paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ποιος κινητήρας 5ετίας σπάει ? Δεν έχω πετύχει κάτι Έχω πετύχει. Opel 1.4 και Toyota 1.33 μη ξεχνιόμαστε 😂 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
dtk-386 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχω πετύχει. Opel 1.4 και Toyota 1.33 μη ξεχνιόμαστε 😂 Τα 99 στα 100 μοτέρ Τογιότα είναι σκυλιά όμως. Αυτό το 1.33 το έχουν κάνει σημαία οι φριτεζάτοι βαγκαιοι.
majnun Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, james01gr είπε Μερικές φορές αναρωτιεμαι. Υπάρχει ΈΝΑ αυτοκίνητο το οποίο το vag να μην έχει προβλήματα; ένα ρε φίλε, ένα. Είτε κινητήρες, είτε κιβώτια, είτε ηλεκτρικά. Ενα σωστό αυτοκίνητο. Υπάρχει; 2
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τα 99 στα 100 μοτέρ Τογιότα είναι σκυλιά όμως. Αυτό το 1.33 το έχουν κάνει σημαία οι φριτεζάτοι βαγκαιοι. Ε πως να σπάσουν όταν πηγαίνουν με 80 αριστερή λωρίδα Αττική οδό; 😂😂😂 2
james01gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Ποιος κινητήρας 5ετίας σπάει ? Δεν έχω πετύχει κάτι To tiguan που έλεγα πριν, έσπαγε στην πενταετία το μοτέρ. Ήθελε το vag να μιμηθεί την nissan που είχε καδένα αντι για ιμάντα χρονισμου μόνο που της vag έσπαγε και έκανε ρδελομπου τον κινητήρα. Εκτίμηση ζημιάς 5κ, η γνωστή μου πλήρωσε τα μισά καθώς της έκαναν '' προσφορα'' απο την αντιπροσωπεία. 2
tsofras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, james01gr είπε To tiguan που έλεγα πριν, έσπαγε στην πενταετία το μοτέρ. Ήθελε το vag να μιμηθεί την nissan που είχε καδένα αντι για ιμάντα χρονισμου μόνο που της vag έσπαγε και έκανε ρδελομπου τον κινητήρα. Εκτίμηση ζημιάς 5κ, η γνωστή μου πλήρωσε τα μισά καθώς της έκαναν '' προσφορα'' απο την αντιπροσωπεία. Ο 1.4 TSI? 1
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, james01gr said: To tiguan που έλεγα πριν, έσπαγε στην πενταετία το μοτέρ. Ήθελε το vag να μιμηθεί την nissan που είχε καδένα αντι για ιμάντα χρονισμου μόνο που της vag έσπαγε και έκανε ρδελομπου τον κινητήρα. Εκτίμηση ζημιάς 5κ, η γνωστή μου πλήρωσε τα μισά καθώς της έκαναν '' προσφορα'' απο την αντιπροσωπεία. Δεν έσπαγαν μοτέρ έτσι απλά ένα πρωί. Θα ακουγόταν κροταλισμα πρώτου πριν πηδηξει δόντι η καδένα, αν το κάνεις σέρβις κάθε χρόνο η αν απλά το πας για έλεγχο όταν κάνει σαν τρακτέρ θα το προλάβεις απλά με μια αλλαγή καδένας. Εχουν θέμα σαν βαγκ με τα dsg αλλά μοτέρ δεν έσπαγαν. Εδω υπάρχουν πόσα 1.4 με υβρίδιο τουρμπίνα και 250 άλογα χωρίς θέματα με μαμά μοτέρ. Τα τούοτα με 100 άλογα ατμόσφαιρα πως να σπάσουν? 1
dstilio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, imr said: Δεν έσπαγαν μοτέρ έτσι απλά ένα πρωί. Θα ακουγόταν κροταλισμα πρώτου πριν πηδηξει δόντι η καδένα, αν το κάνεις σέρβις κάθε χρόνο η αν απλά το πας για έλεγχο όταν κάνει σαν τρακτέρ θα το προλάβεις απλά με μια αλλαγή καδένας. Εχουν θέμα σαν βαγκ με τα dsg αλλά μοτέρ δεν έσπαγαν. Εδω υπάρχουν πόσα 1.4 με υβρίδιο τουρμπίνα και 250 άλογα χωρίς θέματα με μαμά μοτέρ. Τα τούοτα με 100 άλογα ατμόσφαιρα πως να σπάσουν? Μην τα λέτε αυτά. τα πρώτα TSI μια χαρά έσπασαν. Στον κύκλο μου έχω: - σπασμένο κινητήρα σε Tiguan ( σε αυτό δε ξέρω για τα σέρβις) - σπασμένο σε scirocco (κανονικά σέρβις) - σπασμένο σε golf (κανονικά σέρβις) Δεν έχω ξανακούσει τέτοιες μεζικεσ ζημιές στον ίδιο κινητήρα ξανά σε καμία μα καμία άλλη μάρκα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από dstilio 2
james01gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, imr είπε Δεν έσπαγαν μοτέρ έτσι απλά ένα πρωί. Θα ακουγόταν κροταλισμα πρώτου πριν πηδηξει δόντι η καδένα, αν το κάνεις σέρβις κάθε χρόνο η αν απλά το πας για έλεγχο όταν κάνει σαν τρακτέρ θα το προλάβεις απλά με μια αλλαγή καδένας. Εχουν θέμα σαν βαγκ με τα dsg αλλά μοτέρ δεν έσπαγαν. Εδω υπάρχουν πόσα 1.4 με υβρίδιο τουρμπίνα και 250 άλογα χωρίς θέματα με μαμά μοτέρ. Τα τούοτα με 100 άλογα ατμόσφαιρα πως να σπάσουν? Ένα πρωί έσπαγε το μοτέρ. Απλά, ωραία, vagισια. Οταν μίλαγα με ανθρώπους για να το αγοράσουν, πολλοί ήξεραν το θέμα αυτό. Η αντιπροσωπεία εδώ το ήξερε. μιλαμε για τα tiguan του 2009-2010. Service τα έκαναν κανονικα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο... https://www.caranddriver.com/research/a33233240/volkswagen-tiguan-problems/
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, paylidis είπε Ε πως να σπάσουν όταν πηγαίνουν με 80 αριστερή λωρίδα Αττική οδό; 😂😂😂 Η αξιοπιστία των Toyota είναι αδιαμφισβήτητη. Ειτε οδηγάς ταπεινό Yaris είτε 8cyl Lexus. Μην αρχίσουμε να μαθαίνουμε την ΑΒ ξανά από την αρχή. Καλή χρυσή η vag αλλά από αξιοπιστία είναι για γέλια είτε μιλάμε για μοντέλα του 2005 είτε του 2023.
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, dstilio said: Μην τα λέτε αυτά. τα πρώτα TSI μια χαρά έσπασαν. Στον κύκλο μου έχω: - σπασμένο κινητήρα σε Tiguan ( σε αυτό δε ξέρω για τα σέρβις) - σπασμένο σε scirocco (κανονικά σέρβις) - σπασμένο σε golf (κανονικά σέρβις) Δεν έχω ξανακούσει τέτοιες μεζικεσ ζημιές στον ίδιο κινητήρα ξανά σε καμία μα καμία άλλη μάρκα. 1 hour ago, james01gr said: Ένα πρωί έσπαγε το μοτέρ. Απλά, ωραία, vagισια. Οταν μίλαγα με ανθρώπους για να το αγοράσουν, πολλοί ήξεραν το θέμα αυτό. Η αντιπροσωπεία εδώ το ήξερε. μιλαμε για τα tiguan του 2009-2010. Service τα έκαναν κανονικα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο... https://www.caranddriver.com/research/a33233240/volkswagen-tiguan-problems/ Από το 2009 είμαι καθημερινά στα γκρουπ του βαγκ και τέτοιες περιπτώσεις ήταν ελαχιστες Αν υπήρχε πρόβλημα θα ήταν πολυ νωρίς στην εγγύηση. Υπήρχαν και ανακλήσεις για software update αλλα πολοι δεν εχουν περάσει ούτε απέξω από το Service Όταν όλα τα σιροκο που ξέρω έχουν πάνω από 200κ χλμ χωρίς σοβαρο θέμα και με πρόγραμμα στα 200 (πολλά 250+) άλογα από την αρχή μια χαρά αξιόπιστο το βλέπω το μοτερ Αν σας πειράζει τόσο πολύ η αξιοπιστία των βαγκ πηγενετε να πάρετε yaris με cvt
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, imr είπε Αν σας πειράζει τόσο πολύ η αξιοπιστία των βαγκ πηγενετε να πάρετε yaris με cvt ή Polo με dsg.....τι λες?🤣
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε είτε μιλάμε για μοντέλα του 2005 είτε του 2023. εδω ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ σου, το 2023 δεν υπαρχει απολυτη αξιοπιστια πουθενα... και η τουοτα που θελει να εχει αξιοπιστια κυκλοφορει μοτερ με αποδοσεις του 1991, 1800 κυβικα με 120 αλογα, ε πως να χαλασει αυτο, ουτε συμπιεσεις υψηλες εχει, ουτε φουσκωμενο με τουρμπινα ουτε τπτ; αφου ειναι ραπτομηχανη... 24 λεπτά πριν, imr είπε Αν σας πειράζει τόσο πολύ η αξιοπιστία των βαγκ πηγενετε να πάρετε yaris με cvt αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι φαγωνονται με το hate; Μαλλον κατι θα εχουν τα πλαστικά των ασιατικων κ το αναπνεουν κ τους πειραζει... 😅 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Όλα θέματα βγάζουν πλέον , άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο. Διάβαζα πριν ένα ποστ που έβγαζαν το Formentor απο τα χειρότερα σε αξιοπιστία . Γιατί το ψήφισαν όσοι το έχουν ? Για το θέμα στο infotainment Διαβάζουμε όπως για πολλαπλασιαστές , κρεμαγιέρες , σβήνουν εν κινήσει , βάσεις μηχανής , παίρνουν φωτιά , σκουριές κ.ο.κ. σε άλλες μάρκες . Το Formentor όμως εκτός από το infotainment που δεν έχει βγάλει κάτι άλλο βγήκε από τα χειρότερα Το θέμα είναι ότι όλα τα παραπάνω πλέον τα πληρώνεις 32+ χιλιάδες ευρώ και με τόσα ηλεκτρονικά / τεχνολογίες / βιασύνη απο το εργοστάσιο για παραγωγή δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει Αν δεν ήθελα αυτόματο θα κοίταγα κάποιο ασφαλές χειροκίνητο 5-6 ετών χωρίς να έχει πολλά μπλιμπλίκια 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις