dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, paylidis είπε εδω ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ σου, το 2023 δεν υπαρχει απολυτη αξιοπιστια πουθενα... και η τουοτα που θελει να εχει αξιοπιστια κυκλοφορει μοτερ με αποδοσεις του 1991, 1800 κυβικα με 120 αλογα, ε πως να χαλασει αυτο, ουτε συμπιεσεις υψηλες εχει, ουτε φουσκωμενο με τουρμπινα ουτε τπτ; αφου ειναι ραπτομηχανη... η Corolla φοράει 1.8 με 140 η Audi κάποτε έβγαζε το Α4 με 120? το θυμάσαι γιατί εγώ το θυμάμαι. ας αναφέρω ενδεικτικά και το GR Υaris που φοράει 3cyl 1.5 με 261 άλογα μιας και κοροίδεψες ότι δεν φοράει δυνατά μοτέρ σε μοντέλα της. Αναφορά σε κείμενο αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι φαγωνονται με το hate; Μαλλον κατι θα εχουν τα πλαστικά των ασιατικων κ το αναπνεουν κ τους πειραζει... 😅 Το να κλείνεις τα μάτια και να μην λες τα στραβά τους διαιωνίζεις το πρόβλημα και στο λέω ως κάτοχος Audi. Και εννοείται ότι κράζω και την Τοyota. Αυτή έχει άλλα κακά όμως.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε η Corolla φοράει 1.8 με 140 η Audi κάποτε έβγαζε το Α4 με 120? το θυμάσαι γιατί εγώ το θυμάμαι. ναι καποτε, πριν 10-20-30 χρονια, οχι σημερα... κ φυσικα και εκεινο δεν εσπαγε μια χαρα ηταν... 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε ας αναφέρω ενδεικτικά και το GR Υaris που φοράει 3cyl 1.5 με 261 άλογα μιας και κοροίδεψες ότι δεν φοράει δυνατά μοτέρ σε μοντέλα της. ας κυκλοφορουσε σε κανονικες συνθηκες και οχι ως Track car-fun car και θα εβλεπες σπασμενα στην ακρη του δρομου... 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Το να κλείνεις τα μάτια και να μην λες τα στραβά τους διαιωνίζεις το πρόβλημα και στο λέω ως κάτοχος Audi. Και εννοείται ότι κράζω και την Τοyota. Αυτή έχει άλλα κακά όμως. μα δε κλεινω τα ματια ουτε εθελοτυφλω, ολοι μαζι κραζουμε τα κακα της Vag εδω περα αλλα αναγνωριζουμε και τα Χ-Υ καλα της... ομοιως και των υπολοιπων... το θέμα ειναι οτι για τα γουστα του θωμα, τα δικα μου και αλλων 2-3 τα vag ειναι πιο ταιριαστα... απο εκει κ περα ουτε λαμπαδα τους αναβουμε ουτε τιποτα (ασε μην αρπαξουν κ καμια φωτια) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Όλα θέματα βγάζουν πλέον , άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο. Διάβαζα πριν ένα ποστ που έβγαζαν το Formentor απο τα χειρότερα σε αξιοπιστία . Γιατί το ψήφισαν όσοι το έχουν ? Για το θέμα στο infotainment Διαβάζουμε όπως για πολλαπλασιαστές , κρεμαγιέρες , σβήνουν εν κινήσει , βάσεις μηχανής , παίρνουν φωτιά , σκουριές κ.ο.κ. σε άλλες μάρκες . Το Formentor όμως εκτός από το infotainment που δεν έχει βγάλει κάτι άλλο βγήκε από τα χειρότερα Το θέμα είναι ότι όλα τα παραπάνω πλέον τα πληρώνεις 32+ χιλιάδες ευρώ και με τόσα ηλεκτρονικά / τεχνολογίες / βιασύνη απο το εργοστάσιο για παραγωγή δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει Αν δεν ήθελα αυτόματο θα κοίταγα κάποιο ασφαλές χειροκίνητο 5-6 ετών χωρίς να έχει πολλά μπλιμπλίκια το προβλημα ειναι θωμα οτι εαν δε σου δουλευει το ινφοτεινμεντ πλεον καθαρισες... δεν ειναι οπως πριν 15-20 χρονια που σου χαλαγε το κασετοφωνο κ ελεγες δε πειραζει θα τραγουδαω εγω στη διαδρομη 😂 τωρα ειδα το εσωτερικο του, ουτε καν κλιματισμο δε θα εχεις 😆 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
zanskou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε ας κυκλοφορουσε σε κανονικες συνθηκες και οχι ως Track car-fun car και θα εβλεπες σπασμενα στην ακρη του δρομου... τι εννοείς ; ότι ζορίζεται λιγότερο στην πίστα και περισσότερο αν το βγάλω στη Θηβών ; έλα τώρα εγώ το έχω ξαναπεί πάντως. κατά τη γνώμη μου η αξιοπιστία φαίνεται από την εγγύηση που δίνει η κάθε εταιρεία. τέλος. όλα τα άλλα είναι εντελώς υποκειμενικά. η ΚΙΑ πχ δεν φοβάται τίποτα και δίνει 7χρονια από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα γιατί ξέρει ότι αυτά που θα κληθεί να πληρώσει σε εγγυήσεις είναι προφανώς λίγα μπροστά σε αυτά που πουλάει. Η VW γιατί δεν δίνει τόσα χρόνια ή χλμ ; γιατί προφανώς θα πάει για φούντο. επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν σχετικά με τα μοτέρ χαμηλής απόδοσης της ΤΟΥΟΤΑ και ότι είναι αυτά που έβγαινα πριν 30 χρόνια θα πω 2 πράγματα 1. η εξέλιξη έρχεται σε συνάρτηση με την αξιοπιστία και κάποια άλλα πράγματα. TO Golf Style 1.5 eTSI ACT Mild Hybrid είναι στα 130 άλογα και καίει πολύ περισσότερο από την 1800άρα Corolla hybrid, που μάλιστα στα 33.000 που ζητάει η VW για να μου πουλήσει TSI με DSG (είναι καινούργια τεχνολογία το TSI ? ) παίρνω Corolla Black edition 2. στην Ελλάδα έχουμε μια φοβία (γενικώς μιλάω, όχι ειδικά για εσένα) με τα κυβικά λόγω της παράλογης φορολογίας κλπ. Σε ένα κανονικό κράτος ποιος δεν θα ήθελε να έχει δίλιτρο με 200 άλογα που πάει τραίνο όποτε θέλει και σε νορμάλ χρήση καίει λιγότερο κι από συμβατικό 1000άρι ; 5
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, paylidis said: αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι φαγωνονται με το hate; Μαλλον κατι θα εχουν τα πλαστικά των ασιατικων κ το αναπνεουν κ τους πειραζει... 😅 Πραγματια πολυ hate, να τους ειχε σκασει κανα dsg στο χερι να το καταλαβω, αλλα οι περισοτεροι μονο Ιαπωνικα/κορεατικα περνουν χωρις να κοιτανε καν τι γινεται στον υπολοιπο κοσμο και πιθανοτατα να μην εχουν οδηγησει ποτε γερμανικο αυτοκινητο Και ειναι μονο με το vag αυτη η γκρινια 1
dstilio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Οι λέξεις που διαλέγετε για εμενα είναι περίεργες. Δυο διαφορετικές γραμμές εδώ μέσα: 1) «δεν βγάζουν προβλήματα από το 2009 που ξέρω» Αυτο πως προέκυψε. Είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που αναφέρουμε περιπτώσεις, και όπως έδωσε και λινκ ένας πιο πάνω, άπειρες οι αναφορές σε έρευνες κοινού. Μιλαω για τα προβλήματα κινητήρα στα πρώτα TSI. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει ξεφύγει αυτό από την υπόληψη ανθρώπων που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα. 2) «μα όλα βγάζουν προβλήματα» ΔΕΝ βγάζουν όμως ίδιας σοβαρότητας προβλήματα. Σπασμένος κινητήρας παλιότερα ή σπασμένο κιβώτιο στα πιο σύγχρονα, ΔΕΝ είναι το ίδιο με αλλά προβλήματα. Είναι αρκετά κοστοβορα και βγάζουν το αμάξι εκτός. Με αυτή την ιστορία κάποιοι από εδώ μέσα έχουμε διαμορφώσει την άποψη ότι γερμανικά μόνο από τις άλλες premium μάρκες.προτιμώ τρίξιμο στα πλαστικά από κιβώτιο στο χέρι.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zanskou είπε τι εννοείς ; ότι ζορίζεται λιγότερο στην πίστα και περισσότερο αν το βγάλω στη Θηβών ; έλα τώρα εγώ το έχω ξαναπεί πάντως. κατά τη γνώμη μου η αξιοπιστία φαίνεται από την εγγύηση που δίνει η κάθε εταιρεία. τέλος. όλα τα άλλα είναι εντελώς υποκειμενικά. η ΚΙΑ πχ δεν φοβάται τίποτα και δίνει 7χρονια από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα γιατί ξέρει ότι αυτά που θα κληθεί να πληρώσει σε εγγυήσεις είναι προφανώς λίγα μπροστά σε αυτά που πουλάει. Η VW γιατί δεν δίνει τόσα χρόνια ή χλμ ; γιατί προφανώς θα πάει για φούντο. επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν σχετικά με τα μοτέρ χαμηλής απόδοσης της ΤΟΥΟΤΑ και ότι είναι αυτά που έβγαινα πριν 30 χρόνια θα πω 2 πράγματα 1. η εξέλιξη έρχεται σε συνάρτηση με την αξιοπιστία και κάποια άλλα πράγματα. TO Golf Style 1.5 eTSI ACT Mild Hybrid είναι στα 130 άλογα και καίει πολύ περισσότερο από την 1800άρα Corolla hybrid, που μάλιστα στα 33.000 που ζητάει η VW για να μου πουλήσει TSI με DSG (είναι καινούργια τεχνολογία το TSI ? ) παίρνω Corolla Black edition 2. στην Ελλάδα έχουμε μια φοβία (γενικώς μιλάω, όχι ειδικά για εσένα) με τα κυβικά λόγω της παράλογης φορολογίας κλπ. Σε ένα κανονικό κράτος ποιος δεν θα ήθελε να έχει δίλιτρο με 200 άλογα που πάει τραίνο όποτε θέλει και σε νορμάλ χρήση καίει λιγότερο κι από συμβατικό 1000άρι ; στη πιστα θα ειναι για μια ωρα τη βδομαδα μαξ, στη θηβων θα ειναι κολλημενο για μια ωρα καθε μερα... δεν ειναι σχεδιασμενο για τη θηβων... η κινηση ρημαζει τα αμαξια (πολλες ωρες λειτουργίας/λιγα χλμ αποστασης)... απο εκει κ περα το περι εγγυησης εχει μια βαση, αλλα ειναι κ εμπορικο το θεμα, και η merc και η bmw 2 χρονια δινουν βασική. Δεν βγαζουν καλα αμαξια; Δε τους νοιαζει αν θα πουλησουν γιατι ουτως ή αλλιως θα πουλησουν... Και η τουτοτα κια κλπ σε αλλες χωρες εχουν πολυ μικρότερη εγγυηση. Δε λεω οτι η VW βγαζει καλα αμαξια, μη τρελαθούμε, απλα κανενας πλεον δε βγαζει καλα, όλα εχουν προβληματα (ή αργα ή γρηγορα θα εχουν). για το 1, κακο παραδειγμα, συγκρινουμε μουφα Hybrid με κανονικό, στη πραξη το γκολφ ειναι ενα απολυτα υπερεκτιμημενο αμαξι που για εμενα δεν υπαρχει λόγος να το προτιμησει καποιος... για το 2, εγω προσωπικά στα 20ς μου ειχα 2200 κυβικα, εαν μπορουσα να τα πληρώνω (τωρα που τα πληρωνω εγω) παλι τοσα και παραπανω θα ειχα αλλα α) δεν υπαρχει λόγος μιας και με 1500 κυβικα εχω περιπου τα ιδια αλογα με οσα ειχα τότε ατμοσφαιρα, β) το κρατος αποδεδειγμένα μπορει αυριο πρωι να με @@@ στους φορους και να μηδενισει την αξια του διλιτρου αυτοκινητου μου (τότε τα στελνανε εξαγωγη γερμανία 1-2 χρόνων αμαξια για να απαλλαγουν) και γ) η χρηση που κανω δε δικαιολογει τοσα κυβικά. 1
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, imr είπε Πραγματια πολυ hate, να τους ειχε σκασει κανα dsg στο χερι να το καταλαβω, αλλα οι περισοτεροι μονο Ιαπωνικα/κορεατικα περνουν χωρις να κοιτανε καν τι γινεται στον υπολοιπο κοσμο και πιθανοτατα να μην εχουν οδηγησει ποτε γερμανικο αυτοκινητο Και ειναι μονο με το vag αυτη η γκρινια ξαναλέω επειδή το επικαλείσαι ως επιχείρημα έχω ένα τέτοιο και πριν είχα ένα επίσης Β6 και η γυναίκα παράγγειλε i30 κορεάτικο. δεν έχω παρωπίδες ούτε κοροϊδεύω τους άλλους ότι με πείραξε η πλαστικίλα των Τογιότα. 2 λεπτά πριν, paylidis είπε απο εκει κ περα το περι εγγυησης εχει μια βαση, αλλα ειναι κ εμπορικο το θεμα, και η merc και η bmw 2 χρονια δινουν βασική. Δεν βγαζουν καλα αμαξια; όχι! θες να μιλήσουμε για αξιοπιστία των Mercedes?
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, zanskou είπε Golf Style 1.5 eTSI ACT Mild Hybrid Ωραίο όνομα, σα να λέμε Χουάν Αντόνιο Γκόμεζ Γκονζάλες ντε Σαν Χοσέ
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 περι ορέξεως... εμενα μου εχει σπασει αυτοματο κιβωτιο merc 1 μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης, αλλα θα ξαναεπαιρνα αυριο το πρωι εαν μου αρεσε κατι... Απο την άλλη, ασιατικό οχι δε θα επαιρνα, προτιμω να βγαλει 2-3 βλαβες το αμαξι παρα τη μιζερια και τη φθηνοκατασκευη που εχουν τα περισσότερα ασιατικα...
koeltzakoatl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 8 minutes ago, paylidis said: περι ορέξεως... εμενα μου εχει σπασει αυτοματο κιβωτιο merc 1 μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης, αλλα θα ξαναεπαιρνα αυριο το πρωι εαν μου αρεσε κατι... Απο την άλλη, ασιατικό οχι δε θα επαιρνα, προτιμω να βγαλει 2-3 βλαβες το αμαξι παρα τη μιζερια και τη φθηνοκατασκευη που εχουν τα περισσότερα ασιατικα... Χρυσή τομή: αγοράζεις ιαπωνικό, leasing οτιδήποτε άλλο 1
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, dtk-386 said: ξαναλέω επειδή το επικαλείσαι ως επιχείρημα έχω ένα τέτοιο και πριν είχα ένα επίσης Β6 και η γυναίκα παράγγειλε i30 κορεάτικο. δεν έχω παρωπίδες ούτε κοροϊδεύω τους άλλους ότι με πείραξε η πλαστικίλα των Τογιότα. όχι! θες να μιλήσουμε για αξιοπιστία των Mercedes? Και το πρόβλημα σου έχει βγάλει το audi? Πόσα μοτέρ έχουν σπάσει? Δείξε μου ένα αντίστοιχο καλύτερο ιαπωνικό ίδιας χρονολογία και χρηματων Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από imr
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, imr είπε Και το πρόβλημα σου έχει βγάλει το audi? Πόσα μοτέρ έχουν σπάσει? Δείξε μου ένα αντίστοιχο καλύτερο ιαπωνικό ίδιας χρονολογία και χρηματων πολλαπλή εισαγωγής 1200 ευρώ τσιμούχα στροφάλου 420 ευρώ 2 αντλίες νερού σε λίγα χλμ 800 ευρώ και οι δύο ακούω την καδένα τώρα οπότε πλησιάζει το τέλος της αξιόπιστο δεν το λες σε 90Κ όλα αυτά 1
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής 1 1 2 1
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής δε θεωρω οτι εκανες πατατα, απαξ και σε ταλαιπωρουσε δεν ειχε νοημα... χιλιες φορες παρε ενα μεταχειρο 5-6 ετων οπως ειπες να κανεις τη δουλεια σου αν δε βρισκεις κατι όπως σου αρεσει... 1
ideal09 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετα με τις αξιοπιστίες Πιστεύω ότι έκανα πατάτα που το έδωσα το αμάξι, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής Προφανώς. Και σε πολύ καλή τιμή το έδωσες. Γενικά ότι έχεις δώσει σε Leon δεν ήταν καλή επιλογή. Θα πάρεις ένα Formentor και τέλος οι αγορές. Όλα τα άλλα εκτός του ομίλου θα σε κακοφανούν. Τι citroen, τι pegueot, τι ford, καλα δεν συζητω για Hyundai που τη παραμικρη λεπτομερεια και να κοιταξεις θα καταλαβεις τη διαφορα. Σε οτι και να πας νιωθεις οτι κανεις downgrade. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις