Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, c-max είπε

Ποσο λετε να πωλειτε focus active 1.0 7/20 με 42000χλμ;

Εμ δεν το πήρες 1.5 και αυτόματο

Να σου έλεγα τιμή

Θες να το δώσεις ?

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εμ δεν το πήρες 1.5 και αυτόματο

Να σου έλεγα τιμή

Θες να το δώσεις ?

Αντίθετα από εσένα ήθελα suv αλλά πήρα "σχεδόν" hatch. Αν και με ιικανοποιει τώρα .με κάποιες  παρεμβάσεις που έκανα, θέλω ευκολότερη είσοδο έξοδο (αχ γεράματα). και γιατί όχι και αυτόματο. Μόλις γύρισα από nissan .Καλό το qashqai.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, c-max είπε

Αντίθετα από εσένα ήθελα suv αλλά πήρα "σχεδόν" hatch. Αν και με ιικανοποιει τώρα .με κάποιες  παρεμβάσεις που έκανα, θέλω ευκολότερη είσοδο έξοδο (αχ γεράματα). και γιατί όχι και αυτόματο. Μόλις γύρισα από nissan .Καλό το qashqai.

Ε για πες λεπτομέρειες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε για πες λεπτομέρειες

Δεν εκανα τεστ ντραιβ. Απλα το ειδα και μου αρεσε σαν σχεδιαση και μπες βγες 😁. Το περιεργο ειναι οτι μου φανηκε μικροτερο απο το focus σαν χωροι επιβατων, αλλα μαλλον περισσοτερο σαν αισθηση παρα σαν ουσια. Στον χωρο αποσκευων σαφως καλυτερο το qashqai. Θα το κανω τεστ απο εβδομαδα να δω στον δρομο τι λεει.

Σαν τιμες δυο εκδοσεις ειδα, την premium και την connecta αε αυτοματα με 158 αλογα. Ετοιμοπαραδοτα με τιμες 32850 και 34700 αντιστοιχα με το κλειδι στο χερι και μεταλλικο χρωμα

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, c-max είπε

Δεν εκανα τεστ ντραιβ. Απλα το ειδα και μου αρεσε σαν σχεδιαση και μπες βγες 😁. Το περιεργο ειναι οτι μου φανηκε μικροτερο απο το focus σαν χωροι επιβατων, αλλα μαλλον περισσοτερο σαν αισθηση παρα σαν ουσια. Στον χωρο αποσκευων σαφως καλυτερο το qashqai. Θα το κανω τεστ απο εβδομαδα να δω στον δρομο τι λεει.

Σαν τιμες δυο εκδοσεις ειδα, την premium και την connecta αε αυτοματα με 158 αλογα. Ετοιμοπαραδοτα με τιμες 32850 και 34700 αντιστοιχα με το κλειδι στο χερι και μεταλλικο χρωμα

Αμαν και αυτοί στην connecta και δεν έχουν μπάρες οροφής

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κοίτα και κάτι τέτοιο.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331710634-bmw-x2

Το κιβώτιο που ζητάς, μόνο σε BMW και Merc θα το βρεις.

Πιστεύω με πολύ παζάρι πέφτει στα 36-35.

Σε αυτά τα λεφτά βέβαια παίρνεις 330e, εκεί να δεις κιβώτιο με τον δίλιτρο, αλλά δε θες σεντάν.

Επεξ/σία από Parolos4
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Parolos4 είπε

Για κοίτα και κάτι τέτοιο.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331710634-bmw-x2

Το κιβώτιο που ζητάς, μόνο σε BMW και Merc θα το βρεις.

Πιστεύω με πολύ παζάρι πέφτει στα 36-35.

Σε αυτά τα λεφτά βέβαια παίρνεις 330e, εκεί να δεις κιβώτιο με τον δίλιτρο, αλλά δε θες σεντάν.

Ξεφεύγει η τιμή , αυτό είναι και plugin,

Το απλό το είδα , ωραίο καθισμα αλλά τέρμα άβολο

Είχα μπει το FB club , με αυτά που είδα ότι βγάζει , βγήκα 🤣

Δημοσ.
7 hours ago, zanskou said:

σχετικά με την κουβέντα περί αξιοπιστίας το παρακάτω νομίζω έχει ένα ενδιαφέρον: 

image.png.cc94c490ca28cbef72149f33f65babd5.png

Και περισσοτερες λεπτομερειες εδω: https://www.autoblog.gr/2023/02/09/oi-pio-axiopistes-kai-oi-pio-anaxiopistes-markes-aftokiniton-tou-2023/

Έκαναν ότι δεν το είδαν το ποστ σου.

οι τρεις πρώτες θέσεις Ασιάτες. Κατά τα αλλά δεν ισχύει ότι έχουν άλλη προσέγγιση, και όλα χαλάνε σήμερα. Όλα χαλάνε θα συμφωνήσω, με άλλη συχνότητα και σοβαρότητα.

2 hours ago, tsofras said:

Πως ξεφεύγει;

Αν στο ρίξει λίγο δεν είναι κοντά στο πάνω σου όριο; Υπόψη αυτό είναι δυο φορές πιο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε seat. Θα πάρεις σύνταξη μαζί του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, c-max είπε

Το ίδιο και εγώ.  Τώρα στα γεράματα 50 έχω μικρό τριπορτο και έδωσα touring μηχανή όρθια θέση  για να παω σε σκυφτη naked. 

Θέλω να έχω πιο εύκολη πρόσβαση. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

Το ίδιο και εγώ.  Τώρα στα γεράματα 50 έχω μικρό τριπορτο και έδωσα touring μηχανή όρθια θέση  για να παω σε σκυφτη naked. 

Θέλω να έχω πιο εύκολη πρόσβαση. 

Σου ευχομαι και στα 70 να κανεις τα ιδια.  Αλλα δυστυχως για καποιους οπως εγω με ταλαιπωρημενα κορμια και εγχειρισμενες μεσες ειναι μονοδρομος. Ειμαι στα 54 και πριν 5 χρονια εδωσακαι την μηχανη οταν ενας 86χρονος αποφασισε να με περασει απο επανω 😢

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tsofras είπε

Το συγκεκριμένο κάθισμα δοκίμασες? Το ρυθμισες και δεν σου έκανε? Περίεργο.

Προβλήματα όταν λες? Βάσεις μηχανής σε όσα τα έχουν κάνει 200 άλογα? Ο κινητήρας έχει φορεθεί σε εκατομμύρια μοντέλα bmw και mini εδώ και 9 χρόνια. Και θα φοριέται και για άλλη μια γενιά τουλάχιστον. Στα plugin έχει και κάποιες διαφορές, αν θυμάμαι καλά, πιο ανθεκτικός ακόμη.

Το συγκεκριμένο έχει και 2 χρόνια εγγύηση από τη bmw πάντως. Μιλάμε για 55 χιλιάρικα αυτοκίνητο. Αν το πάρεις 20 κάτω είναι πολύ καλά. Σε Storm Bay M Sport X, παιζει να είναι και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα σε τέτοια έκδοση, ότι κι αν λέει αυτό για τη μεταπώληση.

Το μόνο μείον ότι βγαίνει το νέο Χ2, που βέβαια δεν είναι τόσο όμορφο, προς το παρόν μέχρι να συνηθιστει τουλάχιστον.

Επεξ/σία από Parolos4
Δημοσ.

Ζημιά μας κάνει αυτό το topic…

Μου πέρασε από το μυαλό να χτυπήσω αυτή την X2…αλλά ήταν 2 το πρωί…

Τώρα που το ξανασκέφτομαι… για δευτερο για να τρέχει σουπερμάρκετ δεν δικαιολογείται.

11 hours ago, tsofras said:

Έχει τα Μ καθίσματα.

Ειναι λαρισσα… δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος αλλά μήπως να οργανώσουμε εκδρομή να σε πάμε στον έμπορο να το δεις;

Λοιπόν έχω να προσθέσω κάτι καθώς μπήκα στο τριπάκι και χάζεψα τις X2 στο car.gr

Το ότι η X2 πούλησε αρκετά στην Ελλάδα, και σε συγκεκριμένο προφίλ αγοραστών, παρατηρώ σαν αποτέλεσμα ότι έχει μεταχειρισμένα να συμφέρουν κατά τη γνώμη μου.

Σχετικα με αρχική τιμη vs. Τιμη μεταχειρισμένου. Αναγνωρίζοντας και τη ποιοτική ανωτερότητα στο εσωτερικό, οι τιμές είναι πεσμένες, σε σημείο που θα χάσεις λίγο σε δεύτερη μεταπώληση.

Ειναι σαν τα σπίτια ίσως; Που τα μεγάλα έχουν χαμηλότερη τιμη ανα μέτρο σε σχέση με τα λαϊκά των 80-90τ.μ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Μην ξαναμπεις, δεν σε βλεπω καλα! Παντα σε clubs θα βρεις πιο πολλα αρνητικα παρα θετικα, αυτος που ειναι μια χαρα με το αμαξι του δεν το ψαχνει τοσο πολυ ωστε να μπει σε clubs κτλπ. Αν και παραδοξως εχω μπει σε ενα του XCeed και δεν βλεπω να γραφουν κατι αρνητικο.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο φαίνεται εξαιρετικό. Και το εσωτερικό αν και το παλιό της BMW,  μοιάζει φρέσκο και φυσικά φωνάζει ποιότητα.

Εγώ δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο, αλλά το συγκεκριμένο ίσως το σκεφτόμουν γιατί έχει τα 2 χρόνια εγγύηση.

Βέβαια πρέπει να υπολογίσεις και τα after sales κόστη, που όσοι παρακολουθούμε το θέμα βέβαια ξέρουμε ότι το έχεις κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Parolos4 είπε

Το συγκεκριμένο κάθισμα δοκίμασες? Το ρυθμισες και δεν σου έκανε? Περίεργο.

Προβλήματα όταν λες? Βάσεις μηχανής σε όσα τα έχουν κάνει 200 άλογα? Ο κινητήρας έχει φορεθεί σε εκατομμύρια μοντέλα bmw και mini εδώ και 9 χρόνια. Και θα φοριέται και για άλλη μια γενιά τουλάχιστον. Στα plugin έχει και κάποιες διαφορές, αν θυμάμαι καλά, πιο ανθεκτικός ακόμη.

Το συγκεκριμένο έχει και 2 χρόνια εγγύηση από τη bmw πάντως. Μιλάμε για 55 χιλιάρικα αυτοκίνητο. Αν το πάρεις 20 κάτω είναι πολύ καλά. Σε Storm Bay M Sport X, παιζει να είναι και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα σε τέτοια έκδοση, ότι κι αν λέει αυτό για τη μεταπώληση.

Το μόνο μείον ότι βγαίνει το νέο Χ2, που βέβαια δεν είναι τόσο όμορφο, προς το παρόν μέχρι να συνηθιστει τουλάχιστον.

Όχι μπήκα στα κανονικά καθίσματα που έχουν τα περισσότερα, αυτά φαίνονται πιο άνετα αλλά άντε βρεστα να τα δοκιμάσεις 

335800341_8_z.jpg.132fcf8a1c26c9ebc94ead4d7d2a270f.jpg

Επίσης σε μεταχειρισμένο έχουν μεγάλα επιτόκια, οπότε δεν είμαι για 40 χιλιάρικα αμάξι που θα βγεί δάνειο 15χιλιαρικα με 11+% επιτόκιο 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...