mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Το έχω σκεφτεί το σμαρτακι αλλά αν χρειαστεί να πάω κάπου τ; 2 παιδιά δεν θα βολεύει Θα πάρει η γυναίκα το σμαρτ για τις δουλειές της και εσύ το c3. Όλα γίνονται. Η άλλη λύση είναι ένα καλό fiat 500 μτχ στα 7κ τίποτα άλλο μικρό. Έτσι θα βάλεις 7κ στην τσέπη συν ότι από το σμαρτ θα χάσεις πολύ λίγα οπότε το πουλήσεις. Στο ξαναλέω ξέχασε την σκέψη για 14κ μτχ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123 2
billyg599 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Θα πάρει η γυναίκα το σμαρτ για τις δουλειές της και εσύ το c3. Όλα γίνονται. Η άλλη λύση είναι ένα καλό fiat 500 μτχ στα 7κ τίποτα άλλο μικρό. Έτσι θα βάλεις 7κ στην τσέπη συν ότι από το σμαρτ θα χάσεις πολύ λίγα οπότε το πουλήσεις. Στο ξαναλέω ξέχασε την σκέψη για 14κ μτχ Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση. 1) πολλά τα 14κ για μτχ μικρο (i20 16,5Κ[ με αυτόματο DCT, 5χρ. εγγύηση ) 2) Το C3 ακριβώς όποιος είναι να μεταφέρει παιδιά, οκ για διακοπές με συμβιβασμούς. Για smart και εγώ ή ίσως κανά ι10? => το αποτέλεσμα: κάνεις την δουλειά σου, σου μένουν λεφτά, και βρίσκεις ένα άλλο χόμπυ από το να ασχολείσαι με αγοραπωλησίες συνέχεια 😉 2
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, billyg599 είπε Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση. 1) πολλά τα 14κ για μτχ μικρο (i20 16,5Κ[ με αυτόματο DCT, 5χρ. εγγύηση ) 2) Το C3 ακριβώς όποιος είναι να μεταφέρει παιδιά, οκ για διακοπές με συμβιβασμούς. Για smart και εγώ ή ίσως κανά ι10? => το αποτέλεσμα: κάνεις την δουλειά σου, σου μένουν λεφτά, και βρίσκεις ένα άλλο χόμπυ από το να ασχολείσαι με αγοραπωλησίες συνέχεια 😉 ι10, αιγκο, κλπ όχι τίποτα τέτοιο είδους.Καταλαβσινω τον Θωμά. μόνο σμαρτ η φιατ 500 που έχουν στυλ . 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε ι10, αιγκο, κλπ όχι τίποτα τέτοιο είδους.Καταλαβσινω τον Θωμά. μόνο σμαρτ η φιατ 500 που έχουν στυλ . Είναι γεγονός ότι υπάρχει μία αγάπη για τα αυτοκίνητα οπότε δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι που να μην μου άρεσε καθόλου απλά για να κάνω την δουλειά μου. Οπότε αν πάω για φθηνότερο θα βρω κάτι που να μου αρέσει Τίποτα σε φάση project θα μπορούσε να παίξει ? Π.χ. κανά δεκαχιλιαρο για αγορά , να είναι ασφαλές και σε βάθος χρόνου να ρίχνω κανά χρήμα έτσι για χόμπι να το φτιάχνω? Όχι κάτι τρελό , αλλά από το να έδινα 15000€ ας πούμε για μικρό να έβρισκα μία καλή καρότσα π.χ. μία μπέμπα και να έριχνα ένα ταληρο σε βάθος 4ετιας να το έφερνα στα μέτρα μου Έτσι για να έχω κάτι να ασχολούμαι ρε παιδί μου γιατί δενεθα ήθελα να παρατήσω τελείως το χόμπι με τα αμάξια. Και το Leon θα το βελτίωνα αλλά με αυτό το κιβώτιο δεν ρίχνω τίποτα και δεν θέλω να φτάσω στα 30χιλιαρικα Μία σκέψη μοιράζομαι 😅
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι γεγονός ότι υπάρχει μία αγάπη για τα αυτοκίνητα οπότε δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι που να μην μου άρεσε καθόλου απλά για να κάνω την δουλειά μου. Οπότε αν πάω για φθηνότερο θα βρω κάτι που να μου αρέσει Παίζει και το μίτο μτχ στα 5_6κ αλλά που να μπλέξεις. Μόνο από κανένα νοικοκύρη αλλά αυτοί δεν το πουλάνε. Η πήγαινε δες ένα φιατ 500 κούτα. Η μία λύση βάζεις Καβατζα 7κ η άλλη είσαι μια Η άλλη χωρισ χρέος. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
Nabuko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Παίζει και το μίτο μτχ στα 5_6κ αλλά που να μπλέξεις. Μόνο από κανένα νοικοκύρη αλλά αυτοί δεν το πουλάνε. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28646802-alfa-romeo-mito
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28646802-alfa-romeo-mito https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314243312-alfa-romeo-mito 10κ με τίποτα. Κάνα τέτοιο εγώ έλεγα με 6κ τελειωμένο. 10κ βάζεις αλλά 2,5 και πασ σε κούτα 500 . Έτσι και αλλοιωσ για την πάρτη του το θέλει το αμάξι. Για εμένα αυστηρά 6κ αντε 7κ για κάτι πολύ καλό μτχ μετά πας σε καινούριο . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι γεγονός ότι υπάρχει μία αγάπη για τα αυτοκίνητα οπότε δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι που να μην μου άρεσε καθόλου απλά για να κάνω την δουλειά μου. Οπότε αν πάω για φθηνότερο θα βρω κάτι που να μου αρέσει Τίποτα σε φάση project θα μπορούσε να παίξει ? Π.χ. κανά δεκαχιλιαρο για αγορά , να είναι ασφαλές και σε βάθος χρόνου να ρίχνω κανά χρήμα έτσι για χόμπι να το φτιάχνω? Όχι κάτι τρελό , αλλά από το να έδινα 15000€ ας πούμε για μικρό να έβρισκα μία καλή καρότσα π.χ. μία μπέμπα και να έριχνα ένα ταληρο σε βάθος 4ετιας να το έφερνα στα μέτρα μου Έτσι για να έχω κάτι να ασχολούμαι ρε παιδί μου γιατί δενεθα ήθελα να παρατήσω τελείως το χόμπι με τα αμάξια. Και το Leon θα το βελτίωνα αλλά με αυτό το κιβώτιο δεν ρίχνω τίποτα και δεν θέλω να φτάσω στα 30χιλιαρικα Μία σκέψη μοιράζομαι 😅 Προτου διαβασω ότι εγραφες ξεκινησα να σου γραφω να ξανασκεφτεις ένα F20 αυτόματο (ή και F30 αν βρεις οικονομικό κ καλό)... Καλό κιβώτιο (εχω διαβάσει μονο 1 περίπτωση όλα αυτα τα χρόνια για πρόβλημα, το οποίο βέβαια ήταν total off μετα απο τρύπημα του ψυγείου του και μπλεξιμο των λαδιών-αλλα ειναι 1 περιπτωση αμφιβάλλω εαν υπάρχει δεύτερη), πολυ καλη συμπεριφορά, σταθερό, πισωκίνητο, ασφαλες, παιρνει κ απο βελτίωση χωρις θέματα (απλα δε παιρνει όλα τα άλογα που θα έδινε το μοτέρ για ασφάλεια στο βολάν του σασμάν, φτάνει περιπου 200 ασφαλώς για το αυτόματο) Μερικά παραδείγματα: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315276495-bmw-116 (δε μου αρέσει το Manual a/c) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316039441-bmw-116 1
squib Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 το f20 είναι σούπερ επιλογή και το βασικό πισωκίνητο! 2
john1987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Θωμά όπως ανέφερα και για τα δέρματα για μένα οι βελτιώσεις είναι εντελώς πεταμένα λεφτά Κρατα τα χρήματα για να πας σε πιο ποιοτικό αυτοκίνητο. Συμφωνώ για F20 αλλά παιδιά μετά το facelift γιατί πριν φαίνονται τα χρόνια του. 2
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 thx Παίδες , θα δώ πως θα πάνε τα οικονομικά αυτόν τον μήνα για να έχω καλύτερη άποψη πως θα συνεχίσω. Αυτό τον μήνα έσκασαν γιατροί , ΔΕΗ στα 600ε , σχολικά κτλ και μας ξετίναξαν , αλλά δεν είναι φυσιολογικός μήνας ο Σεπτέμβρης Οπότε θα έχω καλύτερη εικόνα τον Οκτώβρη Δεν θέλω να βιαστώ αυτή τη φορά και να το μετανιώσω 2
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, john1987 είπε Θωμά όπως ανέφερα και για τα δέρματα για μένα οι βελτιώσεις είναι εντελώς πεταμένα λεφτά Κρατα τα χρήματα για να πας σε πιο ποιοτικό αυτοκίνητο. Συμφωνώ για F20 αλλά παιδιά μετά το facelift γιατί πριν φαίνονται τα χρόνια του. Ρε συ Γιαννη, ναι συμφωνω, αλλα το Facelift μετα ειναι τρικιλινδρο και ειναι ψιλοξενερα (ασε που ανεβαίνει και σε €) Κατι μου κανουν τα 3κυλ.. 1
atrigane Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Κατι μου κανουν τα 3κυλ.. Μεταξυ μας και μενα εδω μου καθεται αυτη η μοδα.. ισως αποδεχτουν αξιοπιστα και καθιερωθουν αλλα ο ηχος δεν υπαρχει! κυριολεκτικα 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, atrigane είπε Μεταξυ μας και μενα εδω μου καθεται αυτη η μοδα.. ισως αποδεχτουν αξιοπιστα και καθιερωθουν αλλα ο ηχος δεν υπαρχει! κυριολεκτικα Εγώ πάντως προτιμούσα τον ήχο του κινητήρα του Ibiza απο του Leon , γούστα είναι αυτά
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Μεταξυ μας και μενα εδω μου καθεται αυτη η μοδα.. ισως αποδεχτουν αξιοπιστα και καθιερωθουν αλλα ο ηχος δεν υπαρχει! κυριολεκτικα E ναι, κ το Καμικ τρικίλυνδρο ειναι κ σιχτιριζω, με ενοχλει ο ηχος του. Σε αντίθεση με τον 1.5 που εχω στο Q και εχω εξαιρετικο γάργαρο ήχο (τόσο ωραίο που σκεφτομαι σοβαρα εκτος εγγυησης μαζι με τη βελτίωση να παρει κ μια ολοσωμη) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις