφέρουν περισοτερα (και Qashqai θεωριτικα αλλά δεν έχω δει/οδηγησει το τελευταίο) . Αυτόματα βγαίνουν ελαχιστα παραπάνω. 

Το ίδιο και το mini countryman. 

Δεν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο ήμουν έτοιμος να το πάρω manual αλλά για μένα χάνει σε χώρους και ποιότητα αλλά βασικά στο dsg. 

Αν φύγουμε από τα suv  σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ασσο

Νταξ βέβαια το τροκ θεωρείται Β suv - σε C σαφώς υπάρχουν πιο καλές επιλογές από το τροκ… η ποιότητα από το πρώτο στο Δεύτερο έχει κάνει άλμα, αλλιώς ούτε που θα πλησίαζα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, paylidis said:

Νταξ βέβαια το τροκ θεωρείται Β suv - σε C σαφώς υπάρχουν πιο καλές επιλογές από το τροκ… η ποιότητα από το πρώτο στο Δεύτερο έχει κάνει άλμα, αλλιώς ούτε που θα πλησίαζα. 

Ε ναι αυτό είναι και το θέμα είναι ενδιάμεσο B - C αλλά σε τιμή πολύ κοντά στα c suv. 

Απο τα υπόλοιπα B suv είναι καλύτερο σίγουρα αλλά με 20κ παίρνεις το C3, το troc είναι αρκετά ακριβο

Επεξ/σία από imr
  • Δημιουργία νέου...