imr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, paylidis said: 1.5 style dsg από 30500 μαζί με την επέκταση εγγύησης με ενδεχόμενο για κάτι πιο κάτω Ε ενταξει ψιλοπολλα για troc, στα 30 παιζουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο 1
tsofras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, imr είπε Ε ενταξει ψιλοπολλα για troc, στα 30 παιζουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο Για πες απο περιέργεια τι θεωρείς καλύτερο ? Αλήθεια ρωτάω απο περιέργεια όχι ειρωνικά ούτε προφανώς θα κρίνω την άποψη 1
NovaLacertae Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θεωρώ καλή περίπτωση το TRoc, αυτό ψήφισα, αλλά σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα το Qashqai Edit: Αν και βλέπω είναι στα 31.990 το αυτόματο (με τις τελευταίες μειώσεις) το απλό χειροκίνητο ξεκινάει απο 25.990 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από NovaLacertae 1
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, imr είπε Ε ενταξει ψιλοπολλα για troc, στα 30 παιζουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο Το μελέτησα αρκετά. Δεν υπάρχει στα 30 κάτι καλύτερο αυτοματο και φορτωμένο 😕 -αλλά όντως εάν υπάρχει με ενδιαφέρει 😎
dstilio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ford puma που παίζει; Εκεί δεν είναι; Αυτό δεν είναι ο ανταγωνισμός του; δεν το αναφέρω σαν καλύτερο, απλά σαν εναλλακτικό. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από dstilio
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Το μελέτησα αρκετά. Δεν υπάρχει στα 30 κάτι καλύτερο αυτοματο και φορτωμένο 😕 -αλλά όντως εάν υπάρχει με ενδιαφέρει 😎 Υγ γερμανικό πάντα… Μόλις τώρα, dstilio είπε Does puma που παίζει; Εκεί δεν είναι; Αυτό δεν είναι ο ανταγωνισμός του; δεν το αναφέρω σαν καλύτερο, απλά σαν εναλλακτικό. Αρκετά πιο μικρό σε μέγεθος - χώρους. Γύρω στα 24 ξεκινάει το χιλιαρι πάντως 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, tsofras είπε Για πες απο περιέργεια τι θεωρείς καλύτερο ? Αλήθεια ρωτάω απο περιέργεια όχι ειρωνικά ούτε προφανώς θα κρίνω την άποψη Troc μου μυρίζει ότι πήρες.....😝
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Εγώ επειδή έγραψε πολλά για άνεση τις προηγούμενες μέρες ψηφίζω citroen.
c-max Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, paylidis είπε Το μελέτησα αρκετά. Δεν υπάρχει στα 30 κάτι καλύτερο αυτοματο και φορτωμένο 😕 -αλλά όντως εάν υπάρχει με ενδιαφέρει 😎 Αντιθετα εγω εκανα διαμορφωση και βγανει για πλακα 35000 . Εσυ πως το βγαζεις 30000;
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, c-max είπε Αντιθετα εγω εκανα διαμορφωση και βγανει για πλακα 35000 . Εσυ πως το βγαζεις 30000; Έκδοση Style χωρίς κανένα extra 1
c-max Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκδοση Style χωρίς κανένα extra Χμ τοτε δεν ειναι και ευκαιρια οταν με 3000 παραπανω παιρνεις qashqai N-connecta με περισσοτερο εξοπλισμο και μεγαλυτερο αμαξωμα
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, c-max είπε Χμ τοτε δεν ειναι και ευκαιρια οταν με 3000 παραπανω παιρνεις qashqai N-connecta με περισσοτερο εξοπλισμο και μεγαλυτερο αμαξωμα Καλά δε της λείπει και κάτι της style. Ίσως μόνο η κάμερα που με +250 μπαίνει είτε στην αρχή είτε μετά. Τι λείπει από το troc κ το έχει το κασκαι; απο εκεί κ πέρα ναι περί ορέξεως 30 για vw ή 33-34 για νισσαν - κ τα δυο έχουν τα θετικά κ τα αρνητικά τους Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από paylidis
imr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, tsofras said: Για πες απο περιέργεια τι θεωρείς καλύτερο ? Αλήθεια ρωτάω απο περιέργεια όχι ειρωνικά ούτε προφανώς θα κρίνω την άποψη Κοιτα, αν πάμε σε c suv πιστεύω ότι c5 και 3008 είναι πολύ καλύτερα και προσφέρουν περισοτερα (και Qashqai θεωριτικα αλλά δεν έχω δει/οδηγησει το τελευταίο) . Αυτόματα βγαίνουν ελαχιστα παραπάνω. Το ίδιο και το mini countryman. Δεν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο ήμουν έτοιμος να το πάρω manual αλλά για μένα χάνει σε χώρους και ποιότητα αλλά βασικά στο dsg. Αν φύγουμε από τα suv σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ασσο 2
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, imr είπε Κοιτα, αν πάμε σε c suv πιστεύω ότι c5 και 3008 είναι πολύ καλύτερα και προσφέρουν περισοτερα (και Qashqai θεωριτικα αλλά δεν έχω δει/οδηγησει το τελευταίο) . Αυτόματα βγαίνουν ελαχιστα παραπάνω. Το ίδιο και το mini countryman. Δεν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο ήμουν έτοιμος να το πάρω manual αλλά για μένα χάνει σε χώρους και ποιότητα αλλά βασικά στο dsg. Αν φύγουμε από τα suv σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ασσο Νταξ βέβαια το τροκ θεωρείται Β suv - σε C σαφώς υπάρχουν πιο καλές επιλογές από το τροκ… η ποιότητα από το πρώτο στο Δεύτερο έχει κάνει άλμα, αλλιώς ούτε που θα πλησίαζα. 1
imr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, paylidis said: Νταξ βέβαια το τροκ θεωρείται Β suv - σε C σαφώς υπάρχουν πιο καλές επιλογές από το τροκ… η ποιότητα από το πρώτο στο Δεύτερο έχει κάνει άλμα, αλλιώς ούτε που θα πλησίαζα. Ε ναι αυτό είναι και το θέμα είναι ενδιάμεσο B - C αλλά σε τιμή πολύ κοντά στα c suv. Απο τα υπόλοιπα B suv είναι καλύτερο σίγουρα αλλά με 20κ παίρνεις το C3, το troc είναι αρκετά ακριβο Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις