tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Προφανώς. Και σε πολύ καλή τιμή το έδωσες. Γενικά ότι έχεις δώσει σε Leon δεν ήταν καλή επιλογή. E είμαι και χωρίς αμάξι τώρα και μου χτυπάει ακόμη πιο άσχημα. οκ δεν κάνω 15000χλμ τον χρόνο αλλά αγκάρεψα να με πάνε στη δουλειά , να με γυρίσει άλλος , άλλαξα τις θεραπείες για να βολευτεί ο άνθρωπος που θα με γύρναγε, μετά έβαλα την γυναίκα να έρθει να με πάρει 😅 οκ σίγουρα το έδωσα καλή τιμή , σίγουρα με κούραζε το κιβώτιο , αλλά απο τα 23 στα 35 , σιγά την αναβάθμιση που θα κάνω εκτός του κιβωτίου
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε οκ δεν κάνω 15000χλμ τον χρόνο αλλά αγκάρεψα να με πάνε στη δουλειά , να με γυρίσει άλλος , άλλαξα τις θεραπείες για να βολευτεί ο άνθρωπος που θα με γύρναγε, μετά έβαλα την γυναίκα να έρθει να με πάρει 😅 Zoom zoom μεχρι να βρεις τι χρειαζεσαι 🤠 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333990154-mazda-rx-8 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336535359-mazda-rx-8 και δε θα χασεις καν λεφτα με τοσα λιγα που ζητανε (αν κ οταν το βαρεθεις)... 3
atrigane Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής Όχι δεν έκανες πατάτα 10 λεπτά πριν, tsofras είπε 15 λεπτά πριν, ideal09 είπε Προφανώς. Και σε πολύ καλή τιμή το έδωσες. Γενικά ότι έχεις δώσει σε Leon δεν ήταν καλή επιλογή. E είμαι και χωρίς αμάξι τώρα και μου χτυπάει ακόμη πιο άσχημα Απλά ξεβολεύτηκες που δεν έχεις αμάξι 5
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 29 minutes ago, tsofras said: Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής Ειναι οι πρωτες δευτερες σκεψεις, μια χαρα εκανες που το εδωσες 13 minutes ago, paylidis said: Zoom zoom μεχρι να βρεις τι χρειαζεσαι 🤠 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333990154-mazda-rx-8 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336535359-mazda-rx-8 και δε θα χασεις καν λεφτα με τοσα λιγα που ζητανε (αν κ οταν το βαρεθεις)... Πραγματικα σχεδον τα χαριζουν... Παρε ενα να κανεις τη δουλεια σου και τα γουστα σου κανα χρονο και απλα το σουταρεις οταν το βαρεθεις η βρεις κατι αλλο. 1
terry308 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής Αεροπορικό για Γερμανία και βρίσκεις πολλα 😉 Το φιλαράκι μ χθες έκλεισε ένα ΤΤS dsg για πελάτη,σήμερα ένα 5008 αυτόματο και ένα megane gt line... και έχει συνέχεια 😂 1
tzampatzis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 47 minutes ago, tsofras said: Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής Καλά έκανες και το έδιωξες να πάρεις ένα αυτόματο. Αυτό είναι το βασικό που έλειπε και από τα 3 αμάξια που πήρες. 2
majnun Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 To TTS αλήθεια πόσο; Πολύ θα γούσταρα ένα ΤΤ τελευταίας γενιάς αλλά στην Ελλάδα δεν περπάτησε μία. 11 λεπτά πριν, terry308 είπε Αεροπορικό για Γερμανία και βρίσκεις πολλα 😉 Το φιλαράκι μ χθες έκλεισε ένα ΤΤS dsg για πελάτη,σήμερα ένα 5008 αυτόματο και ένα megane gt line... και έχει συνέχεια 😂
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, majnun είπε To TTS αλήθεια πόσο; Πολύ θα γούσταρα ένα ΤΤ τελευταίας γενιάς αλλά στην Ελλάδα δεν περπάτησε μία. αυτο θα ρωταγα κ εγω... τιμουλα λευτερη; 1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε Χρυσή τομή: αγοράζεις ιαπωνικό, leasing οτιδήποτε άλλο απολυτο δικαιο εχεις... βαζω κ τα φορντ στη σουπα με τα ιαπωνικά που ειναι για μενα η απολυτη χρυση τομη αλλα το μαμησαν στις τιμες το κακο ειναι οτι το λιζινγκ για ιδιωτη δε συμφερει με τιποτα
koeltzakoatl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, paylidis said: το κακο ειναι οτι το λιζινγκ για ιδιωτη δε συμφερει με τιποτα Σε απόλυτα μεγέθη θα συμφωνήσω, αλλά τα απόλυτα μεγέθη βασίζονται και σε αντίστοιχες υποθέσεις (ότι δηλαδή δεν θα σου σπάσει, δεν θα στο κλέψουν, θα σου βγει ποιοτικά αλφάδι, δεν θα φας Χ ώρες από τη ζωή σου σε συνεργεία και ταξί, κτλ.). Για κάποιες περιπτώσεις, όπως -ίσως- και του αγαπητού @tsofras να ταιριάζει περισσότερο, σε σχέση με το να αγοράζεις και να πουλάς αυτοκίνητα, ή να μην είσαι σίγουρος ποιό και τι σου ταιριάζει (μόνο ο Θωμάς γνωρίζει τη δική του "εξίσωση") 2
giannis1_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Περί αξιοπιστίας: Γενικά τα πολλά ηλεκτρονικά - αυτοματισμοί εντυπωσιάζουν, αλλά όσο περισσότερα έχει ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερες "βλάβες" μπορεί να βγάλει. Τα παλιά Ιαπωνικά δεν είχαν τίποτα μέσα άρα τι να χαλάσει η μανιβέλα για τα παράθυρα? Περί BMW - Mercedes: Δεν συγκρίνονται σαν κατασκευές με τα απλά πόλης ή suv κλπ. Ακόμη και του 85΄ είχαν ανεξάρτητες αναρτήσεις, μπουκάλες αζώτου, αλουμινένια μέρη, hill assist κλπ. Απλά άλλη κατηγορία. Περί κινητήρων: Σίγουρα κάποιοι είναι πιο επιρρεπής, αλλά το κυριότερο είναι η χρήστη για το πόσο θα αντέξει. Ναι, οι παλαιοί άντεχαν παραπάνω καθώς 1800cc με 100hp και μαντέμι κορμό δεν νιώθει. Αλλά και πάλι δούλεψε το 1 λεπτό με λίγα λάδια-παλιά ή ανέβασε θερμοκρασία νερού και συνέχισε κανονικά πάλι θα το πάρεις στο χέρι. Όλα καλά είναι ανάλογα τις ανάγκες και τη χρήση που χάνεις. 3
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι 1 ώρα πριν, tsofras είπε δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής 1
terry308 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, majnun είπε To TTS αλήθεια πόσο; Πολύ θα γούσταρα ένα ΤΤ τελευταίας γενιάς αλλά στην Ελλάδα δεν περπάτησε μία. Περιμένω να μου απαντήσει Νομίζω είχε και virtual cockpit Και το 5008 μια ιδέα 44 λεπτά πριν, paylidis είπε αυτο θα ρωταγα κ εγω... τιμουλα λευτερη; Περιμένω απάντησή Γιώργο
james01gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, terry308 είπε Περιμένω να μου απαντήσει Νομίζω είχε και virtual cockpit Και το 5008 μια ιδέα Περιμένω απάντησή Γιώργο Τώρα ειλικρινά, κόκκινο σαλόνι; το είχε παραγγείλει κάποιος έτσι; και όχι μόνο αυτό, αλλα του το κατασκεύασαν κιόλας; 2
mp123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Περιμένω να μου απαντήσει Νομίζω είχε και virtual cockpit Και το 5008 μια ιδέα Περιμένω απάντησή Γιώργο Συγνώμη και με το συμπάθιο δλδ αλλά το κόκκινο σαλόνι ούτε στο pimp my ride δεν βάζανε τέτοιο. Μην παρεξηγηθώ γούστα εινσι αυτά.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, james01gr είπε Τώρα ειλικρινά, κόκκινο σαλόνι; το είχε παραγγείλει κάποιος έτσι; και όχι μόνο αυτό, αλλα του το κατασκεύασαν κιόλας; 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Συγνώμη και με το συμπάθιο δλδ αλλά το κόκκινο σαλόνι ούτε στο pimp my ride δεν βάζανε τέτοιο. Μην παρεξηγηθώ γούστα εινσι αυτά. κατι βαλκανιοι/τουρκοι κανουν κατι τετοια μιξ... νταξ σε πεζο ειναι συγχωρειται, δεν ειναι το μονο του προβλημα, εδω δε βλεπεις το καντραν καλα καλα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις