kronos73 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 @tsofras μήπως αξίζει να δεις το καινούργιο kona? Φαίνεται ενδιαφέρον πακέτο. Βέβαια πλέον και αυτό μόνο φθηνό δεν το λες, αλλά είναι πιο ποιοτικό από το μαρκ1
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, c-max είπε Σου ευχομαι και στα 70 να κανεις τα ιδια. Αλλα δυστυχως για καποιους οπως εγω με ταλαιπωρημενα κορμια και εγχειρισμενες μεσες ειναι μονοδρομος. Ειμαι στα 54 και πριν 5 χρονια εδωσακαι την μηχανη οταν ενας 86χρονος αποφασισε να με περασει απο επανω 😢 Λυπάμαι που το ακούω . Δεν ξέρω εγώ ως τα 46 ήθελα μεγάλο αυτοκίνητο είχα πάντα σεντάν. Μετά μεγαλοντας το παιδί βλέπαμε δεν χρειαζόταν μεγάλο αμάξι. Σε κάνα χρόνο θα πάρουμε στο παιδί το δικό του και έτσι μας φτάνει ένα μικρό. Για αυτό απορώ πως για έμας άνω των 50 που τα παιδιά είναι μεγάλα πια και έχουν δικό τους αμάξι δεν χρειαζόμαστε μεγάλο ειδικά όσοι μένουνε αθηνα. Ειδικά σουβ. Άβολα μέσα στην πόλη ογκώδη. Τώρα για το θέμα άνεσης οκ παίζει ρόλο και ο σωματοτυπος. Προσωπικά εγώ δεν ξαναπαίρνω μεγάλο αυτοκίνητο. Ένα καλό μικρό είναι το ιδανικό για τις ανάγκες μας . 1
tsofras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Aloha Έκλεισα αμάξι Φωτό όταν το πάρω Θα ήθελα να μην ξαναναβγω στην αγορά αυτοκινήτου για τουλάχιστον μία δεκαετία 5 4
polyvios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Aloha Έκλεισα αμάξι Φωτό όταν το πάρω Θα ήθελα να μην ξαναναβγω στην αγορά αυτοκινήτου για τουλάχιστον μία δεκαετία Ωπα ωπα, θα μας πεις η το κρατάς εκπληξη; και πότε τονπαιρνεις; να ξέρουμε για τις φώτο
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) χαχαχαχ γιατί μας κρατάς σε τέτοια αγωνία καλεεεε , έτσι όπως το λες πάντως κάτι μου λέει πως ανέβηκες μπάτζετ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από NobodyRankXV 1
marios1515 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 μεχρι να ερθει η ωρα για παραλαβη θα το εχει μετανιωσει θα το ακυρωσει και θα παραγγειλει αλλο, για αυτο δεν μας λεει ακομα.
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Seat leon FR αυτόματο Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Nabuko 1
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Aloha Έκλεισα αμάξι Φωτό όταν το πάρω Θα ήθελα να μην ξαναναβγω στην αγορά αυτοκινήτου για τουλάχιστον μία δεκαετία καινούριο ή μεταχειρισμένο ? βασικά μην πεις τιμή/μοντέλο , κατευθείαν φωτό ωστε να αισθάνεται άσχημα κάποιος να πει κάτι αρνητικό , πχ "Πάλι vag?" 😁 1
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε καινούριο ή μεταχειρισμένο ? βασικά μην πεις τιμή/μοντέλο , κατευθείαν φωτό ωστε να αισθάνεται άσχημα κάποιος να πει κάτι αρνητικό , πχ "Πάλι vag?" 😁 VAG. Γιατι έτσι μας αρέσει που έλεγε κ η διαφήμιση
atrigane Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, korakios είπε καινούριο ή μεταχειρισμένο ? @tsofras Βασικά αυτό, να ξέρουμε αν θα περιμένουμε κανά 6μηνο ή 6ήμερο!!😀
Grim Ripper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Το formentor θα έκλεισε γιατί είπαμε, μαζόχες όσοι συνεχίζουν στο group ακόμη και με θέματα. 😛 Αναμένουμε φωτογραφίες. 😁 1
tsofras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν λέω άλλα Φωτό όταν με το καλό παραλάβω (7 -15 μέρες) Προφανώς και μπορεί να αλλάξω 10 φορές γνώμη 😂 6
imr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, tsofras said: Δεν λέω άλλα Φωτό όταν με το καλό παραλάβω (7 -15 μέρες) Προφανώς και μπορεί να αλλάξω 10 φορές γνώμη 😂 Άντε καλή παραλαβή. Πρώτη επιλογή φορμεντορ δεύτερη Λεον κουπρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις